E Mari . Hozod anyudékat is? Össze kell hoznom 40 embert, hogy elinduljon a busz. 40 fő alatt nem indul el . De rajta vagyok, csak ki kell számolnom, hogy mennyire jön ki a csomag ár. Meg meg kell tudnom, hogyan dolgoztatják le otthon a 2 ünnep közti időszakot, és mikor van az első munkanap januárban. Ennek függvénye, hogy 4 vagy 5 éjszakás lenne. Az árban benne lesz a buszjegy oda-vissza, a szilveszeteri buzukis vacsi, és a szállás 4 vagy 5 éjszakára, és a Sarti Inn-ben lenne a szállás, ahol Heni dolgozik, vagyis nem valami gagyi apartmanban .
Szia!
Ne aggódj! A jelenlegi időjárás köszönő viszonyban sincs az előrejelzésekkel. Nagyon meleg van, a tenger alaphangon 26 fokos d.e., d.u 27,8C mértem, a levegő volt 31C
Tegnap értünk haza! Én is hetekkel előtte néztem az előrejelzést, kb. 8 helyen! De szerintem is felesleges! Sok helyen esőt írtak 22 fokot, ahhoz képest fogalmunk sincs, de 30at mi is simán kifogtunk szerintem! És egy nap sem esett eső KÍvánom, hogy jó időtök legyen!
Ne aggódjatok, nagyon meleg van, szuper az idő és a tenger is! Tegnap éjszaka volt 1 kis vihar, de egyébként még felhőt sem láttunk Reméljük kitart még a jóidő
Sziasztok!
Szeptember 27-ln megyünk sartira és érdekelne hogy volt-e már valaki ebben az idöben és ha igen milyen idöre számitsunk???
A másik valaki volt-e már a Kipriotisban és ha igen milyen???
Szia Szives.
Csak a Kipriotisról tudok írni, ugyanis szeptemberben még nem voltam Sartin. Az ófalu legvégén van a templom felett lévő utcában. Átlagosan felszerelt apartman. A központ két perc séta. Visszafelé egy kicsit meredek az emelkedő. Egyetlen hibája van, hogy minden reggel háromnegyed hét körül harangszóra ébredtem, ha akartam ha nem.
Pár kép:
3 éve nyaraltam Sartiban szeptembe 2-tol 12-ig, végig 40 fok volt.
Szerintem a legjobb része az ófalu, mi a Panorama apartmanban voltunk.
Tény, hogy meredek, de ez nem akadalyozott meg abban, hogy sokat maszkaljunk. Az ófalu azert is jobb mint a modern rész,mert nagyon kozel vannak az öblök, és az egyszeruen szuper, több is van egymas mellett, mi csak ott strandoltunk és buvarkodtunk, a beach valahogy nem vonzott minket.
Igen, reggel mindig koran keltett a hangos harangszó, de vissza tudtunk még aludni. Én még örultem is az ebresztonek, hiszen a keveske idot nem sok alvassal akartuk tolteni.
Jó nyaralast mindenkinek aki erre a szép helyre keszul mostanaban.
Sziasztok! Ma értünk haza Sartiról. Az idő szuper,nagyon meleg van. A víz is van,vagy 27.fokos! Minden klassz volt,csodás a táj,az emberek kedvesek! Jó nyaralást mindenkinek!
Szia Angica! Ilyet megírni,legszívesebben azonnal indulnék,akár gyalog is.Sajna valószínű hogy a melóhelyen töltöm az ünnepeket,ugyanis egészségügyben dolgozok.Pár éve már próbált valaki szervezni,akkor nem jött össze annyi ember,drukkolok hogy sikerüljön.