Türelem és kitartás!!! Az utosló hónap utolsó napjaiban az ember már a perceket is számolja . Nekem még 45 nap....igaz, nem Sarti, de oda is sietnék és átérzem a vágyakozást .
Szia Évi!
Engem leginkabb az erdekel milyen felszereltsegu az apartman?Szeretnenk neha fozni valamit. vannak-e edenyek poharak tanyerok evoeszkozok?2 lanyommal megyek 20 es 13 evesek.Minen informaciot szivesen olvasok.Az utazassal kapcsolatban is rem nem lesz gond hogy sz.ig. utazunk.Azr mondtak nem kell utlevel.Tapasztalt utazok biztos jartasabbak ebben.Szep napot!
Érdeklődni szeretnék,ha én és a párom autóval nekivágnánk sartinak/nei porinak/neos marmarasnak ami június 10. lenne,akkor mekkora eséllyel találnánk helyben szállást illetve mindenféle extra nélkül mennyibe kerülne kb. kettőnknek 7napra? Ehhez kapcsolódva kérdezem továbbá,hogy ti melyik helyet ajánlanátok a 3 közül? Én sartin már voltam,nekem tetszett,nem tudom megéri-e kockáztatni és kipróbálni egy új helyet vagy maradjak a beváltnál. Előre is köszönöm a segítséget! Szép napot!
Szia Ritu!
Az előbbi próba volt. Elég hosszan írtam az apartmanról és valami miatt nem tudtam elküldeni. Ha írsz egy e-mail címet, szívesen leírom mégegyszer és képeket is küldök.
Üdv.: Évuska