Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 977 978 979 ... 1105 1106 1107   >
Üzenet
  Borkaandi | #217479 Üzenet | 2014-06-08 08:13:59 |
Helló Sarti fanok!
Ma reggel 7-kor értünk haza Sartiról. Csak addig ugrottam föl, amíg gyorsan elolvastam az üziket. Egy kis türelmet kérek, most per pillanat még olyan vagyok, mint akit fejbe vágtak, mert kint is nagyon keveset aludtam, éjjel a buszon meg szinte semmit.
Rövidesen rakok majd föl egy csomó árat, ami esetleg jól jöhet majd azoknak, akik a következő hetekben utaznak Sartira. Legalább is arra jó lesz, hogy körülbelülre lehessen kalkulálni, hiszen mondjuk, aki főszezonba megy, akkor persze, hogy sok minden még kicsit drágább szokott lenni.
Nagyon jó volt minden, és persze borzasztó gyorsan eltelt kint az idő, ráadásul most csak szimpla turnust voltunk, úgyhogy tényleg szó szerint elröpült az, az 1 hét. Nem vagyok egy irigykedő típus, de őszintén mondom, most mindenkit irigylek egy kicsit, aki majd ezután megy még oda a nyáron.
Szép napot mindenkinek!
üdv: Andi
  KissLaszlo | #217481 Üzenet | 2014-06-08 09:41:57 | Válasz a #217461. hsz-ra Előzmény #217461
Szia!

Narancspart.
Ezt kell bemásolni a keresőbe:
40.126522,23.970385
  Lanita | #217482 Üzenet | 2014-06-08 10:20:47 | Válasz a #217481. hsz-ra Előzmény #217481
Köszi.
  Évuska | #217497 Üzenet | 2014-06-08 19:28:33 | Válasz a #217450. hsz-ra Előzmény #217450
Szia Judit!
Mi is 4 személyesbe megyünk. Ha minden igaz, a bejárati lépcsőtől balra az első emeleten lévő apartmanba. A lépcső feletti a 2. emeleten, két személyes. A nővéremék laktak benne 2 éve, mi meg a mellette lévő galériásban.
Üdv. Éva
  Évuska | #217498 Üzenet | 2014-06-08 19:32:59 | Válasz a #217417. hsz-ra Előzmény #217417
Szia Szili!
Ti mikor mentek. Mi jún. 20-án indulunk és a 4 személyesben leszünk.
Üdv. Évuska
  Évuska | #217499 Üzenet | 2014-06-08 19:52:17 | Válasz a #217402. hsz-ra Előzmény #217402
Szia neipori!
Beszámolódat légyy szíves erre a címre küldeni:
evikarakal@gmail.com
Köszönöm szépen: évuska
  Beszter | #217512 Üzenet | 2014-06-09 06:48:15 |
Szia Andi!
Nem tudtam elképzelni hova tűntél!!!

icon_biggrin.gif
Szóval jól kinyaraltad magad!?
3 éve voltunk utoljára Sartin,azóta sokat épült,szépült a mi kis
gyöngyszemünk?(remélem sokat nem drágult!!)
Várunk minden ifót,amivel oly alaposan ellátsz mindig minket!
Hálásak vagyunk a sok segítségért,amit Tőled kapunk!

Ui.:Te nem is vagy irigy típus!Csak mindig visszahúz a szíved
Sartira,ez pedig teljesen természetes!!!
icon_biggrin.gif
  Borkaandi | #217555 Üzenet | 2014-06-09 20:20:52 |
Helló Marcsipán!
Nagyon szívesen segítettem! Hogy sikerült a kirándulásotok? Nektek milyen időtök volt?
Gondoltam rád a múlt héten mikor elsétáltunk a régi autókölcsönző előtt. Igen láttam, hogy üres ott a helyiség. Bár sok fele sétáltunk, de őszintén szólva, nem figyeltem fel az új helyükre. Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy nem is igazán kerestem. Pedig ahogy írod, hol vannak, ott rengetegszer elmentünk (a buszmegálló, trafik, Karpouzaki bár környékén). Jó is, hogy megírtad, mert, ha baráti körben érdekel majd esetleg valakit a nyáron, akkor tudom hová kell küldeni.
Végül sikerült autót bérelnetek? És ha igen, megkérdezhetem, hogy mennyiért? Kíváncsi vagyok, hogy vajon mennyit változtak a tavalyi autóbérlési árak.
Szia: Andi
  Borkaandi | #217556 Üzenet | 2014-06-09 20:25:34 |
Szia Zsolti!
Maximálisan egyetértek Fekikecskével, a 3 lehetőség közül én is Sartit választanám.
Nem tudom mikor Sartin jártál mennyire jártátok be a környéket. De olyan nagyon sok kirándulási lehetőség van ott a közelbe a szebbnél-szebb öblökhöz, hogy ez a rész kocsival maga a kánaán. Szerintem a Chalkidiki félsziget Sithonia illetve Kassandra része egy különleges része É-Görögországnak.

