Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Sajnos az idén 13 éves az autónk és már nem tudunk az utazási irodában biztosítást kötni (EUB). Nézegettem a biztosítókat de sajnos nem találtam olyat amelyik 13 éves autóra is ad biztosítást. Mi a KÖBÉ-nél vagyunk, de náluk sem köthetünk. Biztosítás nélkül pedig nem indulunk el. Előre is köszönöm!!
Szia Judit!
Itt lehet kötni 15 éves koráig:
https://www.europ-assistance.hu/hu/gepjarmu/autosos-premium-10
Igaz, ez éves biztosítás
Messinia!
A K&H-nél 12 éves korig lehet, ha jól emlékszem.
Az Allianz-nál meg akkor lehet, ha náluk van a köteleződ is, vagy átkötöd oda egyúttal.
Judit meg a KÖBE-nél van.
Köszi a kisegitést, mea culpa, akkor én sem figyeltem oda rendesen. A miénk még csak hét éves, nem szoktam ezzel foglalkozni, de egyszer lesz idősebb is...
sztem igazából ez teljesen egyéni, ,mert kinek mi számít: inkább az orvosi ellátások, inkább a csomag, inkább a kieg. felszerelések, számít aztán, h ki mivel utazik, stb. én elsősorban az orvosi dolgokat vizsgálom meg, mivel csomagom alig van.
véleményem szerint amúgy nem igazán érdemes egy-egy céghez ragaszkodni, mert egyszer az egyik, egyszer a másik ad jobb ajánlatot. én úgy szoktam, h megnézem a biztositas.hu-n, h mi a felhozatal, ott még osztályozzák is az ajánlatokat, meg könnyen össze lehet hasonlítani az összetevők közötti különbséget, aztán a nekem legjobb ár/érték arányút kiválasztom.
Érdeklődök, szerintetek mi a különbség a bankkártyához kötött pl Allianz uatasbiztosítás és a normál, biztosítónál kötött utasbiztosítás között? Árban nagy a különbség, hiába ugyanaz a biztosító... Tavalyig mindig EUB-s utasbiztosításunk volt, tavaly bankkártyához kötött, a szolgáltatások tartalma között én nem találtam különbséget, lassan ismét időszerű...
Egy-egy biztosítónak is többféle biztosítása van, különféle csomagokban különböző díjakért. Ezektől függetlenül, ha szerződnek egy bankkal, az megint másféle csomag más áron. Elméletileg mindegy, hogy hol kötöd, az a lényeg, hogy mire, mennyit és mennyiért fizet. Amelyiknek jobban megfelel az ár-érték aránya azt célszerű választani.
Sziasztok !
Tudna valaki segíteni nekem abban kérdésben, hogy hogyan is működik ez az Online utasbiztosítás ? Mert valóban jóval kedvezőbb áron lehet megkötni. 6 főnél ez sokat számít. Hogyan kapok arról igazolást, hogy nekem arra az " X " időre van biztosításom ? Vagy küldenek róla valamilyen papírt ? Részletesen segítene nekünk ebben valaki ?
Eddig még sosem kötöttünk így biztosítást, tudatlanságomért elnézést
azért online, mert így az egyszerűbb. és még utalni sem kell egyébként, kártyával is kifizetheted, ami olcsóbb, mint az utalási költség. és még gyorsabb is, mert ahogy kifizetted, kettő percen belül ott a kötvény. sőt, vszeg sms-ben is kapsz róla infót, a legfontosabb adatokkal.