Köszönöm Zsebkuty és Neked is Éva, nagyon aranyosak vagytok, hogy gondoltatok rám. Még most kihasználom, hogy van időm, ezért ideültem még nézelődni, de holnap már húzós lesz, ráadásul a fiam szülinapja!
Úgyhogy köszönöm nektek a jókívánságokat, hozok sok-sok fotót én is, és persze Éva majd tőled is várok rengeteg szépet, ha visszaértél. Amikor jövök már nem sok időd lesz neked sem!
amúgy ha lesz időm, majd mesélek...csudajó volt, Makri nagyon szép, kirándultunk sokat, de egyénileg...na majd részletesebben később, mert holnap költözök fel az új albiba a párocskámmal, és még rengeteg a meló :S
Köszönöm Csillag neked is, múltkor néztem, hogy már itthon kell, hogy legyél. Remélem, mire visszaérek Te is ráérsz és megnézhetem a Te fotóidat is, és olvashatom a beszámolódat!?
Köszi még egyszer.
Drága Cilla és Josza! Nagyon aranyosak vagytok, köszönünk szépen minden jókívánságot, bízunk benne, hogy minden olyan jó és szép lesz, mint szokott. Rajtunk nem fog múlni!
Októberben, ha sikerül személyesen is átbeszélhetjük majd az élményeket!
Szép napokat Nektek is!
Szia Ratio, nagyon koszonom a jokivansagokat. Beultunk egy internet kavezoba, onnan irok.
Minden gyonyoru, csodaszep, dehat ezt tudod Te.
Nem nagyon tudok mit irni, csak a szokasos sablonszoveget, hogy minden nagyon jo, semmiben nem csalodtunk. Makry meg mindig nagyon szep, az emberek aranyosak, kedvesek. A szallasunk gyonyoru, majd viszek fotokat, mar most tele vagyunk elmenyekkel, pedig meg szerencsere hatra van egy het.
Csutekek is jol vannak, most vannak a Meteoraknal. Mi ejjel indulunk Athenba.
sokat gondolok ratok, emlegetunk titeket. Puszi mindenkinek.