Az attól is függ, hogy 50 vagy 80 cm3-est béreltek ugyanis nagyon nem mindegy Mi mindig 80-ast béreltünk az repesztett 2 személlyel is 70-80 km/h-val 1 óra alatt simán átértünk vele Marmarasba ha nem bámészkodunk sehol.
Igen, ez igaz. A 80cm3 -assal nem "gond" a 2 fő. (Nem is tudom, mennyivel kerül többe a bérlése. talán ez a 15 eu?)
Sziasztok, julius 19es indulassal megyunk Sartira az apollon travellel es a Paris apartmanba sikerult (mar csak) szallast foglalni. Tudna valaki errol a szallasrol valami tapasztalatot megosztani, mert szinte semmi infonk nincs rola az utazasi irodaktol kaphato par mondaton es nehany extra googlees kepen kivul... talaltunk sarti apartmanokrol terkepet, azon sincs feltuntetve, szoval meg a pontos helyet se tudjuk velemenyeket szinten nem talaltunk, minden info jol jonne... elore is koszi, jo nyaralast mindenkinek
Szia, nagyon szepen koszonom, az elso ketto link az ami a mi szallasunk lesz, a 3. valami mas... sajnos en is ezeket az infokat talaltam csak, velemenyeket sehol...
Úgy látom ez a kismotor téma jól ki lett tárgyalva. Mindenesetre az hogy 3 óra az út nem valami jó dolog mert aki ült már motoron az tudja az utolsó óra már nem lesz happy érzés. Szóval kicsit fárasztó. Én is tervezek motorbérlést de mivel nekem az A (full) kategóriám van, mindenfajta nagy motor benne van, szóval én egy 125 cm3 motorral azért jelentősen le rövidíteném az utat. Arról nem is beszélve hogy 2 személyt egy izmosabb gép nem vesz úgy észre. Egyáltalán van nagy motor bérlésre lehetőség vagy csak ilyen picurkák vannak?
Úgy látom ez a kismotor téma jól ki lett tárgyalva. Mindenesetre az hogy 3 óra az út nem valami jó dolog mert aki ült már motoron az tudja az utolsó óra már nem lesz happy érzés. Szóval kicsit fárasztó. Én is tervezek motorbérlést de mivel nekem az A (full) kategóriám van, mindenfajta nagy motor benne van, szóval én egy 125 cm3 motorral azért jelentősen le rövidíteném az utat. Arról nem is beszélve hogy 2 személyt egy izmosabb gép nem vesz úgy észre. Egyáltalán van nagy motor bérlésre lehetőség vagy csak ilyen picurkák vannak?
Szia!
Persze, hogy tudsz nagyobb motorokat bérelni. Én Sassosnál láttam ilyesmit. (remélem ez nem számít reklámnak...)
Mikor ott voltam, akkor choppert láttam (talán 450 -es volt) meg vmi cross motort (ami ugye 2 főre... ). Lehet, hogy van más nagy motorja is, több akkor nem volt kinn. Ha van is, max 400-600 körüliek. Én is szerettem volna inkább "igazi" motorral menni (jogsi nekem is van.), de az ára igen megriasztott. A chopper pl. 50 euro/nap. (mint egy kocsi...) szóval emiatt inkább maradt a 10eu/nap/robogó.
Számomra aránytalanul drága a nagy motor bérlés. Nekem nem ér meg kb. 15000 ft + benzin / napot.... /ráadásul most kb. 520 Ft / liter kinn a benzin, és ezek a dögök simán eszik az 5 liter/100 km -et, főleg 2 fővel...)
Sziasztok befizettem egy nagyon jó last minutra az ibusznál, szóval már nem keresek társat , ma reggel voltam bent az irodába Sarti 29,900 volt az alapár joker apartman, így ki jött 40 ezerből mindennel együtt, tegnap még 39,900 volt az alapár levitték egy 10-esel az ibusznál
Szerintem jól döntöttél, hogy az Ibuszt választottad. Mi is velük megyünk szept.13-tól joker apartmanba 1 hétre:)
Láttam korábban, hogy a zeus travelt nézted, de nekem nincs annyira jó tapasztalatom az iroda buszoztatásával.