Neos Marmaras nagyon klassz hely, igazán különös hangulata van a lejtős, szűk utcáival, a hangulatos kikötőjével, tengerparti tavernáival. Ha esetleg oda mentek mégis, akkor nagyon körültekintően kell majd szállást választanotok, ugyanis nagyon-nagyon sok helyen nem tudod majd csak nagyon messze lerakni az autót. Bár több helyen is van lehetőség fürdésre, de nekem partilag nem igazán jön be. Viszont, ha Sartit választjátok, akkor én onnan egészen biztosan átmennék kocsival 1 napra Marmarasra is kirándulni.

Nei Porin is jártunk már. Elsősorban tetszett benne a széles homokos tengerpartja, a tiszta vize, de a legmegnyerőbb az volt benne, hogy mivel autóval voltunk, ki tudtuk használni a jó kirándulási lehetőségeket, amelyek a közelben vannak.
Attól függően milyen távig akartok kirándulni, azért ilyen szempontból Nei Porin vannak lehetőségek. Át lehet menni például Platamonasra, érdemes felmászni a Platamoni várba (csodálatos onnan a kilátás), Panteleimonas szintén nagyon hangulatos, de kirándulásra tökéletes célpont mondjuk az Olympos hegy, Litohoro, Tempi völgye. Esetleg át lehet menni Olympic Beachre (Olympiaki Akti), netán Paraliára, vagy Katerinibe. Vagy ott van a sólepárló Makrigialostól délre kb. 3 km-re, Alikesben. Itt igazi iszap wellnessbe lehet részed. Ha bekened magad, akkor a saját párod sem ismer majd meg. A móka mellett jó az ottani iszap a bőrnek, és nem utolsó sorban elég jó fotótéma arra, hogy miként csináljunk fehérből feketét 10 perc alatt. Makrigialos már önmagában egy klasz kicsi görög település, igazán hangulatos. Ennek közelében ott vannak a pydnai romok. De, ha további romokat akartok nézni, akkor például, ott van Dion. Ha kicsit még messzebb merészkedtek, akkor Nei Poriból elérhető távolságra vannak a Meteorák és Kalambaka is.
Annak ellenére, hogy nagyon jól éreztük magunkat Nei Porin, azért összességében azt mondanám, hogy valamiért még sem fogott meg nagyon az a hely. Viszont azt elismerem, hogy a sok szép kirándulás miatt, még is jó szívvel gondolunk vissza rá.
  Borkaandi | #217558 Üzenet | 2014-06-09 21:07:53 |
Érdekes, amit többen is írtatok az ingyenes nyaralással kapcsolatba. Vannak ezzel kapcsolatosan ellenérzéseim.
Pont idén beszélgettünk többet is egy idős nénivel odakint, akinek az egyik hete szintén egy ilyen ingyenes alapon ment, amit idén az első 4 szezon közül választhatott ki. Ő az ófaluban a templom közelében lakott, és tiszta ideg volt végig, hogy vajon a nyeremény szállása ugyan merre fog majd szólni. Ugyanis azt itthon nem tudták neki megmondani, sőt a kinti partnerirodában a kint töltött első hetében sem, hogy hol lakik majd a 2. héten. Tehát ebben azért van némi kis lutri. Végig attól tartott, hogy majd kikerül Sarti Beachre, és nem fog tudni onnan begyalogolni. Mert, hogy ezek az ingyenes szállások tulajdonképpen a kimaradt, nem eladott helyekre szólnak. És legyünk őszinték, a nem túl jó helyen lévő, messzi szállások maradnak ki elsősorban, ezeket tudja nehezebben értékesíteni az iroda a buszos utasok körében, mert ugye autósoknak végül is szinte mindegy merre is lakik Sartin belül.

