Mi first minute-ban fizettük be 2 éve, 136 ezer Ft volt 2 hét, medencés gyönyörű szállással, tengerre néző erkély, minden este naplementében vacsiztunk.
Last minute lényegesen olcsóbb volt.
Saját szervezésen nem gondolkodtál? Lehet h jobban megérné...
Nos kedves Manó, ez az amit már nem hiszek el, ha még azt is oda írod,hogy két személynek és repülővel.Mert így akkor olyan 2 emberes lesz.Egy aki mondja és egy aki beveszi... Beony... Vagy feruárban voltatok..
Kiváncsiságból utána néztem.Ha azt írod,hogy egy személynek úgy még hihető.Ja és melyik irodával? Arra kiváncsi lennék.Köszi.
Köszi a kommenteket. Nos, az árak alapján tényleg úgy látom, hogy ebből idén csak szárazföld lesz:( de nem baj, azért ide sűrűn benézek, és álmodozom, hogy majd egyszer:) Mert szerintem Kefalónia olyan hely, amit egyszer látni kell. Addig maradnak a képeitek...
Szia Atosz!
Imperator travel, és 2 hétre, egy főnek írtam az árat. Lehet hogy lemaradt az egy fő? Bocsiii
Én mindig egy főre számolom le az utazást, mert úgy mindig jobban hangzik
.
Hát így mán mingyá elfogathatóbb... Tudom, mert többször utaztunk az Imperátorral. Így meg egy kicsit derága mert 272 ezer pezetta azé mán nem semmi és akkor még hol a kocsibérlés, a saját magunk étkeztetése 1-2 fakultatív program esetleg stb.
Ne vezessünk meg senkit, mert így tényleg félreérthető és elijesszük az elvtársakat és elvtársnőket... -ettől a SZÉPSÉGTŐL,mint Kefalónia.
Minike be sem jön többet a Kefalon topikba,meg más se.. Mi prolik vagyunk nem ronda kapitalisták... Hát nem?
Köszi a kommenteket. Nos, az árak alapján tényleg úgy látom, hogy ebből idén csak szárazföld lesz:( de nem baj, azért ide sűrűn benézek, és álmodozom, hogy majd egyszer:) Mert szerintem Kefalónia olyan hely, amit egyszer látni kell. Addig maradnak a képeitek...
Vaesz ne add föl,mert a Grandtours utaztatását most néztem meg és ott már szolid árakat találsz,csak azok buszosok. www.grandtours.hu
Ha evvel segítek akkor örülni fogok.Ideáig ugyanis nem volt buszos utaztatás Kefalóniába,én nem tudtam legalább is róla,csak repcsisről.
Klikkelj rá és megváltozik a világ. Ugye megmondtam!
Indulás Május 28-érkezés június 13.Na szóval két hét És egészen pontosan 2 főre 94e ft és ebben benne van 6000ft a fix üllőhelyekért a buszon.Szerintem elég baráti,nemdebár
Ha nem lenne az a hatalmas távolság,és nem utáltatta volna meg egy-két buszos utazásunk saját magát...Ez pedig nagyon kedvezményes! De mi az hogy Fix Üllőhely.Állva is lehet utazni... :)1500km nem semmi.
Kristi! Én mennék, de a férjem meg a tesóm nem akar busszal! Tesómat még meg is értem, mert a 2 méterével mindig nagyon megszenvedte a buszos utakat sosem volt elég hely neki. És ha már van olyan autó, amit ki lehet használni, olyan helyre megyünk, hogy kihasználjuk. Tehát igazából mindenképp az autós a nyerő nálunk, mert akkor csak a szállást kell kifizetni.
Szóval, ha majd talál valaki jó kis szállást, gondoljatok rám
Atosz!
Épp csekkolom a GT honlapját. Nem olyan vészesek az árak, szeptember első hetében egy 3 fős ap. 55900 Ft. Viszont igazából egyik sem fogott meg igazán. (most a Marmarasi Athéné apartmanba szerettem bele)
Vaesz!- nem az apartmant fogod vagy kell megszeretni hanem Kefalóniát,persze az sem közömbös,hogy hol laksz és milyen körülmények között.Ez igaz. -és tény.
atosz lehet de nem ajánlott
fix ülőhely=te mondod meg hol akarsz ülni a buszon mondhatnánk úgy is helyjegy
babar ha az idő jó lesz akkor tuti mehet a fürdés,mi mindig ebben az időpontban megyünk nyaralni(Lefkadán is ebben az időben voltunk és fürödtünk nem is keveset)
vaesz
Értem, sokan nem hajlandóak buszozni de mi bírjuk, (bár persze jobb lenne a repcsi, saját autóval meg nem éri meg szerintem ebben az időpontban utazni) és a különbözetet inkább kint elmúlatjuk
itt találsz sok apartmant már csak írni kell nekik:
apartmanok