Szép napot Mindenkinek!
A szerbiai Dzep Motelban foglaltam szállást út közbeni egy éjszakás kalandra.
Van esetleg valakinek személyes tapasztalata a hellyel kapcsolatban?
Előre is köszönöm az infókat.
2 ÉVE VOLTAM A DZEP MOTELBAN,HÁT CSAK A LEGJOBBAKAT TUDOM ELMONDANI !
a KISZOLGÁLÁS,KAJA NAGYON JÓ UDVARIAS FELSZOLGÁLÓK,SZÁLLÁS 1 ÉJSZAKÁRA MEGFELELŐ !
JÓ ÚTAT ÉS PIHENÉST !
Kedves Pucsido!
Nagyon szívesen! Szó sincs veszekedésről! Csak némi véleményütköztetés, de az belefér, szerintem....
Majd írd meg a tapasztalatokat TE is, ha visszatértél.
Jutka
Sziasztok! 22-én megyünk Sartira autóval. Szállásunk 23-tól van, de úgy tervezzük, hogy már péntek reggel elindulunk és valahol kb félút környékén megállunk és délután/este kirándulunk egyet, és szombat reggel folytatjuk az utat. Kérdésem, hogy van e olyan hely útközbe esetleg kis kitérővel ahol érdemes lehet megállni és egy délutánt ellehet tölteni kellemesen?
Sziasztok! 22-én megyünk Sartira autóval. Szállásunk 23-tól van, de úgy tervezzük, hogy már péntek reggel elindulunk és valahol kb félút környékén megállunk és délután/este kirándulunk egyet, és szombat reggel folytatjuk az utat. Kérdésem, hogy van e olyan hely útközbe esetleg kis kitérővel ahol érdemes lehet megállni és egy délutánt ellehet tölteni kellemesen?
A Nándorfehérvári várat nézném meg, utána Leskovácban a Gros hotelt merem ajánlani.
Sziasztok!
Szükség van útlevélre? Férj jönne autóval, mi pedig a kisfiammal repülővel és Thessalonikiben találkoznánk, de most néztem csak hogy jövőhéten lejár az útlevele.
Elég a személyi is?
A Nándorfehérvári várat nézném meg, utána Leskovácban a Gros hotelt merem ajánlani.
A vár bejárata közelében van parkolási lehetőség? Vagy hol lehet/érdemes parkolni a vár közelében? Fizetősek a parkolók?