Tudna valaki infót a Jannis, Vienna(Wienna), Thassula, és Fotini apartmanokról? (Főként Vienna,Jannis) Már csak ezek maradtak (a Fotini is kérdéses még,lehet, hogy mára már nincs).
Nem készültünk fel rá, hogy július elején már nem igen van miből válogatni, hiába augusztus legvégétől terveztük az utazást. Más is így gondolkodik úgy látszik.
Egyébként ilyenkor érdemes vetődni a maradékra, vagy most már lehet, hogy várni kéne last minute-ra,mert úgyis mindegy?
Minden segítséget és tanácsot előre is köszönök ! El vagyok kenődve, és picit kétségbe is estem...
Sziasztok!
Elvileg holnap megyünk és Sarti a cél.
Meg tudnátk mondani, hogy Sarti közelében hol van benzinkút, esetleg olyan, ami kártyát is elfogad?
Még nincs fixálva az apartman, de lehet, hogy a Virozi, vagy a Nikos lesz, (az Anesti-ben és a Sarti Beach bungalós apartmanjaiban nem szólnak a klímáról, pedig az lehet ghogy nem árt) ha van valakinek tapasztalata ezekről írjon róluk keveset.
Köszi!
Mi május végétől június közepéig voltunk Sartin és kb. 30 percig esett az eső összesen és az is 2 részletben a 2 hét alatt, tehát nem jellemző jobban az esős idő Sartira mint bármelyik másik helyre Görögországban. Most tényleg ilyen kiszámíthatatlan az időjárás, de amikor mi voltunk kinn akkor szerencsére végig szép idő volt, kevés felhővel:)
Szerintem a CapsLock-ot kapcsold ki mert Jox megszól érte!
Nem Sarti-n nem azért esik annyit az eső mert olyan helyen van hanem mert az idén mit észrevetted ilyen hóbortos a nyár itthon is és ezek szerint görögöknél is.De ne kell megijedni mert akkor amint olvastad írták, hogy 1-2órát esett csak és után kánikula.
SARTIN ILYEN GYAKRAN ESIK AZ ESŐ?
MEGDÖBBENVE OLVASOM,HOGY ESETT....ESIK...ESETT....
ÉN 3X VOLTAM GÖRÖGBEN (ASPROVALTA, NEI PORI, STB.) DE ESŐT SOSEM LÁTTAM JULIUSBAN.
MIÉRT ESIK ENNYIT SARTIN? OLYAN HELYEN VAN?
PL.HA STAVROSRA MEGYEK OTT JOBB ESÉLY LETT VOLNA ESŐMENTES IDŐJÁRÁSRA?
Sartiban Sassos motorkölcsönzőjét ajánlom én is. Itt a honlapja:
http://sassos.fw.hu/
Amennyiben kinyomtatod az ott található kupont, 10% kedvezményt kapsz az árból.
Skiathosra nem érdemes elmenni Sartiból, mert nagyon messze van. Sartiból célszerű a Sithon-félszigetet körbejárni motorral vagy kocsival, mert nagyon szép. Thesszaloniki sincs éppen túl közel, de oda is érdemes elmenni (van buszjárat). Nei Porit én kihagynám a helyedben, mert az sincs a szomszédban és fontos látnivaló sincs azon a településen.
A legnépszerűbb robogókölcsönző mindenképpen Sassos, (nem mellesleg szerintem a legmegbízhatóbb is + jófej ) Már nem tudom ki a másik, ugyanabban az utcában van (legalábbis 2006ban még volt) de vele épp akkor ,mikor ott voltunk, zűrök voltak. Épp a rendőrség járt a nyakára, áll. átvágott jó pár embert, tanácsolták is akkoriban, hogy kerüljük.
Tehát ajánlom Sassost mindenképp, ha jól tudom 10 € /nap az átlag.
Nei Pori nem egészen Sarti környékén van, szerintem onnan nem is érdemes meglátogatni, hacsak nem az Olympos közelsége miatt, kiindulópontnak.
Hupika | #108457 | 2009-07-08 12:50:28 | Sarti és környéke
Sziasztok!
Tudnátok e segíteni abban, hogy Sarti-ról van e mód, és ha van, hogyan lehet Skiathos szigetére ellátogatni és mindezt hol és mennyiért lehet megtenni?? Van-e utazási iroda, aki szervez oda kirándulást?
A környéken Toronit és Nei Porit feltétlenül meglátogatjuk, de ha vannak további ötletek a barangolást illetően, szívesen venném a javaslatokat.
Jah, és még egy dolog.. , a robogó kölcsönzése hol éri meg leginkább? Mennyi az átlag napidíja?