Szia Zsofka!
Köszi a választ, szerinted akkor jobb ha mást nézünk jövõre ? Tudsz valamit ajánlani , nem fontos, hogy a parton legyen de a discó közelében sem. A lényag, hogy tiszta rendes legyen.
Itthon is nagyon változatós az idõ, hol esik hol hõguta.
Jó pihit neked!
Márta
Hali!
Az Iris apartmanról tudok írni, mert ott laktunk 7 napig. Viszonylag a puszta közepén van , mikor letett a busz mi is megdöbbentünk kissé! De aztán kiderült, hogy 10 perc kellemes séta után bent vagyunk a központban, a strand sincs messzebb. Kellemesen csendes, a teraszon ettünk és a szomszédok nem nézték ki a szánkból az ételt. A medence pótolhatatlan. A szoba a szokásos, egyszerû, de ami kell minden van benne. A ház kívül - belül gyönyörû. Külsõ, belsõ társalgók stb. Én mindenkinek ajánlom. Jövõre is oda megyünk!
Ági
Udvozletunket kuldjuk Stavrosbol. Az ido jo, neha dorog egy kicsit, de azert le lehet egni nagyon gyorsan, pedig en a napernyo alatt vagyok. Mi most vagyunk eloszor Stavrosban, de Sarti jobban bejott, ezert nem valoszinu, hogy maskor is ide jovunk. Bocs, aki nagyon szereti.
Hát igen!Szerencsére nem vagyunk egyformák!Én pont Sarti-val vagyok így!Kb 10éve jártam ott elsõ alkalommal, aztán meg 2éve.Sikerült annyira elrontani a helyet, hogy köszi többet soha.Sajnálom, mert jóhely volt Sarti!
Nekem az jön be Stavrosban, hogy olyan falusias, nyugis. Mindíg nagy társasággal megyünk, hangulat, buli van. Nem tudom elképzelni a nyaralást olyan helyen pl ahol több emeletes hotelek vannak a parton, eszméletlen nagy a forgalom stb!
Most voltam másodszor, de nem utoljára.
Az apartmanunk mellett szamarak legeltek meg lovak.
Láttam több helyet is Görögországban, de nekem Stavros a tuti....hát igen nem vagyunk egyformák!
Ági
Szia htrose!
Köszi az Iris-el kapcsolatos válaszod, tehát 10perc a strand is és a központ? A központ ok. de matrac meg miegyebekkel a 10 perc séta la a partra azért kicsit húzós!!! A környéken nincsenek is apartmanok, hogy a pusztán van ?
Köszi minden infót!
Márta
Szia!
Vannak házak, csak nagyon ritkán. Nem vészes a strandra jutás szerintem!
Ti miért ezt választottátok?
Nekünk a medence és a tv volt a lényeg és az ára sem utolsó.
azt hiszem 19 szoba van benne, mi amikor voltunk rajtunk kívül még két szobában laktak. A medencét csak mi használtuk. Mellette napozó ágyak, napernyõk.
Ami nem tetszett , az a házörzõ kutyus, de aztán megszoktuk. Rá készüljetek fel, szerintünk harci kutya , olyan pitbull szerû. Meg van kötve, de van mikor szabadon kószál. Szeret ugatni, de nagyon szelíd. a gyerekeim símogatták, én gyûlöltem szegényt. Van egy kissé lusta gondnok szerû gyerek, õ ott lakik és az övé a kutyus.
A szobák berendezése olyan mint mindenhol, csak a legszükségesebb dolgok. Edény szinte semmi, wc papírt, mosogatót, szivacsot stb. vinni kell.
Ha van még kérdésed írj!
Remélem nem riasztottalak el, hidd el tuti az apartman!
Ági
Van honlapjuk, megkeresem és elküldöm, rengeteg kép van a házról, ha érdekel.
Szia Ági!
Mást is néztünk de ott már nem volt hely pedig még januárban befizettük.
Egy másikat ajánlottak valami kék borítású épület de nem volt szimpi, ennél viszont sokat nyomott a medence mert az unokával megyünk és õ akkor is tud pacsálni ha nem vagyunk a parton, A képen tiszta rendesnek tünk bár a kép csalhat is. Ez a kutya dolog nem igazán tetszik, szeretem az állatokat de csak messzirõl és ha szabadon mászkál az meg egyenesen irritáló számomra. Ha küldesz képeket köszi ., mert még ki tudja végül jövõre mit választunk de a medence sokat számít.
Tavaly Nei Poriba voltunk ott a szállás a 2. és 3. utca között volt az elfogatható távolság , a központ ott is beljebb volt de az már jó egy kis esti sétának. Ez jó hosszúra sikeredett és minden érdekel Stavrosról!
Márta
Szia Márta!
Sajna itt még kezdõ vagyok, nem tudom hogyan kell képet feltenni, de ha megadod az e-mail címedet privátban akkor küldök képeket, mert csomó van a házról!
Ági[/img][/list]