Szerintem megy, de nem vagyok biztos benne. Viszont délután úgy is le kell mennem vásárolni, beugrok és megkérdezem. De az a nagy sárga (vagyis az Arvanitidis) átverés. Sokan abból indulnak ki, hogy nagy, ezért biztos a legolcsóbb, de nagyon nem így van. Az Eleni supermarket sok árut tekintve olcsóbb. Ez azon az utcán van, amin az Arvanitidis is, csak visszább a főtér felé. Estefelé még irok a kártyás fizetéssel kapcsolatban, megkérdezem a nagyban, biztos, ami tuti.
Szia angica!
Nagyon kedves vagy,köszönöm szépen!!!!
Ez tényleg csak végszükséglet esetén kellene,mert a lányom most megy hétfőn ki dolgozni,igaz,lesz nála pénz,dehogy ne olyan sok legyen,inkább a kártyáján is,biztos,ami biztos alapon
ÓÓÓÓÓÓÓÓ és milyen jó neked,hogy ott élsz...
Ha pedig már újra itt vagyok, akkor írnám, hogy tudok szállást Sartin, ha esetleg valakit érdekel. Buszjegy ügyben is tudok segíteni, van otthon ismerősöm irodánál. De úgy általában Sartival kapcsolatban nagyon szívesen segítek!
Hol voltál eddig??????????
Bár Sartin segítés ügyben csak pozitív tapasztalataink vannak,nagyon kedves emberek élnek ott Esetleg ha priviben megadnád az elérhetőségedet... nem szeretnék visszaélni vele (ha nem,az sem baj)de ott elmondanám miért kellene...
Én nem vagyok hajlandó meginni. Volt itt 1-2 héttel ezelőtt egy lány, csak pár cseppet ivott belőle a kávéjával, és az egész nyaralását tönkre vágta. Mentem szegényekkel a gyógyszertárba hasfogót kérni Neki, de akkor már jó pár napja ment a hasa. De az első napon venni kell egy hatos zsugor vizet, és utána az iskola melletti csapból újra tölteni. Az friss hegyi víz, iható, semmi baja még akkor sem, ha a sok okos, ide dolgozni járó azt állítja, hogy nem iható. Én 8 éve azt iszom.
O.K., írj, amikor tudsz. Én most elmegyek csucsulni egyet, míg a kislányom hagyja, mert utána indul a délutáni műszak, míg ki nem dől este . Este jövök a bevásárló körút után. Addigra megkérdezem a kártyás fizetést is.
Jaaaaa..., töredelmesen bevallom, hogy elfelejtettem az oldalt , ezért nem voltam.
Készítettünk egy térképet, amin bejelölgettünk kajáldákat, apartmanokat, egyéb helyeket,hátha valakit érdekel.
Talán hasznos lesz, akik még nem jártak Sartin.