Mikor velük mentünk lerobbant 2x a busz. éjszaka valami ismeretlen helyen kipakoltak minket és órákat vártunk egy másik buszra. Ráadásul mikor hazafelé jöttünk Sartiból, még Stavrosba is megállt a busz és közölték, hogy akkor most van 12óra és a busz majd 4kor indul tovább...Ez elég kellemetlen mikor már mennél haza, és még kell kényszerből lődörögj valahol...Ilyet egyik irodánál sem tapasztaltam még pedig már 5x voltam Sartin. A szállással viszont nem volt gond. Azóta már nincs a kínálatukban azt hiszem csak egyéni utasoknak kínálják a Villa Maria apartmant.
Te mikor indulsz?)
sziasztok!
Kedden megérkeztünk, sajnos gyorsan eltelt ez a 10 nap
Nagyon jól éreztük magunkat a Hotel Vikyben, tényleg nagyon kedvesek voltak velünk.
Végig nagyon meleg volt, utolsó napon, amikor eljöttünk, akkor volt egy kis eső.
A víz is kellemes volt. Párszor voltunk a Beach vége felé, a szikláknál, valamint azon túl is.
Legtöbbször azonban a legközelebb eső partszakaszon voltunk.(kb.Sarti középső részén)
Kb. 3 nap volt nagyon hullámzó a tenger, ezt is nagyon élveztük. Szerencsére a Kalóztúrás napon csendes volt.
Nem bántuk meg, jól szórakoztunk, jó fej a kapitány.(28 Euró). Elsétáltunk egy kis kolostorhoz, azon az úton, ami Sassos felől indul. A meleg miatt meg délben szépen sziesztáztunk, Mythos, kártya, kockapóker
Megkóstoltuk a Gordon's Space-t, amit itt a fórumon olvastam. Fini
A kajákról: első este a hozzánk legközelebbi gyrososhoz tértünk be, Lionkához. Ez lett a kedvencünk, itt ettünk egy orosz kajafélét, csibureket. ( tésztába töltött darálthús). Ovelixet, Sassost, valamint a Lauer Grillt is próbáltuk, itt izlett legjobban a tzatziki. Ettünk még a Platánban, Kotsarisban(utolsó,polipos étterem), meg még kettőben, aminek most nem jut eszembe a neve.
Kétszer vettünk igénybe napágyakat, fogyasztás ellenében.
Cipurrót és bort vettünk kimérve valamelyik boltban, de megtaláltuk a bácsit is, aki egy háznál árulja. Jó ütős
Írok majd egy rendes beszámolót, most így hirtelen ennyi, de nyugodtan kérdezzetek.
Ja, igen, a szemetelés engem is elszomorított.
kedves utastársak, lassan tisztul a kép jönnek szépen a friss infók, kérésem lenne, hogy aki mostanában jött vagy jönni fog Sartiról kocsival és hasznos infókkal bír ossza meg itt velem. Tudom, hogy van egy autóval Görögbe része is a fórumnak, de speciálisan Sartiról is minden érdekel....
köszi mindenkinek
Szia Eduso!
Mi most jöttünk haza, mire vagy kíváncsi?
Általánosságokat tudok írni, hogy pl. 14 óra alatt jöttünk mentünk, kártyával tankoltunk és fizettünk az autópálya kapuknál, zökkenőmentes határ átlépések.
Kint kb. 500 km-t autóztunk. Érdemes egyébként a Sartitól 10 km-re délre fekvő Sikia tengerpartját meglátogatni (mi nem igazán szeretjük a tömeget) és ott kb. akkora partszakasz, mint Sartin, de a legtöbben kb. 10 voltunk , igaz június első 2 hetében.
köszi a lehetőséget, kérdéseim: a belgrádi elkerülő felé mentetek vagy átmentetek Belgrádon? Tapasztalatok, pl, a már említett autópályépítés, korlátozások kapcsán? Mi Macedóniában akarunk a határ előtt tankolni, azt kártyával, a pályadíjra vettem dénár, a szerb pályadíjat is kártyával akarom rendezni, ezek, akkor működnek?
Sartin az Iliadis house-ban leszünk a sárga bolt közelében. A környéket motorral vagy inkább autóval érdemes felfedezni? Mi is inkább nyugodtabb helyen tervezzük a strandolást. Ezekben az öblökben saját napernyőt gondolom fel lehet állítani? Orange beach-et javaslod? Voltatok olyan fakultatívon, amit jó szívvel tudsz ajánlani? Azt tudom, hogy ásványvizzel kell főzni stb. mert nem tiszta a csapvíz...
előre is köszi, most ezek jutottak az eszembe üdv Eduso