Én az alábbi címet találtam. Itt egy pdf fájlban lehet megnézni a rodoszi kompokat. Én úgy láttam nincs másik város.
http://www.ando.gr/eot/eng/info.htm
Igaz angolul van az oldal de érthető.
Mi is 4 éve töltöttünk ott 2 gyönyörű hetet, és sikerült teljesen bejárnunk, minden nap máshol fürödtünk, átmentünk Simire is, hát tényleg lenyűgöző egy kis sziget.Fakultatív keretében átmentünk Marmarisba is.
Nekem 4 és 5 év, de 4 éve csak átugrottunk Kosrúl pár órát nosztalgiázni.
Az idén lehet visszamegyünk.
Szia Ferrari!
Ha tehetitek ennél többet szánjatok Rhodoszra,mert megérdemli... Mint örökös maximalista ezt a szigetet is, "kegyelmet" nem ismerve bejártuk.Na hozzá még Symi ,amit kihagyni "bűn". Sajnos ide csak fakultatív program keretében jutottuk,de eszméletlen szép...Aki nem ezt mondja,hát az mást mond..
Az idén talán Rodosz szigete felé veszi az irányt az én kicsi családom, de ehhez még meg kell győznöm 4 embert. A remény hal meg utoljára
Szóval keresgettem a neten infók után és közben megtaláltam ezt az oldalt: http://www.ando.gr/eot/eng/info.htm Itt van busz, komp, hajó menetrend árakkal (gondolom lesz majd nyári menetrend is) és egyéb információ.
Szia kedves Frézia!!!
Kicsit off leszek:képzeld,átnéztem a wounderground-időjárásjelentőt,szinte minden ,,jelentősebb"Görög-szigetekét visszamenőleg 2000-ig,mindig június 21ét és mit láttam???SEHOL sem fújt 30km/h-nál erősebb szél,csak ott,ahova aznap utaztunk:Ierapetrán este 96km/h-s volt,ami a következő 11napban vajmi keveset csillapodott,azért képzeld el,süvitő szélben a sétálás sem volt olyan egyszerűen kivitelezhető úgyhogy MI mindig kifogjuk...előtte nyáron ugyanakkor Asprovaltán szakadó esőbe érkeztünk,úgyhogy már rájöttem,felesleges ezeken idegeskedni előre,mert úgyis majd olyan lesz az idő,amilyen...
Köszi a biztatást,nem töröltem ki Rodoszt sem,Kost sem az agyamból!!!
Szia Zsebkuty!
Én junius elején voltam Koson. A szél folyamtosan fújdogált, de ez inkább szellőnek nevezhető, ami nagyon kellemes volt a nagy melegben. Én sem bírom a szelet, a huzatot, de ez a szél nem zavaró. Bátran menjetek!
Ian | #86431 | 2008-12-10 16:53:55 | Válasz a #86430. hsz-ra
Kedves Zsebkuty!
Igazán nincs mit! Örülök, ha valamiben tudtam segíteni!
Üdv:Ian