Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 927 928 929 ... 1105 1106 1107   >
Üzenet
  Orsibabe | #210167 Üzenet | 2013-09-16 11:37:19 |
Sziasztok!

Mi is hazajöttünk tegnap sajnos! Soha többet Ibusz!!!
  Lovas zsuzsa | #210169 Üzenet | 2013-09-16 13:07:48 | Válasz a #210167. hsz-ra Előzmény #210167
A ti buszotok robbant le?
  Orsibabe | #210170 Üzenet | 2013-09-16 13:22:03 | Válasz a #210169. hsz-ra Előzmény #210169
Szia Zsuzsa!

Igen, a miénk... De ez hagyján, mi Egerben lakunk, és a transzfer letett minket Dormándon, csak oda már éppen elfelejtettek értünk autót küldeni, úgyhogy magunknak kellett megoldani a hazajutást!

De egyébként Sartin nagyon jól éreztük magunkat icon_wink.gif
  Katana750 | #210179 Üzenet | 2013-09-16 20:19:55 |
Sziasztok! 20.án indulok Sartiba. 2004-2008-2009 után 2x is hűtlen lettem a kis halászfaluhoz,de meg is bántam. Kíváncsi vagyok mi változott, és először nem az ófaluban szállok meg. Remélem a jó idő kitart! Kellemes pihenést mindenkinek aki nyaralni megy!
  Soraya | #210184 Üzenet | 2013-09-17 07:46:16 |
Sziasztok kedves fórumozók. Mi is 20.-án indulunk Sartira. Pici lányunk (4 éves) először fog tengert látni,, nekem meg páromnak volt már szerencsénk öt alkalommal is nyaralni Görögország különböző helyein és imádjuk ezt az országot. Nem tudom van e még valaki,aki ott tartozkodik, de jó lenne ha jelentene időről időre az időjárás alakulásáról, meg esetleg egy-két jó tanácsot is szívessen fogadnék azzal kapcsolatban,hogy milyen ruhákat is pakoljak az útra.
Valaki látott e már delfint Sartinál? Delfin-mániás vagyok, lányom úgyszintén, nagyon örülnénk ha sikerülne végre egyet élőben is látni. Ilyenkor szezon végén tapasztalható e árzuhanás pl.motor, kerékpár bérlésnél avagy a fakultatív programoknál? Előre is köszönök minden információt.
  Lovas zsuzsa | #210186 Üzenet | 2013-09-17 08:32:40 | Re:
Orsibabe írta:
Szia Zsuzsa!

Igen, a miénk... De ez hagyján, mi Egerben lakunk, és a transzfer letett minket Dormándon, csak oda már éppen elfelejtettek értünk autót küldeni, úgyhogy magunknak kellett megoldani a hazajutást!

De egyébként Sartin nagyon jól éreztük magunkat icon_wink.gif
Nagyon sajnáltunk Benneteket, nem értettük ilyen csotrogány busz hogy engedhettek ki az országból, még a Noé használta valamikor, kérjetek kártérítést!
  Fekikecske | #210188 Üzenet | 2013-09-17 11:47:42 |
Szia Soraya, 2011-ben myaraltam Sartiban, akkor láttunk sok delfint egy hajókirándulás kapcsán. Viháncoltak a hajó mellett. Amulianra ment a hajó.
  Orsibabe | #210191 Üzenet | 2013-09-17 14:49:25 | Válasz a #210184. hsz-ra Előzmény #210184
Szia!

Mi most jöttünk haza, és sajnos nem volt szerencsénk delfint látni icon_sad.gif Azt mondta a hajóskapitány, idén ritkán volt alkalom, hogy felbukkantak volna, de reméljük nektek szerencsétek lesz icon_smile.gif
  Nyegleo | #210233 Üzenet | 2013-09-19 07:19:48 |
Sziasztok!
Tegnap érkeztünk haza Sartiról, egy hetet voltunk, az idő fantasztikus, a víz szintén.
Alexandrion apartmanban voltunk, Ófalu, fent a domb tetején, a központ közel van, két öblöcske közel van, ez homokos és sziklás, többet lehet tengeri sünnel találkozni, viszont mellette ahol a tavernák kezdődnek, (nem kell többet sétálni hozzá), ott apró sóderes, viszont hamar mélyülő, aki fehér homokos sekélyebb vizet szeretne annak sajnos Sarti beach felé el kell sétálnia, itt viszont már kevesebb az olyan hely ahol van napágy és napernyő, szóval ide kell napernyő, hogy ne égjen az ember ropogósra.
http://www.accuweather.com/hu/gr/sarti/182619/september-weather/182619 ennek az oldalnak lehet hinni, ugyan tényleg az adott hőmérséklethez adjunk hozzá 4-5 fokot, de esőileg, napsütésileg korrekt adatokat mutatott.
Delfint állítólag a Blue lagoon-os és az Athosi hajókiránduláson lehet látni, mi a az Athosi-n voltunk és tényleg láttunk kettőt, de ezek messzebb voltak a hajótól, kémlelni kell a vizet:)
Kérdés esetén nyugodtan írjatok és válaszolok.
Még annyi, sokan írják, hogy aki volt Sartin, azt megfertőzi a a hely, én furán álltam a kijelentéshez, mert tengerpart az tengerpart mindenhol, de nem!!! tényleg van egy kisugárzása a helynek ami rabul ejti az embert és a víz is csodálatos, szuper egy hét volt, jövőre ismét ide!
  Eduso | #210241 Üzenet | 2013-09-19 14:24:30 | Válasz a #210233. hsz-ra Előzmény #210233
Szia,
örülök, hogy ilyen szuper időtök volt, és jól sikerült az utazás. Csak irigykedek, nosztalgiázom a júliusi Sartin töltött szép napok miatt. Engem is ugyanez az érzés fogott el, hogy valami varázslatos van Sartiban, ami visszavonz, olyan kis ékszerdoboz:-) icon_lol.gif Biztosan mi is visszamegyünk, eddigi görög nyaralásaink közül ez volt a csúcs...
üdv
Eduso
  Vadevezõs | #210255 Üzenet | 2013-09-20 05:17:28 | Válasz a #210167. hsz-ra Előzmény #210167
Nem tudom mi történt az Ibusz buszaival,én júliusban voltam Sartin,Ibuszuszos buszhoz Athénból kellett szerelőt hívni,én keveset tudok görögül de nem mondott a szerelő túl sok szépet a buszról.Napokig a fő utcán állt a busz,kerülgetni kellett,visszafelé az utasaikra várni kellett.
  Vadevezõs | #210256 Üzenet | 2013-09-20 05:23:31 | Válasz a #209994. hsz-ra Előzmény #209994
Töltsük fel mazsola borral!!!!!!!!!!!!!!!!! icon_wink.gif icon_wink.gif icon_wink.gif
  Orsibabe | #210262 Üzenet | 2013-09-20 10:52:25 | Válasz a #210255. hsz-ra Előzmény #210255
Vadevezős, szerintem az történt, hogy nagyon korszerűtlen, nem rendszeresen karbantartott, rossz műszaki állapotú buszokkal utaztatnak.

