Mi a gyerekekkel mindig éjszaka megyünk, akkor szépen csend van az autóban, mert végig alszanak. Jobb úgy mindenkinek. Így nyugodtan le tudok vezetni 7-8 órát megállás nélkül, és ők sem ébrednek fel, ha megy alattuk az autó.
Sajnos én este felé jöttem azon az úton amit bejelöltél, hát a sok lámpa és a hatalmas forgalom miatt tényleg óráknak tűnt.
Most ezt kihagyom és haladok tovább, nem fordulok jobbra,
aztán a Dobonovci előtti csomópontban hajtok rá az E-75-re, Újvidék felé.
Szia Gabrilosz!
Tavaly ezt többen leírtuk, valószínüleg elkerülte a figyelmedet. Sebaj nosztalgiáztál egy kicsit. Egyébként ha emlékeim nem csalnak a Novi Sad táblát is levették ott bent a régi lefordulónál. Hazafelé a bezinkutat kell figyelni a repülőtéri lejáró után, ott jól ki van táblázva Novi Sad és Budapest, lehet még Szabadka is. Ha valaki nem felejtett olvasni, nem tud eltévedni, főleg ha nincs is GPS-e.
Azért bátorkodtam ezeket írni:
1. Mivel mi Győriek vagyunk így nekünk 3óra Szegedig.
2. Alig 1 éves kora óta visszük magunkkal a kislányunkat is mos volt 6éves.
Valamint mi is kora délután indulunk és kb a lapovoi kút esik úgy, hogy sötétedik ezért ott van nagyon mozgás evés ivás és utána már szépen azért elalszik....
Sziasztok!
Lehet gyenge elméjű vagyok, de nem akarom érteni. Most a GPS (2013 frissítés) egy zsákutcába fog terelni Belgrádban? Ahogy kivettem jobban járok, ha tábla alapján megyek Belgrádban. Kifele, ha tábla alapján megyek akkor mit kövessek és mit ne? És visszafele? Melyik a legjobban járható választás? Esetleg egy térkép PLS.
Köszöntem.
Sziasztok!
Lehet gyenge elméjű vagyok, de nem akarom érteni. Most a GPS (2013 frissítés) egy zsákutcába fog terelni Belgrádban? Ahogy kivettem jobban járok, ha tábla alapján megyek Belgrádban. Kifele, ha tábla alapján megyek akkor mit kövessek és mit ne? És visszafele? Melyik a legjobban járható választás? Esetleg egy térkép PLS.
Köszöntem.
Kifele a Nis E75 táblát ,visszafele a Novi Sad táblát kövesd.GPS -t felejtsd el visszafelé.
Én is gyengeelméjű vagyok, mint te akkor.
De betudható annak, h nagyon régen voltam arra........
Fogalmam sincs, h melyik híd meg melyik tábla merre van........
Kifelé görögbe akkor nincs semmi gond, és normálisan a városon keresztül kell menni a régi úton, visszafelé meg az elkerülőn?
16:05 -től látszik a "régi" lehajtó. Itt NEM kell lemenni, hanem tovább egyenesen. Egyenesen Sid -et mutat, jobbra csak Novi Sad, és semmi mást...
16:16 -tól látszik az "új". Erre kell hazajönni. Egyesesen Zágreb, jobbra Novi Sad és BUDAPEST. Valamint az E-75 -ös útjelzés is rajta van a táblán...
Remélem ezek alapján már nem lehet eltéveszteni, és senkinek sem fog ez álmatlan éjszakákat okozni a nyaralás alatt, hogy "úr isten csak el ne tévesszem Belgrádban a lehajtót hazafelé menet"