Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Annak meg főleg, hogy az Irene Palace Hotel is tetszett! Mi is nagyon jól éreztük ott magunkat ezért ajánlottam nektek is!
Találkoztatok a kedvenc pincérünkkel Stavrossal?
Dórival a tündéri animátor leányzóval beszélgettetek? Hogy van?
Richard | #150415 | 2010-08-28 13:15:54 | Válasz a #150286. hsz-ra
Szia!
Ha jól láttam 2 hétig lesztek az Orionban? Mi mellettetek leszünk a Royal Rosesban, de mi majd csak 3-án indulunk. Esetleg összefuthatunk, ha gondoljátok!
Oxi.Mi is oda fizettünk be a Royal-ba ,de utazás előtt 2 héttel hívott az utazási iroda hogy tulajék átraktak minket az Orion-ba.Csalódott vagyok de aludni jó lesz.Nem várunk csodát és nem lesz csalódás.Vagy ha nem fogadjuk el,visszaadják a lóvét.Sok lehetőség nem volt.Hogyan találunk meg benneteket.Max reggel fél 7-ig leszek még net közelbe.Sziasztok.
Valaki járt Rodoszon ezen a Rodini parkban? Én csak most tudtam meg véletlenül egy ismertető filmből hogy van egy ilyen is ráadásul nem messze a fővárostól :DDD.
Persze, erre most egyből kiváncsi lettem .
Jövőre is lesz mit megnézni :DDD.
Mindenesetre ha valakinek van valami infója erről, az legyen olyan rendi és ossza meg .
Timike és moniq!
mi voltunk a parkban de az már jó pár éve volt. ne várjatok csodát, arra emlékszem, hogy sok páva járkált az úton, ugy kellett őket kerülgetni. volt egy kis patakocska fahidakkal, egy fás parkban. kb. ennyi maradt meg. de ez kb. 4 évvel ezelőtt volt. ja és emlékszem valami épületre is talán.
Tényleg nagyon jó volt a szálloda. Augusztus 20-án magyar napot tartottak. Főztek gulyáslevest és volt rántott hús krumplipürével. Szépen megterítettek külön nekünk. Nemzeti színekkel és gyönyörű terítékkel. Este 9-kor gyertyával a kezünkben elénekeltük a Himnuszt és a végén meglepetésként tűzijáték volt. Ezeket a két animátor intézte. Nagyon megható este volt. Jó érzés volt magyarnak lenni. A többi nemzet pedig velünk ünnepelt.
Kár, hogy csak 1 hétre mentünk. De én is ajánlom mindenkinek ezt a szállodát.