Egyébként a Sithonosoknál nagyon régóta vannak különböző nyeremény lehetőségek. Nagyon régen tölteni kellett ki egy kérdőívet a nyaralással kapcsolatba odakint és ezen papírok leadói közül sorsoltak nyaralás végén. Volt olyan év is mikor a fakultatív programokon résztvevők között sorsoltak következő évre szóló ingyenes szállásokat. Volt mikor ez a lehetőség csak a főszezonban ott nyaralókat illette meg, de olyan is volt, mikor az elő- illetve utószezonba ott kirándulóknak is lehetőségük adódott erre. Egy időben voltak kisebb tárgynyeremények is. Ezen sorsolásokat mindig az adott turnus utolsó ott töltött estéjén tartották, és csak az nyerhetett, aki ott volt az iroda előtti eredmény hírdetésen. Mondanom sem kell, hogy megmoccanni nem lehetett ilyenkor a keskeny utcában. Szóval 1998 óta, mikor is először ott jártunk, volt ott már nagyon sokféle lehetőség ezen a téren is.

Az idén szintén láttuk a táblát kitéve, miszerint:
3 FAKULTATÍV PROGRAM EGYIDEJŰ BEFIZETÉSÉVEL 1 HETES INGYENES SZÁLLÁS JÁR 2015-BE.

Az már nem volt odaírva, hogy csak Apollonos utasoknak. Végül is a kinti partnerirodához tartozik például az Apollon mellett az Ibusz, az OTP Travel, az Aeolus, illetve szerb és szlovák utazási irodák is. Régebben hozzájuk tartoztak a Grandosok is, de nekik 2 éve lett külön irodájuk odakint (az ófaluban, a parkolótól számított 2. kis keresztutcában vannak). Akit ez a dolog érint majd odakint, annak azért érdemes erre rákérdeznie.
Viszont én is úgy tudom, ahogy Lanita is írta, hogy, ha valaki idén befizet 3 fakultatív programra, akkor a következő nyáron az kinti iroda által megadott hetekben ingyen szállást biztosítanak neki, és nincs sorsolás.

A nyeremény szállással kapcsolatba minden ellenérzésemtől függetlenül, azért az tény, hogy VANNAK NAGYON SZUPER FAKULTATÍV PROGRAMOK ODAKINT, tehát érdemes csemegézni belőle!
És az is biztos, hogy a legnagyobb kínálatot a Sithonosok nyújtják odakint. Ők egy nagyon klassz csapat Sartin, mindig nagyon segítőkészek bármivel is fordul hozzájuk az ember.
De, ha valaki nem náluk akar befizetni, akkor van még egy kinti iroda a főtéren is, a Taousanis Tours, akár náluk is lehet jelentkezni. Bár azt nem árt tudni, hogy sok esetben összevonja a 2 iroda az utasait, hogy meglegyen a kellő létszám, ez elsősorban elő- és utószezonba fordul elő, mikor a főszezonhoz képest kevesebben nyaralnak Sartin.

SITHON TRAVEL 2014-es fakultatív programjai:
Ahol 2 ár is van, ott az első ár a felnőtt, a második pedig a gyerekár. De vannak olyan programok, ahol nincs külön gyerekár.

Hajókirándulások:
Toroneos (kedd 8-18-ig) 30/20 euró
Athos (kedd, csütörtök 10-17,30 óráig) 25/12 euró
Blue Lagoon (hétfő, szerda 11-19 óráig) 30/20 euró
Robinson (hétfő 11-19 óráig) 32/22 euró

Sithonia körút (csütörtök 10-17-ig) 20/10 euró
Macedón túra (szerda) 30/15 euró
Mule Riding – öszvértúra (minden nap 9-13-ig és 14-18 óráig) 27 euró
Diving - búvárkodás (minden nap) 50 euró
Go Kajak (kedd 10-14 óráig) 22 euró
Görög est (csütörtök 20-01 óráig) 28/18 euró
Meteora (hétfő 5-21 óráig) 38/19 euró
Thessaloniki (szerda, péntek 8-18 óráig) 25/12 euró
Waterland (szerda, péntek 8-18 óráig) 20/10 euró
Narancspart (minden nap 10-14 óráig) 6 euró

