Visszaolvastam már ezer oldalt, de még keresésre sem találom meg, hogy merre van az emlegetett Rt petrol kút pontosan. Mi péntek délután indulunk, éjszakai menet lesz, váltott vezetéssel, Macedonia vége fele lenne jó tankolni a hallott üzemanyagárak miatt (egy-két plusz fagyi).
én is mentem már keresztül Macedónián, meg is álltam, tankoltam is, de nem tapasztaltam semmi negatív dolgot, igaz már világos volt, mikor odaértünk. Most tervezem, hogy megállok egy étkezdénél - még tavaly ajánlották - és kipróbálom a macedón ízeket. Ezért engem is érdekelne milyen negatív tapasztalataid voltak, mire vigyázzunk esetleg. Mindenki véleménye érdekel és elolvasom! Előre is köszönöm, üdv.: Decca
Engem viszont jobban "izgat" a határok forgalma....csütörtökön ugyanis én is útnak indulok Bp-ről 14:00 kor. Nem örülnék annak 4 órás sornak...bár ez annyira random az egész
Sziasztok!
ma reggel érkeztem haza lefkadaról, Macedónoknál emelkedtek a kapuk díjai 60 MKD ,80 MKD, 60 MKD-ra ( 2 hete 50-60-50 volt ) ja és euróban is ki van rakva 1,50- 2,(valamennyi)- 1,50 pontosan nem emlékszem. jó utat a most indulóknak
Sziasztok! Tudtok-e benzinárat írni a lapovoi és a presevói kútról? A lukoil oldalán 153.9 egy másik oldalon 155.2 dinár a benzin. Köszi. Mindenkinek balesetmentes, jó utat, jó nyaralást kívánok.
lukoil
Azért vannak a jó barátok........hogy az utolsó pillanatban visszamondják a nyaralást, amit ők akartak legjobban.....Na szóval kezdem elölről: aug. 13-tól 24-ig Sartiba megyünk(mennénk) lakókocsival, 6 személyes Renault Espace-el nyaralni. Keresünk SOS-ben 2, azaz kettő útitársat!!!! Telekocsiként is lehet társulni, de szállást is adunk, ha kell. Csak az üzemanyag és autópályadíjakat dobjuk szét, másra nem kérünk pénzt. Írj privit, ha érdekel!!!
Röszkét legjobb lesz elkerülni,mert a sor a mol kut és az első feljárő közt volt csütörtökön,pénteken,meg tegnap is.
Tompánál 5 gépkocsi,az eu soron senki.
Ha ki van írva a díj euróban is akkor azt feltételezem, hogy immáron a Makedónok is - a szerbekhez hasonlóan - hivatalosan elfogadják az eurót a fizetőkapuknál.
Emlékeim szerint az ár euróban eddig nem volt kiírva, akkor sem mikor elfogadták a fémpénzt... azért nem mert hivatalosan nem lehetett úgy fizetni, legalábbis eddig nem, és a kapus "saját zsebre" dolgozott...
Jó lenne ha ezt azért valaki meg tudná erősíteni...
Az OK, hogy jó lenne, ha elfogadnák újra, de mivel 1 € ~ 60 MKD, így 1.5€-t kérni helyette jó kis felár! Akkor már inkább kártya, vagy denár. Nem az az 500 Ft, de akkor is!
Szervusztok, Ti hánykor indultok?
Mazsu83 Görög ... ... autó 15 nap 07-16 3 nap múlva
Anicooöc Görög ... ... autó 12 nap 07-16 3 nap múlva
Vt76 Görög ... ... autó 13 nap 07-16 3 nap múlva
Esetleg mehetnénk együtt...
Mióta ilyen drága az üzemanyag Szerbiában? Tavaly ha jól emlékszem olcsóbb volt mint itthon nem is kevéssel.
Most meg itt olvasom, hogy 155 meg 158 dínár a diesel? hát az kb 450Ft/l.