Sziasztok.
Július 18-án (péntek) kora este lépnénk át a magyar-szerb határt, érdemes-e Röszkével bepróbálkoznunk, vagy inkább időben induljunk és 7 előtt érjünk Ásotthalomra?
Köszi
Ma hajnalban érkeztem haza Görögországból. Oda és vissza is Belgrádon keresztül mentem. Még csak a gázról sem kellett levennem a lábam, nem hogy fékeznem, vagy megállnom...
Július 25-én pénteken jövünk majd hazafelé Thassosról. Ha van valakinek tapasztalata, írja meg, mennyire korareggeli komppal kellene Keramoti felé jönnünk, ha Ásotthalom határátkelőt kellene elérnünk (vagyis este hat körül kellene belépésre jelentezni).
Köszi
Jutka
...
Július 18-án (péntek) kora este lépnénk át a magyar-szerb határt, érdemes-e Röszkével bepróbálkoznunk, vagy inkább időben induljunk és 7 előtt érjünk Ásotthalomra?
Köszi
Évek óta az az egyik legforgalmasabb hétvége kifelé. Ha meg tudjátok oldani, akkor biztosan jobban jártok Ásotthalommal.
Hú, pont jókor megyünk nyaralni:) Gondolom akkor a macedon és majd a görög határon is sokan lesznek....lehet jobb lesz majd sietnünk, és minél több utat megtenni éjszaka.
Ásotthalomnál pont 7-kor zárják a kapukat, vagy ajánlatos ott lenni fél órával előbb, valakinek van ezen a téren tapasztalata?
Köszi
Annyira talán nem lesz gáz, max. Nis-ig, ott a törökök vastagja letér a pályáról. A fősereg valószínűleg nem péntek délután lesz a szerb határnál, ha időben indultok szerintem beelőzitek őket.
Nem tudom mikor jöttök haza, de juli vége/aug eleje hétvégén nagyon necces visszafelé!
következő hétvégén 26-án szombaton délután-estefele indulunk vissza, éjszaka fogunk jönni, szerintem vasárnap reggel-délelőtt érünk a magyar határhoz valamikor...érdemes akkor is Ásotthalom fele menni gondolom, ugye?
Azon a hétvégén még nem jöttem, mi akkor általában még kint vagyunk akkor, így nem figyelgettem a híreket. Aug. első napjaiban már csütörtök éjszaka 2* megszívtuk, jó hosszan, gyanítom, hogy vasárnap reggel sem jobb! Ha a menetrendünk megengedné, akkor Ásotthalomnak jönnék biztosan. Nektek pedig megengedi...
Gps-be adatok beírva, koordináták megadásával. Térképek frissítése után utvonal végigfuttatva, Ásotthalomi átkelés Belgrádon keresztül átutazással, Leskovac tranzitszállással, cél állomás Paralia.
Szerintetek az autós kamerát érdemes bekapcsolni? Erre az útra a 32-es micro sd kártya elégséges memóriával bír?