Vannak új programok is:
Kalamitsi (szombat 11-18 óráig) 8
Ammouliani
Cosmos & Magic Park (Thessaloniki)
Az utóbbi 2 program ára sajnos kimaradt, már csak itthon vettem észre. Bocsi!
Azt olvastam róla, hogy a Cosmos egy óriási nagy, 250.000 m2-es bevásárló központ, a Magic Park pedig egy szórakoztató vidámpark.
Szerintem különleges program lehet az Ouranoupolis közelében található, Ammouliani kicsi szigetének meglátogatása is. Ha legközelebb 2 hetet leszünk majd Sartin, akkor ezt tuti megnézzük magunknak.
  Borkaandi | #217559 Üzenet | 2014-06-09 21:13:21 | Válasz a #217512. hsz-ra Előzmény #217512
Helló Beszter!
Utazás volt az eltűnésem oka. Sajnos a párom nélkül jutottam el idén Sartira, de ő most Nessebárba dolgozik pár hetet, így a bolgár tengerpartozás előtt semmiképpen nem akartam lemondani az idei Sarti adagomról, ez ugyanis kell a lelkemnek nagyon. És mivel főszezonba nem nagyon megyünk (miattam), így maradt az előszezoni (elő)nyaralás. Ősszel meg majd jön a másik nagy szerelem, a párommal közös nagy kedvencünk Zakynthos. Már nagyon várjuk!

Találóan fogalmaztál, valóban nem is az irigység a legjobb szó. De úgy képzeld el, hogy mikor még alig hagyta el a busz Sartit, már a Narancspart közelében azt éreztem, hogy nagyon-nagyon visszahúz a szívem, őrülten visszavágyom. Ráadásul pár ülésre tőlünk az egyik idős házaspár folyamatosan szidta Sartit, hogy ők nem jönnek többet ilyen kis porfészekbe, amitől pláne felment bennem a pumpa. Mert nem vagyunk egyformák, mindenkinek más tetszik, máshol érzi magát jól, más környezetben tud kikapcsolódni, nincs is ezzel probléma, de az ilyen ember jobban tenné, ha maradna inkább otthon a fenekén, ők tipikusan olyan emberek voltak, akik mindenbe belekötnek. Az ilyennek semmi sem jó! Ráadásul az a bibi az egészbe, hogy többször is utaztunk már velük Sartira egy buszon, így pontosan tudták, hogy hová jönnek.

A mi érzéseink teljesen mások, mert hiába jártunk sok szép helyen Görögországba, mégis Sarti az örök szerelem marad, a több km hosszú tengerpartjával, a tiszta vizével, a környéken található csodálatos öbleivel, no és természetesen a nap minden szakában mást mutató Athos hegy látványával. És azt, hogy ezt a gyönyörű tengerparti nyaralóhelyet, ilyen szép, dús növényzetű, zöld hegyek veszik körül, az már csak külön ráadás. De mivel ti jártatok már ott, így pontosan tudod, miről beszélek. Gondolom, nem véletlenül húz a ti szívetek is vissza oda.

Most a Dimisbe laktunk, pár éve már megszálltunk itt. Meglepődve láttam, nemhogy lepukkant volna azóta a belseje, de sokkal több minden van benne, mint eredetileg volt. Imádtuk, tiszta, gondozott volt, látszott, hogy foglalkoznak vele a tulajék, akik nagyon kedves emberek. Ráadásul mindenhez közel volt (a parthoz, a boltokhoz), de a legjobb továbbra is az volt benne, hogy az erkélyünkről reggel egy capuccino mellett gyönyörködhettünk a napfelkeltében.

A mi kis gyönyszemünk, ahogy találóan fogalmaztál, persze, hogy változott mióta 3 éve ott jártatok. Több új apartman épült Sarti Beachen, illetve az ófaluban is, elsősorban a dombon szintén terjeszkednek, több szép ház épült arrafelé is.
A tavaly őszi állapotokhoz képest, nekünk is volt újdonság. Végre a nagy parkolót is kicsit kicsinosították. Amellett, hogy betonozott ott az egész rész, megkezdődött a parkosítása is. Mire jöttünk haza, már beültették pár facsemetével, és néhány pálmával, hipp-hopp a fű is gyorsan „kinőtt”, így már azért sokkal hangulatosabb az a rész. Talán mire mentek addigra pár padot is elhelyeznek oda, ami elkélne még.
Mióta ott jártatok több helyen is díszburkolatot kapott Sarti. Tetszett az is, hogy az ófalu parti sétányáról most idén már végig a parton el tudsz sétálni a kikövezett úton, ha mondjuk, majd gyalogoltok haza a szállásotokra, ami ugye Sarti középső részén lesz. A parkoló szélénél, a parton épült egy aranyos híd is. No persze kis híd nélkül is, simán átjártunk ott eddig is, de tény, hogy így még hangulatosabb az a rész.