Hiába nagyon jók az Ibuszos szállások Sartin, mi többet sehova nem utazunk velük!
  Vivahellasz | #210279 Üzenet | 2013-09-21 13:25:52 | Válasz a #210167. hsz-ra Előzmény #210167
Amikor anno Toloba mentem Ibusz szervezéssel,akkor is lerobbant a busz illetve 36 órás utazás után értünk Toloba!Athénban szálltunk át több buszra és így vittek át Toloba.Felemelő utazás volt...

Sartiba átmentünk most,de nem tetszett.Pici,semmi nincs(leszámítva a szuveníros boltokat) és tele van magyarral!
Marmaras után csalódás volt nagyon.Még az éjszakai élet jó is lett volna,ha nem jött volna vihar....
  Kabuci | #210352 Üzenet | 2013-09-25 19:11:19 |
Sziasztok!
Mi 21.-én érkeztünk meg Sartiból,ahol először jártunk,nagyon tetszett,isteni időt fogtunk ki!
Amiért írok, a következő: aki a SARTI BEACH APARTMANHÁZBA akar menni, kétszer is gondolja meg jól !!! A hosszú autós út után fáradtan megtaláltuk a házat, nagy nehezen meg is "magyaráztuk", hogy mit foglaltunk (2 bungaló 2 hétre). Mellesleg recepció az nem volt, a medence melletti emberke görögül beszélt, az általa hívott hölgy szerbül, szóval se a német, se az angol nyelvtudásunkat nem tudtuk villogtatni. Nos első ránézésre is egy gondozatlan lelakott komlexum az egész.Mindez nem is annyira zavart volna bennünket,csak miután megláttuk leendő "otthonunkat",akkor esett le az állunk. Ilyen szedett-vedett berendezést még ebben az országban sehol sem láttunk. Ezen simán túltettük magunkat,hanem amikor kiderült, hogy a mélyhűtőnek nincs ajtaja (vastag jég borította amúgy is),mi meg vittük a lehűtött készételeket, hát.....A kis teraszunkon a 3 szék közül csak az egyiknek volt ülőkéje, a bungaló nem volt kitakarítva, csak ágyneműt cseréltek,a függönyök vastagon porosak és lyukasak, a tus-tálca őrzi a sok-sok év rárakódott piszkát,amit mi sem tudtunk még a hypóval sem eltávolítani.A rezsó két lapja közül csak az egyik működött. Az apróságokról már nem is mesélek,mert sokáig tartana...szóltunk a D.Zeusz ottani képviselőjének,válasza: "csak nem képzeljük, hogy így a szezon végén egy új hűtőt vesznek"??!!! Megbeszéltük, hogy miután mást nem tudunk csinálni, túltesszük magunkat a dolgon és megpróbáljuk jól érezni magunkat mindezek ellenére. Igen ám, de a szomszéd apartmanházban (ugyanaz a tulaj) német fiatalokat "nyaraltatnak", hetente kétszer-háromszor vagy a bárban,vagy a beach-en rendeznek nekik discót. Ez, ha szerencsénk volt, akkor éjfél után kicsit elcsendesedett,ha nem,akkor
eltartott hajnalig. A mi részünkön csupa családos, kisgyerekes család volt, isteni nyugalom lett volna kora estétől, ha az ordító zene nem szólt volna. Mindezek ellenére azért nem tagadom, hogy nagyon sok szépet láttunk,gyönyörű a tenger, a sok öblöcske. Jó a kalóztúra, az Athosz is. A lényeg, hogy Sarti tényleg mindannyiunknak nagyon tetszett, ajánlom másoknak is jó szívvel, nem fog csalódni !
Üdv!! Kabuci
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 927 928 929 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu