Huhh, hogy rollot ne csak maga ajánlja, gyorsan csatlakozom én is, mint aki nagyon ajánlom az oldalát, és csatlakozom a vojandiról írtakhoz is - mindkettő kötelező olvasmány!!
Sziasztok! Idén mi is Karpathos ra utazunk kis családommal Zaki és Kos után nagy várakozással tekintünk a nyaralás felé, de volna egy két kérdés ha bárki tud segíteni.Bár sokat visszaolvastam és a fentebb említett leírásokat is elolvasván némi kétkedés van bennem 2007 ben leírtak és a ma aktualitása miatt szerintem azt a fajta autentikát mi valószínűleg már nem fogjuk tapasztalni amit kedves vojandi a partok rombolatlan szépségéről v a helyiek kedvességéről írt vagy tévedek? 8 év sok idő és sok változás könnyű néhány év alatt sok angol és olasz fiatalnak a sziget igazi élvezeti értékét csökkenteni. Remélem tévedek mert könnyen magával ragad a sziget igazi szerelmeseinek hozzászólásai és nagy a várakozás felé.A Seven stars ról van e valakinek személyes tapasztalata? mert az Ibusz az általam nyaralásra szánt 360-380 ezerig belőtt összeggel szemben tett egy 280 ezres ajánlatot ami szinte visszautasíthatatlan mert a kislányom teljes útját ajándékba kapnánk.Remélem nincs semmi csavar a dologban! Az árakban nagy eltérés nem hiszem hogy lesz Zakihoz képest csak az autóbérlésről talált leírások kicsit ellentmondásosak vki ír 60-70 ezer forintról valaki meg 220 ezerről ami kicsit soknak tűnik az több mint a fele költőpénz amit erre szánok.Továbbá valaki tök jól leírta a buszok árait erre sehogy nem találom még egyszer.Szóval nagyjából ennyi ami kétségeket ébreszt a sziget képek alapján varázslatosnak tűnik lassan a partokat kívülről fújjuk itthon amiket majd meglátogatunk és a városokat is ahol remélem jókat fogunk enni inni na meg a macskákat is szeretjük mint minden szigeten. Szóval aki tud kétséget oszlatni azt szívesen veszem.
kris5,mikor mennétek,vagy mentek?Csak mert ez a sziget is esélyes nekem,és jó lenne,ha korán menne valaki innen a fórumról,és tudna nekem élménybeszámolni...
Hát,mi a julius 20-szal kezdődő héten megyünk,de 23,24 vagy 26 lesz az indulási időpont...a céltól függ.Szept. végén én még nem mehetek,majd nyugdijas koromban,mi már az a 7 év...Úgyhogy kris5 minden infójára számítok,ha ide sodor a tombola...most néztünk meg egy 2012-es videót,hát,mit mondjak,az utak valami parádésak.Még Lefkadatól is "furcsábbak"...
én 2012-ben voltam a szigeten (a blogomon van beszámoló róla), pont abban az évben amikor lefkadán, vagyis közeliek voltak a hatások. sztem a lefkadai partokra lejutni keményebb volt, mint a karpathosiakra. Jobbak is az utak, és én egyszerűebbeknek is éreztem őket egy szinttel. Pl., tôbbhöz busz is le tud menni.
Kris5man!
Részemről az autóbérléssel kapcsolatban adnék tippet, mivel mi már foglaltunk. Persze kérdés hány napra szeretnétek foglalni,hisz minél hosszabb az időszak, arányosan annyival olcsóbban adják.
https://www.rentalcargroup.com/search_booking.php#search_booking
Emlékezetem szerint Zakin is kb. ilyen árban béreltünk...
azt ugye tudod, h ez nem egy bérbeadó cég hanem egy brókeroldal ami közvetíti/összegyűjti az ajánlatokat, illetve, h könnyen lehet, h zárolni fogják a hitelkártyád átvételkor az önrész erejéig?