Kedves Vicosz!
Egy hete jöttünk haza Stavrosból, imádom a gyrost (is) és eleve úgy mentünk, hogy már majd meghaltam, hogy ehessek végre! Végignéztünk egy csomó tavernát, éttermet és komolyan mondom, hogy sehol sem ettünk finom gyrost. Csak epekedtem a Sarti - ízek után. (Ott nagyon el lettünk kényeztetve) Na de éhen azért nem haltunk, találtunk sok finomságot. Mivel akkor még sokan készülődtek a szezonra, -nyilván azóta már nyitottak- remélem és kívánom, hogy legyen szerencsétek gyros ügyben. Kellemes, szép nyaralást mindenkinek Stavrosban!!!
Ezért is kérdeztem. Sartiban hú, de finom.
De hátha változott Stavrosban már nem zsírban tocsogós --nem lefagyasztott hanem előre bepácoltat keresek. Kedves indulók ha megtalálnátok,kérlek benneteket :írjátok meg hol találjuk.
Igen stavros beach-t akartam írni.
Nem volt pangás, de még nem is volt tele, de amikor jöttünk el akkor azt mondták az akkor érkezőkkel már tele lesznek.
Szia Majoca! üdv. itthon, gondolom a stavros Beach-t akartad mondani mert Sarti odébb van. Remélem a felújítás miatt azért nincs nagy zaj. A mi szobánk a medence felőli lesz / remélem / Tudtuk, hogy nem homokos lesz a part de nagyon szomorú lennék he elviselhetetlenül rossz lenne mert a 2-hetünket azért tönkre tenné. Mi is készülünk a Kavala- Tassos túrára de egyénileg éppen a rohanások miatt. 3-héz és mi is megyünk. A szálloda tele volt vagy pangás volt!?