Sziasztok! Mi is újra tombolázunk. Holnap megyünk foglalni. Eddig kétszer voltunk ezzel az akcióval repülős, önellátós opcióval. 2009-ben Korfut kaptuk, tavaly Kefaloniát. Ahogy nézem az Ibusz oldalán, rohamosan fogynak a helyek. Július 14. után már csak augusztus 11-i hétre enged foglalni. Hmmm, lehet a 14-i hete még elcsípjük, és akkor legalább hamar megtudjuk, hogy hova megyünk
Helló! A 14-ről lecsúsztunk, így maradt aznaugusztus 11-i hét. Korfut és Kefaloniát kizártuk. Az irodában azt mondták, hogy Bulgáriára gyakorlatilag nincs esély. Nagyon remélem, mert irtó morcos leszek, ha nem görög nyaralás lesz. Rodosz kiesik, mivel oda ellátás nélkül nincs apartman. Marad Zakynthos, Karpathos, és Kréta. Bármelyik csoda jó lesz
Akkor együtt nyaralunk
Ugyanezt a hetet választottuk mi is, mi Kefaloniát és Zakintoszt zártuk ki.
Ti melyik irodában fizettétek be, hogy így mertek nyilatkozni Bulgáriáról?
Mikor mi befizettük a Sugárban, túlon túl diplomatikus volt a hölgy
És mi a helyzet Észak-Görögországgal?? Olymposzi riviéra, Sarti környéke?? Arra sincs esély??
Azt viszont nem értem hogy miért raknak be olyan utakat a kínálatba, amira aztán azt mondják az irodába hogy esélytelen?? Pl. Bulgária... mert akkor nem azt zárnánk ki!!
Sziasztok! Párommal mi is részt veszünk ezen a Mediterrán tombolás utazáson. Mi augusztus első hetében utazunk, már nagyon várjuk. Viszont még nem zártunk ki semmit... Eddig Bulgáriát gondoltuk, mivel első közös nyaralásunkként jobban örülnénk egy Görögországnak. Eddig a favorit Zakynthosz volt, de most fórumban olvastam, hogy ez a Magdalena's Apartmanház, ahova elhelyeznek, az éjszakánként eléggé zajos, illetve hogy akik voltak már, nem mennének vissza...
Esetleg van valaki, aki már volt ott, vagy ismerőseitől tud valami infót erről?
(Nem elsősorban a szállás éjszakai minősége érdekelne, mert ott alul egy bár működik, emiatt természetszerűen zajos, mi sem csendes környéken lakunk, úgyhogy oké, ettől még túléljük... De ezen kívül van valamilyen más hátulütője a zakintoszi utazásnak? Vagy nem is biztos, hogy a Magdalenas apartmanba lennénk kisorsolva..?)
Nem megy Charter a görög szárazföldre, ezért nem fogják adni. Szalonikibe megy Wizz Air, de gondolom nekik többlet ktg arra jegyet venni+a transzfert biztosítani ( ami nem lenne rövid).
Bulgáriára nem tudok okosat mondani, de eddig még senki nem kapta a korábbi években sem, hogy ennek mi az oka arra nem tudom az indokot, de gondolom oda többen mennek busszal vagy autóval. A valós indokot nem ismerem.
Én sajnos csak annyit tudok amit korábban is írtam, eddig az áén egyik ismerősöm plusz egy fórumtárs volt Zakintoson mindketten a Magdalenat kapták, de ugye a tombolában semmi nem kiszámítható
Majd légyszi te is jelezz vissza, hogy mit kaptatok
Sziasztok!
Most hívtak az irodából. Júli 26-án indulunk Krétára a Danaos Apartmanba! Nagyon örülünk Krétának. Az apartmanról valaki esetleg tud valamit?