Sziasztok!
Szerintetek nagy merészség lenne neki indulni Sartiból Neos Marmarasra MOTORRAL? Valaki esetleg csinált hasonlót?
Előre is köszi a válaszokat
Oda-vissza kb. 100 km, max. 3 óra nyugisan. Nem merészség, ha tudtok motorozni, vagy legalább szoktatok rendszeresen biciklizni.
Ha nincs gyakorlatotok, akkor nem ezzel kezdeném...
Mi már mentünk át többször motorral, nagyon nagy élmény, ki ne hagyjátok! Az üzemanyagra figyeljetek, mert ha jól emlékszem 1 benzinkút van Marmarasig. Érdemes tele tankkal indulni.
Sziasztok!
Jó olvasni, hogy többen írtátok hogy átmennétek motorral Marmarasba - akkor ezek szerint nem csak a mi agyszüleményünk Szerintem is tök jó móka lehet Arról nem is beszélve hogy annyi helyen áll meg az ember amennyin akar - csak én kicsit parázós vagyok - mivan ha elromlik a motor vagy valami baj lesz....de inkább a pozitív gondolatokat próbálom szugerálni.
Egy kicsit soknak tartom a 3 óra utat.... 50 km szerintem nincs az 3 óra...Egyébként Marmarasba csak csütörtökön éri meg átmenni, már hogy akkor van piac?
A frissen hazajöttektől kérdezném, hogy milyen kirándulásokon voltak? Esetleg a Toroneos hajókiránduláson volt-e valaki? Véleményeket kérhetek?
Marmaras könnyen járható motorral.. ha valaki szeret motorozni kötelező, ki ne hagyjátok. Arra viszont figyeljetek hogy a motor kölcsönzés szerződésében az áll, hogy aszfalt úton szabad használni a járművet..
Ne gondoljátok hogy a hegyi földúton nem motoroztunk el többször amit az előttem fórumozó is javasolt. Ezt csak azért említem mert a kölcsönzős ,ha baj van a motorral, jön menteni segíteni.De ha letétek az aszfalt útról nehéz elmondani hogy vagytok ,hol keressenek illetve ugye a szerződésben foglaltak szerint az fizető lesz.. Kedveteket nem akarom szegni ,muszáj letérni az aszfaltól , hogy szebbnél szebb öblöket és helyeket láthassatok!!! Talán az előttem leírt 3 óra és 50 km soknak hangzik de úgy is letér az ember az útról, egy kis megállás fényképezni, illetve ne felejtsétek el a robogóknak a roppant kellemetlen emelkedőkkel is meg kell küzdeni amihez nem ritkán max 30 km /h sebesség társul.. Szép nyaralást mindenkinek!
sziasztok
Engem érdekelnének a motorcsónak bérlési díjak (amihez nem kell vizijártassági), ha nem lenne gond!
Köszönöm előre is!
más:
motor/Marmaras/3 óra út téma: ha nem is éppen 3 óra, de nem is nagyon sokkal kevesebb az út. Mi csak Porto Koufo -ig mentünk (biztos nem így kell leírni...) 1 robogóval/2fő és vissza 45 perc körül volt az út. 2 fővel lassan gyorsulnak a motorok, nem is mennek nagyon, sok az emelkedő, kanyar, szóval nem úgy kell elképzelni, hogy egyenes úton végig tud az ember 40-el repeszteni. Meg kicsit bámészkodik az ember. Odafelé még több volt az út, mert nagyon sokszor meg kell állni fényképezni, nézelődni, annyira szép a táj!
-
Azt tudja valaki Neos Marmarasig merre van benzinkút? (Egy ilyen robogónak kb. 5 literes tankja van és 2 személlyel bőven eszik 4 liter fölött 100 km -en, szóval 1x biztos kell tankolni!)