Mennyire merjük a vásárlást az utolsó pillanatra hagyni? Itt az otthoniaknak tervezett ouzo, olaj, csoki, metaxa beszerzésére gondolok és a reptéri Dutyban! Olcsó??? Vagy inkább a szigeten vegyem meg és csomagoljam be a bőröndbe?
Bár mondjuk szimpibb lenne a reptéri dolog, mert akkor nem kellene félni attól, hogy összetörnek! Csak nem mind1, hogy milyen áron!???
Mi vásároltunk már itt is ott is. A reptéren kaptunk olyan dolgot, amit a szigeten nem és még itthon sem láttunk soha. De nem vészesek az árkülönbségek szerintem. Csak 1-2 euro.
Már ha csak ugyan annyiba kerül minden akkor is jó, mert nem kell csomagolni, hanem felviszem a gépre magammal!
pongracz13 írta:
Mi vásároltunk már itt is ott is. A reptéren kaptunk olyan dolgot, amit a szigeten nem és még itthon sem láttunk soha. De nem vészesek az árkülönbségek szerintem. Csak 1-2 euro.
Felhivtam az irodát tegnap, azt mondták hogy utána néznek és visszahívnak...( persze ez még nem történt meg). Valahogy azt érzem, hogy csak addig vagy érdekes amig be nem fizeted... Na mind1.
Látom Faliraki-ra utaztok, mi kb.5 éve voltunk ott és nagyon tetszett:-)
Van ott minden:-) Ott próbáltuk ki az ejtőernyőzést és sok minden bolondságot. Fürdeni Lindosba és az arra eső partokra jártunk. Számomra Lindos volt Rodoszon a legszebb, legvarázslatosabb hely...