Kedves Adel1975!
Az a bajom, hogy utazási irodáknál csak heti turnusok vannak, de nekem 10 vagy 11 éjszakára kellene szállás!
Az egy hét nagyon kevés viszont a kettő pedig anyagilag sok egy kicsit ezért gondolkodunk teljesen egyénileg
Sziasztok! Szerintetek Pargara érdemes lemenni főszezonban szállásfoglalás nélkül?
2 fős stúdió kellene kettő vagy három még nem végleges a létszám!
Ha helyben foglalnék kb mennyire jönne ki fejenként?
köszi mindenkinek
Joss
Szia Renault!
Én az alábbit javasolnám.
http://hotel-soula.gr/eng
Igaz, nem magánház, de NAGYON jó.
Van 8+ személyes apartmanjuk.
Többször voltunk már ott, kipróbált.
Mi Horvátországba foglaltunk booking-on keresztül szállást.
Arra emlékszem hogy mi átutalással fizetünk.
A recepciónál pedig csak a kinyomtatott foglalást,és bizonylatot mutattuk be.
Így van, ennyi, ha visszamondható szállást foglaltál. Ha nem, akkor lehet, h hamarabb leemelik a kártyádról az összeget de ezt jelzik előre, a foglalás során már.
Sziasztok!Most először foglaltunk szállást a Booking.com-on.Tényleg csak ennyi az egész hogy lefoglaltam,visszaküldtek egy igazolást,kinyomtatom és ennyi?És mehetünk is?Gondolom ott bemutatom az igazolást és fizetek.
Mindkét hely érdekel, ha tudsz bármilyen infót szivesen olvasom...
Kos szigetet tudom ajánlani. Ha olyannal is akarsz beszélni, aki hasonlóképp járt ott, akkor keresd ezen a fórumon ludovika-t. Vagy az Index fórumán, a Kos sziget topicban ludovika20-at. Ők ha jól emlékszem, akkor 2007-ben voltak ott.
Szerintem sem esélytelen a 40, általában mi is arra hajtunk és ez legtöbbször sikerül is. Skyroson is ennyi volt, idén a Kassandrán is (Possidiben), korábban pedig sok más helyen is. Összességében 40-50 az átlag, de persze mi is igyekszünk leszorítani. Az viszont tény, hogy mi sosem foglalunk előre, hanem mindig a helyszínen nézünk körül. És az is, hogy minél tovább marad az ember, annál jobbak az esélyei. Egy levelet ez a ház is megér, ha tetszik nektek, hátha belemennek a 40-be.