Elnézést, rosszul emlékeztem. Most néztem meg az Apollon prospektusában, 100 méterre írja a tengert és 600 méterre a központot. Szerentem nagyon jó helyen van. Mindenhez közel, de mégis csendes helyen.
Szerintem nem. Utána viszont lesz szeptember elején Agios Mamason olyan nagy vásár, ami akkora, mint Sarti ófalu része. Amennyire én tudom, 15-én sátrat bontanak nálunk, és mennek tovább. Amúgy nem nagy cucc az egész. Sok sportcipő van (gagyi Nike, de olyanok, mint az igazi, 20Euroért már lehet kapni, a másikaknál 25-30Euro), zokni, bugyi, pár ruhás, edényes, cipős, parfümös, és egy helyen lehet kapni 3Euroért Triumph melltartókat. Én vettem tegnap egyet, és bánom, hogy nem vettem többet.
Én 3 éve voltam Sartin és nagy szerelem. A Panorama apartmanban laktunk fent a templom mellett, viszonylag kozel az oblokhoz, csak ott strandoltunk, ezerrel szebb és jobb mint a beach ahol csak a tomeg volt. Álomszép helynek tartom Sartit. A hajokirandulas Amulianra - nem biztos hogy jol írom - szenzacios vol, delfineket is lattunk, nem tudom szerveznek-e még oda.
Iden Tolo a cél, azt is kivancsian varom.
Mindenkinek szép nyaralast kívanok Sartin.
Szóval: mai info szerint talán maradnak. Holnap még lesznek, az tuti, de talán egyesek itt lesznek vasárnapig. Szombaton még lehet, hogy elkapjátok a végét.
Imádom ezt a fórumot annyi segítség van és információ, hogy amikor megérkezem a tervezett helyre, olyan ,mintha már jártam volna ott. Érkezéskor már mindent tudok a helyről. Egy éve találtam rá a Hellaszra és nagyon örülök neki
Bár elég fura kérés, de van valaki aki még azután megy Sartira és tudna nekem hozni két különböző "Sartis" hűtőmágnest (természetesen nem ingyen)? Sajnos amit még én hoztam pár éve, eltörött.