Skiccpausz!
Voltam. Ami igaz igaz, az említett milopotamosi strand szép, jó homokos de csak pár vendéglő és szállás van helyben. Oda is a környékről kell menni. Nyilván kocsival. jó homok és lassan mélyülés van Sarti környékén és pl. Thassosn ( Rövid a kompolás és nem drága)
Ez tényleg elviselhető költség. Azt hiszem beleraktad a bogarat a fülembe! Mostantól belevetem magam a Thassos szigetről szóló beszámolók böngészésébe és a képek nézegetésébe. Még az is elképzelhető, hogy amennyiben jövőre el tudunk menni nyaralni, mindkét hetet ott töltjük. Paralia megvár!
Skiccpausz. Thassosról én is csupa jót hallottam eddig, mi is tervezzük, hogy oda is eljutunk egyszer. Igazad volt Asprovaltáról, ne haragudj rosszul emlékeztem. De nagyon aprókavicsos volt a part, és tényleg fel sem tűnt, hogy nem homok, hanem kavics! A víz az nagyon jó volt, az biztos!
Remélem találsz magatoknak ideális helyet, ami megfelel!?
Egy kint élő utazásszervező készíti, ismerősömék idén utaztak is ezáltal, és mindennel nagyon meg voltak elégedve. A szállás, a szervezés minden jó volt. Elég részletes oldal, szerintem sok infót nyersz általa.
Skiccpausz !
Bocsi. Igazad van. http://thassos.soszsolt.fotoalbum.hu/
Mindazonáltal Anikónak igaza van nézd meg az általa jelzett helyet.
Az ottani szállások általában a csendesebb Potámián vannak, de ott a jó homokos strand. Van szállása még az Ibusznak, az Apollónnak és a Z. Dias-nak is még a nyüzsgősebb Limenasban is. ( Igaz ott a strand gyengébb)
A Thassos.hu-t már nézegetem, nagyon tetszik. Van ott egy Ági nevű szállásközvetítő, valószínűleg vele kell majd a kapcsolatot felvennem, ill. az utazási irodákkal.