Olyan őrült nagy áremeléssel nem találkoztunk a tavalyi évhez képest. Persze azért az is számít kicsit, hogy mi tavaly utószezonba, most meg előszezonba voltunk ott, míg ti majd a főszezon kellős közepén mentek. Már elkezdtem begépelni az árakat, majd meglátod azokból, hogy most milyen árakkal találkoztunk.
Volt pár dolog, amin meglepődtünk, hiszen nem mi voltunk az első turnus, ennek ellenére több minden még zárva volt. Voltak olyan tengerparti éttermek, bárok, amik még nem voltak nyitva. Persze mivel bőségesen van belőle, így természetesen mindenki megtalálhatta még így is a számára legmegfelelőbbet. De ez furcsa volt.
Nem csak mi tapasztaltuk, hanem többektől is hallottuk, hogy bizony sok helyen kissé „összementek” az adagok. Nem vagyok éppen egy 40 kg-os kategória, madár méretű gyomorral, szóval, ha én jól laktam vele, akkor más sem fog éhezni, de szemmel jól látható volt a változás ezen a téren. Kivételek voltak ez alól azok a helyek, ahol az elmúlt években rendszeresen megfordultunk, ott átlagon felüli adagokat kaptunk most is. Hogy az összement adagok mennyire változnak majd meg főszezonra, arra igazán kíváncsi leszek.

Ti még az ófaluban a nagy sárga Arvanitidis supermarketet ismertétek, most azóta új üzletláncé lett ez a bolt. Most már Carrefour Marinopoulos a neve. De őszintén szólva, olyan őrült nagy változásokat nem tapasztaltunk. Persze bekerült a kínálatba pár jó áron lévő Carrefour márkájú termék.
Tulajdonképpen bolton belül maradt minden a régi, olyannyira, hogy például még a termékek közül is minden maradt a régi megszokott helyén, de még a blokkon is a régi üzletlánc neve szerepel.
A fölső rész ugyanúgy pang az ürességtől, mint tavaly, és bizony lent is többször tapasztaltuk, hogy üres volt egy-egy polcrész. Nem tudom mi lesz velük főszezonba, mikor ugye eleve sokkal többen lesznek ott, ha most még az előszezoni létszámmal sem bírtak.
Sajnos a személyzet is maradt a régi. Egy igazán barátságos, normális figura van a boltba, a szakállas fiatal srác, aki általában a hús, illetve felvágottas részen van, ő mindig kedvesen, barátságosan válaszolt eddig is bármit kérdeztünk tőle. Viszont van ott 2-3 olyan kollégája, akik szinte vérig vannak sértődve, ha kérdezni próbál tőlük az ember bármit is, vagy megmeri kérni, hogy netán segítsen a zöldséges résznél lemérni az árút.
A zöldséges részük az egy külön történet. Voltak szép árúi is, de bizony ott díszelgett kint napokig a polcokon a penészes zöldborsó, és zöldbab is. Mi főztünk is, illetve este el is jártunk enni. Így vettünk kint húst is. Az első nap sikerült náluk kifogni, például szép, szeletelt friss sertéstarját, akkor pakolták ki. De ugyanennek a maradéka volt még kirakva a turnusunk végén is, mindenki fantáziájára bízom miképpen nézett ki mindez 1 hét után.
Ami a legfurcsább volt velük kapcsolatba, hogy egy nyaralóhelyen vasárnap egyszerűen nincsenek nyitva. Ez igazán akkor volt érzékelhető, mikor mi leérkeztünk. Érkezés napján nem mindenki rohant rögtön beszerezni mindent, csak mondjuk a legszükségesebb pár dolgot vette meg a közeli boltba.
Mi az ófalu elején, a játszótérnél laktunk, tehát a közelünkben a nagy bolton kívül volt még ott 3 kicsi bolt is. Viszont a nagy bolt kiesése miatt fordulhatott elő az, hogy a szombaton érkezett több busznyi turnus után vasárnap délelőtt a közeli boltokból szinte kifogyott a nagy, 6-os pakkos ásványvíz. Illetve volt, a drágább, de minek adjon ki az ember 5-6 eurót vízért, mikor tudja, hogy 1,50-2 euróért is megvehető mindez. Itt szerintem a boltosok is svindliskedtek kicsit, mert az esti séta idejére érdekes módon mindenütt lett az olcsóbb vizekből is, holott reggel még azt az infót kaptuk, hogy majd csak hétfő reggel kapnak árút.

