Szia Timba! Látom, hogy nem bírsz elszakadni a második "otthonunktól". Mondjuk, megértelek. Nagyon is! De azért remélem jól éreztétek magatokat abban a másik országban, ahová mentetek!? Voltatok ám eszemben, hogy micsoda hűtlen alakok!! Remélem összejön egy görög út, és uszikálhattok egyet a tengerben is!? Majd írd meg, hogy hol tart ez a "project"!
Aszterimu, egyetértek nagyon veled is. De ami késik, -most már remélhetőleg-, nem múlik! Rajtam nem fog!
Ezerrel keresem a lehetőséget,csak nagyon kevés az időm, de görög tenger nélkül nem élet az élet, talán mire útra indulsz Makrigialosra,mi is tudjuk hogy hova
Igazad van Timba! Én is mindig félek, hogy mi lesz, ha nem jön össze az utazás, nem szeretnék görög illatok, ízek, élmények nélkül maradni. Persze, ha úgy alakul sem tudok mit tenni, de remélem ez nem következik be!?
Neked is kívánom, hogy sikerüljön megtalálni az ideális uticélt, és megoldást!
Remélem tudatod majd, hogy mi az eredmény! Én szorítok nektek, hogy sikerüljön!
Kroly, nem vagy egyedül ezzel az érzéssel! Pedig olyan gyorsan telnek a napok, egy szavam nem lehet, de ilyenkor este mintha picit lelassulna az idő! Ne félj eljön hamar az indulás. A nagyobb baj, hogy az ottlétünk alatt viszont fénysebességgel rohan majd az idő!!!
Kroly, ezt a 3 napot már tényleg ki lehet bírni!, igaz már nekünk sincs sokkal több!
Majd gondolj ránk hellaszosokra metaxazás közben, hogy mennyire irigykedünk!!!
Gyorsan peregnek a napok, remélem tudok Neked integetni Sartiból , aug 28-tól foglaltunk, úgy izgulok hogy sikerüljön. Hátha az idén sikerül frappézni a parton együtt. Már csomagolsz és készülsz, talán utol is érünk
Szia Timba, el sem hiszem, hogy ennyire gyorsan döntöttetek is, hisz csak most értetek haza nemrég egy utazásból!
Azért ez nem igazság! Csak azért nem irigykedem nagyon, mert már én is utazok rögtön.
Ha siettek, tényleg utolérhettek minket, csak megint kicsit távolabbra mentek, mint mi. Mennyi időt foglaltatok, mert ha még ott leszünk Makryban tényleg összehozhatnánk már egy frappézást a tengerparton!
Rajtunk nem múlik!