Egy átlag robogó max. 50-60-nal megy, sík úton 1 személlyel. Kanyargós úton, emelkedőkön, lejtőkön, két személlyel, gyakorlat nélkül szerintem nem sokat tévedtem a 100 km / 3 óra, azaz 33 km/h átlaggal.
Szia Vicosz.
A Kostas ház kamerája pont a kölcsönzőre néz, ha még így sem pontos akkor a buszparkolónál lemész a partra, és jobb kéz felé kb:200 méter.
Eddig én kerestem útitársat (még jó, hogy nem találtam)
Pénteken indulnánk, Toroniba. Az autó bemondta az unalmast, és nem lesz kész péntekre. Valaki nem megy arrafelé, ahova betársulhatnánk? ketten vagyunk :S
kszifiasz:
Köszönöm szépen! Nagyon kedves tőled, hogy ilyen hamar utánajártál!
-
kariapus: Köszönöm! Így már könnyen lehet számolni, mert én sejtettem, hogy 2 személlyel a robogó nem bír ki egy Sarti-Marmaras utat 1 tankkal...
1x biztos, hogy tankolni kell...
Buszos úthoz keresnék utitársat, Sartira, főként nők jelentkezését várom, aki egyedül van és felárat nem szeretne fizetni.Az egyik utazási irodának last minut útja 32,900 ft per fő apartman busszal. Nincs kivel mennem , de az út úgy nagyon sokba kerülne,ha felárat kellene fizetnem. Június 29.-i indulással van az ajánlat a linket nem merem bemásolni, mert nem tudom, hogy szabad e a reklám. Ja énis nő vagyok 37 éves. A kor nem számít fiatalabbak idősebbek is jelentkezhetnek. Köszönöm
Ja azt pontosan nem tudom, hogy 28.-án van az indulás vagy 29-én, mert úgy írja hogy 29-ikétől van az ajánlat, de nem tudom, hogy hozzá számolták e az utazás napját vagyis az utazási iroda már a megérkezést írta le az apartmanba a 29-edikét vagy az az indulási időpont. Azért ilyen későn írom le, mert ez az akció ma jelent meg a facebookon ,hogy mennyi hely van még nem tudom. Ismert utazási iroda ajánlata főkép Görög utakkal foglalkozik
Az attól is függ, hogy 50 vagy 80 cm3-est béreltek ugyanis nagyon nem mindegy Mi mindig 80-ast béreltünk az repesztett 2 személlyel is 70-80 km/h-val 1 óra alatt simán átértünk vele Marmarasba ha nem bámészkodunk sehol.