Sziasztok! Hát idén senki nem jön ide? Anettékkal megyünk,és még nem ismerem a buszaikat. Elvileg fehér emeletessel megyünk... valaki ment már vele? Platamonban voltunk már Nei Poriból kisvonattal, akkor tetszett meg...
Xanthi házról tapasztalat érdekelne, első sorban az 5 fős különállóról... köszi előre is:))
van böven idöm irogatni,egész héten a felszerelést készitettem elö,ma délután bepakolok és holnap reggel háromkor indulás,ma még alszunk egy nagyot mert kint már nem szeretnénk sokat,lubickolni kell folyamatosan
Pinga, neked jó utat, szép időt, felejthetetlen nyaralást kívánok!
köszönöm,ezzel még nincs vége,van ugyi egy kisvonat poribol platamonba,ellenben platamonbol van másik vonat a váron keresztül panteleimonas beach felé csak nem tudom platamonban honnan indul,nem muszáj gyalogolni a várhoz,akik az afroditi hotelban szoktak lakni,nekik pont jo ez a vonat,leginkább piros szinü szokott lenni,ott megy el a heraklia kempingünk elött
Nagyon köszönöm nektek!!
Annyira körülményes vagyok, szeretek mindent előre megtervezni.
Nagyon hálás vagyok, hogy ebben a segítségemre vagytok
Azt gondolom, megszületett a döntés: kisvonattal fogunk utazni Platamonasig, és onnan séta. Valószínűleg elég lesz így is
Tavaly gyalog mentünk Platamonból a várba. Találkoztunk bicajosokkal húzták-vonták a járgányt. Először a régi vasúton mentünk, de nagyon gazos volt és kimentünk az útra. Visszafelé ahol lehetett a nagy kavicsos parton jöttünk meg a régi sínen. Jól esett a hűsítő forrás fürdés a vár alatt. A séta is jó volt a kilátás pazar. Bírtuk 7 éves kissráccal és mi is pedig elég "gömbölyűek" vagyunk.
A bicaj bérlés jó ötlet, de a várig nem tudtok vele felmenni. A kempingnél ott kell, hogy hagyjátok a bringákat, mer innen az út eléggé meredeken emelkedik. Nem tudtok vele felmenni. Tolni meg nagyon nehéz lesz. Elég az embernek saját magát felhúzni.
Én ajánlanám, béreljetek bicajt a kisvonat jegy árán, és akkor még tudtok többfelé is csavarogni a váron kívül a régi Platamonasba, vagy másfelé.
Nei Poriból Platamonasig tök sima az út, csak a várhoz van egy kis kaptató.