Én is felhívtam előtte Andi javaslatára Jannist.
Szerintem hívd fel nyugodtan. Kérj tengerre néző erkélyt.
(Csak ezt és az időpontot fixáld le. Ne menj bele beszélgetésbe.)
Tényleg rengeteg a szállás, inkább annak kell foglalni aki népszerű szállásra akar menni.
Rengeteg szállás a zegzugos utcákban van, ahova be kell cipelni a cuccot.
Ráadásul itt autóval jársz a partra, tehát az is jó ha a közeledben van.
(Bocs, de én szeretem a kényelmet.)
Az Andiék szállásán szebb a kilátás.A mienken ilyen volt:
Szerintem igen, de nem tudom érdemes annyira elfáradni?
Röszkétől szerintem 21 óra az út.
Kérdés, hogy ki mennyit áll határon és más szükségletek miatt.
Ha két ember vezet, akkor meg lehet tenni, de akkor sem árt egy 1-2 órás pihenőt beiktatni. Napkelte előtt a legkritikusabb a helyzet, így javaslom azt a kicsi pihit.
Szerintem Whitefrost-ék, a mai napig emlegetik a pihenőt, amit az én javaslatomra tartottunk.
Szia Lujza!
Hát tudod piszkosul nagy szerencséd volt neked Elafonissosszal, Te voltál idén az egyedüli, aki szép időben tudta fényképezni az öblöt. Üdv: Josza
Bocs, Josza, de akkor az én eddig feltett képeim nem is léteznek???
Szia Lujza!
Nagyon szép a voidokiliás képed is. A terasz meg egyszerűen mega-giga király! Én megveszek a nagy erkélyekért és kilátással sincs baj. A többi kép is szép.
(off: mindig ilyen voltam, nem a németektől lettem ilyen )
Örömmel látom a sok képet! Nagyon jó kis szállásaitok voltak, szerintem semmi baj nem volt a kilátással az elafonisosinál sem, én bármelyiket elfogadnám! A Voidokoliás naplementés panoráma szuper, élőben pláne fantasztikus lehetett! Én még csak most küzdök a fotóimmal, a Voidokiliás rész jön most éppen, nem is emlékszem, hogy én csináltam-e panorámaképet. Polilymnio a Te képeiden is vonzó, az szép séta lehetett...
Miután Szirom beszélt ezekről a vízesésekről, mi is el akrtunk menni ide, de tapasztalataink szerint nyáron az ilyen forró helyeken egy csepp víz sem szokott lennia medrekben, így gondoltuk, ez csak tavasszal lehet látványos, nem mentünk el, pedig jártunk a közelben. Most így, a képeket látva, nagyon sajnálom.