Majd még folytatom, …………. csak félek, hogy kicsit sok leszek már egyszerre itt a fórumon.
Szia: Andi
  Fekikecske | #217565 Üzenet | 2014-06-09 22:56:45 |
Szia borkaandi, köszi a hosszú és részletes beszamolót, nekem nem voltal sok. Sarti imadó vagyok. 2011-ben már volt Ammouliani kirandulas és nagyon klassz volt, ott lattunk sok delfint.
Lovaglási lehetoseg már nincs? Mert az is nagy elmeny volt nekunk.
  Borkaandi | #217568 Üzenet | 2014-06-10 06:34:09 |
Helló Fekikecske!

Köszi, hogy megnyugtattál, még sem voltam sok egyszerre. Mivel régóta olvasom a fórumot, (bár csak rövid ideje írok), tudom, hogy időnként feltűnnek direkt kötöszködő fórum társak is, és nem szeretném, ha az jönne le rólam, hogy én itt most annyira feltünősködni szeretnék, és direkt töltök meg ennyi oldalt. Mert nem ez a célom, tényleg segíteni szeretnék, hátha az adott infó, hasznos lehet másnak is. Mindenki azt szűri ki belőle, ami számára fontos.
Viszont, aki ismer, az tudja rólam, hogy sajnos (vagy nem sajnos), elég „bőven” fogalmazok. Úgyhogy bocsi előre is mindenkitől, de tőlem ne várjatok 1-2 mondatos dolgokat.

Mivel elég sokat nyaraltunk Sartin, így nagyon sok Sithonos fakultatív programon részt vettünk már (van, amin többször is).
Pár éve emlékszem rá, hogy volt már Ammouliani kirándulás Sartin, de utána valamiért lekerült a programok közül. Akkor éppen kocsival voltunk kint, így kirándulgattunk mi magunk. Ráadásul általában akkor mentünk el szervezett programokra, ha 2 hetet voltunk kint. És az utóbbi pár évben már csak 1 turnusokat töltöttünk Sartin. Volt, hogy összesen annyi volt ott a tengerpartozás akkor, de olyan is volt, mikor másik nyaralóhellyel kötöttük össze, így 1-1 hét jutott mindkét helyre.
Viszont azt nagyon megköszönném neked, ha leírnád, hogy ez a program kb. miről szólt. Mert fotókat láttam a szigetről a neten, és az igazán tetszett. Mivel remélem jövőre is visszatérünk majd Sartira (csak akkor már szeptemberben, azt ott jobban szeretjük – szept. közepétől általában jó nagy hullámok vannak, és óriási élményi ilyenkor ott fürdeni), így talán sikerül majd oda is eljutnunk, igazán kíváncsi lennék rá.
Nem merném rárakni a fejem, hogy volt-e lovaglós program vagy sem kiírva. Az, az igazság, hogy már a hazaindulás napján kutyafuttában, gyorsan jegyzeteltem le az árakat, és könnyen előfordulhat, hogy elsiklottam véletlenül felette (így maradt ki az a 2 ár is).
Majd biztosan lesz olyan kedves fórumtárs közöttünk, aki ezután utazik ki, és pótolja ezt a hiányosságomat. És majd megosztja velünk utána ezt az infót.
Szép napot! Szia: Andi
  Szili37 | #217587 Üzenet | 2014-06-10 10:20:47 | Válasz a #217498. hsz-ra Előzmény #217498
Szia!

Mi júli 12-26-ig leszünk ott.
  Borkaandi | #217592 Üzenet | 2014-06-10 11:24:30 |
De jó lesz Nektek Szili! Kívánom, hogy érezzétek majd magatokat nagyon jól! Most először mentek oda? Vagy jártatok már ott?
szia: Andi
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 977 978 979 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu