Tegnap megpróbáltam leboltolni a csajszival az utazási irodában, hogy tengerre nézõ szobát adjanak, hát nem tudta megígérni, csak feljegyezte, én meg mondtam, hogy szerintem annyi elõny járna nekünk(mivel az elsõk között voltunk akik befizették az utat), hogy mondjuk ezt az egy kívánságunkat teljesítsék, meg nem utolsó szempont az sem, hogy már jó párszor utaztunk velük, un még 27 nap:-(
Most nem emlékszem, hogy itt olvastam vagy egy másik fórumon, hogy lehet bérelni motorcsónakot, minden féle vezetõi tudás nélkül, gondolom egy kisebb ladik féleség lesz, de azt hiszem kipróbáljuk:-) Esetleg valaki bérelt motorcsónakot?
Nem ladik féleség, simán elfér benne pl 6 ember, van benne telefon, hûtõtáska, horgony, úszószemüveg pipával minden ami kell. És elõtte megmutatják, hogy kell kezelni.
Hát ez jó volt Breki:-) Jót nevettem most, hogy írtad nem ladik féleség.....
Na ez szupi, gondolom nem nehéz kezelni, modjuk azért kicsit félek, lehet be kell szervezni egy pasit is a csónakba, nehogy bénázás legyen, ha két nõ kezeli a motorcsónakot:-) És mennyi volt a bérlés?
Búvárkodtál is?Na megpróbálom vissza keresni, ne kelljen leírnod mégegyszer...
Nos Breki elolvastam, hát......:-)valószínû nem fogunk ketten neki vágni:-)szerintem végig sikítanánk, úgyhogy marad a pasi beszerzõs variáció)))még talán úgy is sikítozás lesz a vége:-)jaj csak már lennénk ott!
Tavaly vittek minket, naon szupi volt, iszonyatosan élveztük, olyan sebességgel száguldoztunk, hogy az felejthetetlen, az adrenalin szintünk az egeket súrolta:-)
Hali.Egy ismerõsünk most jötvissza és aztmondták,hogy megbánták Hydrát nyolc orátkellet hajózni.Én meg itt mindenkitöl azt olvasom,hogy nemszabad kihagyni na most menjunk vagy sem?
Szia! Nekem pedig az a véleményem, hogy vannak emberek, akiknek semmi sem tetszik és sehol sem érzik jól magukat.
Mi már négyszer jártunk Toloban és mind a négy alkalommal elhajóztunk Hydrára is. Oda-vissza kb. 3-3 óra a hajóút, abszolút túlzás a 8 óra. Amúgy sztem a sziget szépsége kárpótol mindenért, igaz, mi imádunk hajózni!
A hajón megérdemli aki unatkozik, mert odafelé lehet nézelõdni, hazafelé én meg mindig nagyon jókat alszom, elringat a hullámzás.
Nézz rá a térképre, korábban voltak az indulási idõpontok és érkezés is
Még összesen sincs szerintem 8 óra és maga az utazás is gyönyörû én minden percét élveztem,
három szintes gyönyörû hajó
felül ki lehet üllni az orrba akár a földre is a korláthoz, lehet fent napozni is (volt aki furdõruhában volt)
hátul is tök jó az alsó részen, középpen akár a kapitányfülkébe is be lehet nézni és oldalról figyelni az elsuhanó szigeteket tájakat, frappé olcsóbb mint bárhol a szárazföldön, stb
Ennél jobb utazást el sem tudnék képzelni, esetleg saját vitorláshajóval
Hydráról meg elég megnézni a képeket amiket a másik fórumra felraktam, egy kis ékszerdoboz, nem véletlen szeretnék oda visszamenni több napra.
Szia! Nekem pedig az a véleményem, hogy vannak emberek, akiknek semmi sem tetszik és sehol sem érzik jól magukat.
Mi már négyszer jártunk Toloban és mind a négy alkalommal elhajóztunk Hydrára is. Oda-vissza kb. 3-3 óra a hajóút, abszolút túlzás a 8 óra. Amúgy sztem a sziget szépsége kárpótol mindenért, igaz, mi imádunk hajózni!
A hajón megérdemli aki unatkozik, mert odafelé lehet nézelõdni, hazafelé én meg mindig nagyon jókat alszom, elringat a hullámzás.
teljesen egyetértek
mi visszafelé kiultünk elõre a korláthoz, néztük távcsõvel a tájat a boritáson ülve hátradõlve (tök kényelmes) és onnan telefonáltunk haza is a végén még görög zenét is beraktak
Hydrával kapcsolatban egyetértek Kittyvel és Brekivel. Nem olyan hosszú a hajóút és még ha utál is valaki hajózni, akkor is Hydra kárpótol mindenért!!!! Egy igazi gyönygszem!!!