Szia Márti!
Ezer bocsi!
Megkaptam a címedet, hétvégén küldöm a képeket, csak a férjecském elvitte a cd-t így nem jött össze idáig.
Még egyszer ne haragudj!
Ági
Szotty | #70519 | 2008-07-08 18:16:38 | Merre van?
Sziasztok!
Olvasgattam, már a korábbi hozzászólásokat, de nem igazán találtam konkrét éls megnyugtató választ.
Augusztus 1-én megyünk Stavrosba az Alexandros Apartmanba. A leírás szeirnt "nincs messze George apartmantól"... Na most a Georgot-tudjuk hol van (voltunk már), de az Alexandrosra tippünk sincs.
Az egyik hozzászólásban megadott koordinátákat beírtam a google earth-be és hááááátttttt.. Enyhén szólva sem ott van az adott pont mint mi azt elképzeltük. A Georghot egyáltalán nincs közel, a tengertõl meg végképp nem 250 méterre van.. (a megadott pont).
Nem tudnátok segíteni, hogy pontosan merre van?. Akár egy fotóval, vagy csak szóban megnyugtatni... Jók a megadott koordináták? (Mert ha igen akkor az utazási iroda elég gusztustalanul propagandál...
Szia!
Mikor mentünk a szállásunkra mindíg az Alexandros apartman mellett mentünk el.
A központhoz nagyon közel van , a tenger sincs messze és nagyon szép kívülrõl.
A fõuttal párhuzamos utcában van, ott ahol a Korali étterem és a Fedra turist is van. A Koralitól lefelé.
Viszonylag csendesebb környék, mármint a fõ utcához viszonyítva.
Ági
Itt van elöttem a google earth térkép és próbálom beazonosítani. de nem akarom elhinni, hogy iylen messze lenne a parttól. (Nekem ez messze van.. )
Kilátni belõle a tengerre? Az esõ elvezeõn túl van még?
Szotty!
Ha jól emlékszem nincs messze esõ csatorna,új templom és utánna az út másikoldalán(Vrasnai).Nem hiszem ,hogy látni a tengert mert elõtte aparmanok vannak.
Az Alexandros az épülõ templom után a kövesút mellett van. Az utcáról látni a medencéjét. Mint irtad jártál már Stavrosban, akkor biztosan tudod, hogy hol található. Cross discó közelében. Ha a tenger felöl jössz, a discó bal kéz felé esik, az apartman pedig a sarkon jobbra.
Ezen a térképen olyan nagyon messzinek tûnik, de nem ennyire gáz!
Mi messzebb laktunk és még meg van a lábunk!
10- 15 perc alatt max mindenütt ott voltunk!
És sokkal beépítettebb ott az egész! 3 hete voltam, minden nap mellette mentem el. Nagyon szép!
Ági
Sziasztok!Én ott laktam az Alexandrosban onnan minden elérhetõ, bár ha a kikötõig akarsz sétálni kicsit menned kell.Nagyon szép apartman a szobák is jok bár kicsit oda kell figyelni nállunk találtunk 2 csótányt de ez minden apartmanba elõfordulhat.Szép a kilátás,nagyon jó a medence.Szóval én csak jókat tudok elmondani rolla.Jo nyaralást neked!