Nehéz a válasz, hiszen ha elterelik és nem látni az építkezést, akkor honnan tudná bárki is? Hacsak a szerb autópálya üzemeltető cég nem tudja? Ha valaki tud beszélni szerb-horvátul, akkor esetleg telefonon megkérdezhetné!
Nem fog megszünni júliusra biztos,sőt kérdés,hogy jövőre is mennyi lesz belőle kész.
Különben nem terelik át az egész forgalmat mint ahogy a képen látszik, hanem
darabokban,van ahol már meglévő útra,valahol pedig külön erre épitett részre.
Most volt egy műsor a szerb tévén,ahol elég részletesen mutatta az eltereléseket.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Péntek reggel indulok haza Peloponesos nyugati oldaláról. Eredeti tervemben a Rio-híd után át Lamia felé, Katerini, Evzoni volt. Mindig erre járunk. A google útvonaltervező viszont 70 km-el és 45 percel rövidebbnek írja az Ioannina, Kozani, fel Macedónia felé, Bitola, és Gradskonál fel a megszokott útra útvonalat. Van aki erre szokott járni? Jobban megéri erre menni? Leskovacban lesz amúgy a tranzit szállásom.
Köszi előre is.
Szia Hiroda!
Bocsi,hogy nem a kérdésedre válaszolok, sőt még kérdésem is lenne.
Említetted, hogy a tranzitszállás Leskovacban lenne, ahol mi is foglaltunk. Esetleg a Hajatban szállsz meg te is?
Ha esetleg a várost ismered, van ott esetleg olyan látnivaló amit érdemes megnézni?
Hiroda! Ojohn!
Mi voltunk már Leskovacban meg a Gros Hotelban....Háááát...nem túl tiszta és akkor még dicsértem...viszont a mellette lévő étterem 2012-ben pazar volt...
Hopsz lehet kicsit félre érthető voltam.
Nem Belgrádon keresztül.
No még egyszer elindulsz az elkerülőn majd néhány km múlva jön a NIS-ZÁGRÁB pálya és itt hajtasz fel NIS irányába.
???? Akkor végleg nem értem mit akarsz. Vagy Belgrádon keresztül mész, vagy az elkerülőn.
Az elkerülő nem más, mint a Zagreb-Nis autópálya Belgrádok kikerülő tranzit útja. Vagy végig mész rajta, vagy nem jutsz az autópályára.
Attol a pontol ahol vagy Belgrád vagy elkerülő választási lehetőség van kb 9 km-re van egy csomópont ahol fel lehet hajtani a pályára és ekkor nem kell végig cammogni az elkerülőn.
Ha új hozzászólást írsz, van egy "Map" gomb a szövegmező fölött, avval be tudsz illeszteni térképet jelölőkkel, útvonallal, stb. Esetleg megjelelölhetnéd, hogy pontosan melyik csomópontról beszélsz.
Arról az útról beszélsz, ami régen az autópálya végétől bevitt Belgrádba, a vége felé a derékszögű kanyarral, majd egy "visszafordítóval" felkanyarodott a Zágreb-Nis pályára?
Most erre az útra az autópályáról nem is lehet rákanyarodni, vagyis az általad említett (Dobanovci) csomópontban van mód a Nis felé vezető autópályára feljutni. Ha erről beszélsz, akkor azzal kevertél meg, hogy ez a régi bevezetőszakaszt kivéve ugyanúgy Belgrádon megy keresztül, mint régen.
Innentől megint érvényes az első válaszom: szinte mindenki
Suvimarta! Köszi. A Bookingon foglaltam, ott csak a szépet látja az ember róla. Egy éjszakára csak jó lesz, úgyis este esünk be. De a vacsorát beterveztem az étterembe, mert az írták, hogy szerb nemzeti specialitásokat kínálnak. A parkolója milyen volt? Közterületen, vagy zárt részen lehetett parkolni? A bookingon csak az derül ki, hogy privát parkoló, de az lehet sokféle. Csak azért, mert nekem a tetőbox mellett van még egy zsák rögzítve, meg evezők, stb. Le kell-e majd szednem mindent?