Lehet, hogy korai még, de én már elkezdtem nézelődni a nyárral kapcsolatban, és most "talán" Vourvourou lesz a befutó.
Nagyon sok lehetőséget megnéztem már a neten, de az tűnt fel, hogy a Karidi részen nem találtam apartmanokat, pedig a google maps szerint ott is sok épület van. /lehet, hogy nem kiadó ??/
Új fórum tagként megköszönném a válaszokat, illetve egy-egy bevált apartman linkjét is.
A neten már mindent kiveséztem (szerintem) ezt is megtaláltam, engem igazából saját tapasztalat érdekelne.
Megjegyzem, hogy ezt a szállást le is foglaltam, de a Booking.com-ra felrakott képek kevésbé meggyőzőek voltak mint a pl. http://www.halkidiki.com/villa-stella/villa-stella-photos.htm oldalon talált képek. Én most foglaltam először, és ugyanúgy féltem a netes foglalástól mint az első autós úttól, de most a harmadikat tervezzük, szóval fog ez menni.
Köszönöm a segítséget mindenkinek és főleg nektek Renault.
Személyes tapasztalatom ugyan nincs, de ez az apartman a Sartiba vezető út jobb oldalán van. Először ezen a környéken voltam én is, csak egy másik apartmanban. Nekem csak annyi bajom lenne vele, hogy kb. 2 km a tenger, és bolt sincs a közelben, mindenhova kocsival kell menni.
Szerintem olyanoknak lehet ideális, akik szeretnek csavarogni a környéken, minden nap másik strandot felkeresni.
Most nincs időm írni, de nézd meg a 83. hsz-t egy pár oldallal visszább. Ott írtam egy pár sort a faluról, és ott van a szállásfoglalós oldal hivatkozása is.
Az elmúlt években elég sokat írtam a faluról, keress rá a hozzászólásaimra!
Az kellene először eldönteni, hogy a parton levő apartman érdekel-e, vagy jó a kissé távolabbi is.
A jövő héten több időm lesz, kérdezz nyugodtan!
Renault | #198504 | 2013-02-01 20:10:19 | Válasz a #198366. hsz-ra
Nincs mit köszönni, szívesen segítettem
Mikor mentek
Mit mondjak, jól megizzasztottál ezzel a studioval! Végig néztem az általam ismert oldalakat, de semmit nem találtam! Végül gugli, a jóbarát segített (ha ez az).
Szóval ez a studió nem Vourvourouban van (bár közigazgatásilag lehet, hogy oda tartozik). A Nikiti - Sarti főút jobb oldalán van Ormos Panagias és Vourvourou között a domboldalban. Nagyon szép az környék, tele van szebbnél szebb öblökkel, valószínűleg gyönyörű a kilátás is onnan, de csak akkor javasolnám, ha nem gond mindenhova kocsival menni. Saccom szerint a legközelebbi öböl is minimum 2-3 km, és dombokon keresztül, egy kis pékségtől és gyümölcsárustól eltekintve bolt sincs közelebb, és emlékeim szerint étterem sem nagyon. A félsziget felfedezéséhez viszont jó kiindulópont lehet. Amikor legelőször voltunk V.-ben mi is egy hasonló adottságú helyet fogtunk ki. Szép volt, jó volt, de legközelebb nem oda mentünk, hanem a faluba, csak jobb a reggeliért, vagy egy kis éjszakai fürdőzésért, vacsoráért elsétálni, mint kocsival menni.
Sajnos személyes tapasztalatom nincs, remélem segítettem ezzel is valamit!