Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 98 99 100 ... 800 801 802   >
Üzenet
  FINÁNC | #21799 Üzenet | 2007-03-02 16:39:34 |
neckermann. Zefyros apartman. Az ár csak 1 hétre vonatkozik, egyéni utazással.
  T.Márta | #21804 Üzenet | 2007-03-02 17:54:22 |
Szia Laci
Utána nézek,de közben lapozgattam az Apollont és a Diast ott is nagyon jók a Nei P. apartmanok. Lehet,hogy ez a végleges.
Köszi az infókat.
  Somafi | #21931 Üzenet | 2007-03-04 21:43:19 | Röplabdázni lehet?
Most készülünk Paraliara és nagy kérdés, hogy a tengerparton lehet-e röplabdázni? Eddig az olaszokhoz jártunk és a délutánokat röplabdázással ütöttük el.
Valászt a somafi@freemail.hu-ra kössz
  Kriszta35 | #21949 Üzenet | 2007-03-05 11:13:52 |
Szia!

Parália mindkét végén van ilyen sportolásra is lehetõség. Hogy ne kelljen sokat gyalogolni, szerintem ne a centrál beach környékére kérjétek a szállást.
  Szöszy!!! | #21982 Üzenet | 2007-03-05 15:04:49 |
A Cocus környéki röpi pálya nagyon jó szerintem!
  Renault | #22307 Üzenet | 2007-03-09 21:08:44 |
Gabika(21) írta:
Sziasztok!

Mi szerdán érkeztünk haza Paraliáról. A legszörnyûbb az út volt oda-vissza busszal. Már alig vártuk hogy Görögbe érjünk. A szállásunk (Ion apartman) jó helyen volt - szemben super market, éttermek tömkelege(mondjuk ez mindenhol így van icon_smile.gif ), a part 30 méterre.
Sajnos a víz tisztaságában nagyon csalódtunk. Nagyon-nagyon koszos volt. Egyik nap még gumikerékkel is fürödtünk icon_sad.gif . Szóval nekünk ez a partrész nem volt az igazi. A hét közepén átmentünk O. Beachre ott 1,5 méterrel beljebb a parttól már kristálytiszta volt a tenger. De állítólag másnapra már ott is nagyon csúnya volt.
Paraliai élet nagyon tetszett mindannyiunknak. Az éttermekben is elfogadható árak vannak. A gyros tényleg teljesen más mint nálunk, de finom ott is icon_smile.gif . Én a legjobbat 1.80-ért az iskola mellett ettem, ott a gyros tál is csak 3.50 . Szószt mindenképp kérjetek bele.
Szórakozóhelyek nagy választékban vannak, sajnos Európa legnagyobb szabadtéri discojába a Casa-ba nem jutottunk el, de azt mondták nagyon szupi. Nekem azok közül ahol voltunk leginkább a Habanna tetszett, bár ott nagyon sokszor adtak görög zenét, de én szeretem azt is icon_smile.gif.
Egyenlõre ennyit. Akinek kérdése lenne, nyugodtan kérdezzen.
Szia!

Olvastam a tavalyi fórumban, hogy az INO apartmanban szálltatok meg.
A segítségedet szeretném kérni, hogy Paralia melyik részén található az apartmanház (esetleg utcanév is segítene).
Milyen az apartman belülrõl?
Mennyire zajos az éjszakai élet az apartman környékén?
Esetleg képet tudnál-e küldeni az apartmanról?!
Júliusra mi is ebben az apartmanban foglaltunk szállást.

Köszönöm Marika
  Babi15 | #22451 Üzenet | 2007-03-11 14:47:11 |
Mi tavaly voltunk Paralián és mi nagyon jól éreztük magunkat. Nem apartmanban, hanem a Hotel Orea Eleniben voltunk félpanziós ellátással. A félpanzióval semmi probléma nem volt, változatos volt az étel,jellegzetes görög ételeket kóstolhattunk meg.A Diasnál foglaltunk tavaly és nagyon kedvezõ áron. A szálloda pedig gyönyörû, fõképpen este kivilágítva. Mi eddig mindig félpanziós ellátással voltunk, az idén a Neckermannál foglaltunk. Velük már kétszer voltunk, de az is nagyon szuper volt.
  Diszi | #22833 Üzenet | 2007-03-15 11:12:54 |
Sziasztok!
Mi július 3-án érkezünk Paráliára a Párommal és egy hetet fogunk ott tölteni. Az utazást a Grand tours-nál közvetetten foglaltuk le! Debrecenbõl indulunk Július 2-án! Aki esetleg ugyanakkor indul és esetleg még Debrecenbõl is, az légyszi jelezzen! A Kyriaki apartmanban lesz a szállásunk!!!!!
  Kriszta35 | #22835 Üzenet | 2007-03-15 11:28:16 |
Szia Diszi!

A Kyriaki egy jó választás volt, tavaly mi is ott voltunk, igényes apartman, és Vaszilis a tulaj nagyon kedves görög ember. Mi tavaly jó összebarátkoztunk és idén is meglátogatjuk. Egyébként mi is a Granddal megyünk, csak az Atlantisba most, ez nyugodtabb helyen van, nem a fõutcán, és akkor jövünk haza amikor ti mentek! icon_lol.gif
  Aladina | #22869 Üzenet | 2007-03-15 22:24:19 |
Sziasztok!
Mi szept. 4-11-ig készülünk Paralia-ra nászútra! icon_smile.gif A Grand torus-sal megyünk, eddig csak jót olvastam róluk. A Caravel apartmant választottuk, még nem voltunk Görögben, nagyon várjuk!! icon_smile.gif
Üdv. mindenkinek! Aladina
  Estella | #22870 Üzenet | 2007-03-15 23:23:11 |
Kedves Aladina!

Igaz még messze van szeptember, de remélem nagyon jól fog sikerülni a nászut!
Sajnos én már hallottam legalább annyi rosszat (sajnos!), mint jót Paraliarol de szerintem aki nyüzsit akar az épp úgy megtalálja, mint aki kirándulni és ismerkedni akar Görögországgal!
Viva Paralia icon_wink.gif
  Babi15 | #22891 Üzenet | 2007-03-16 10:30:52 |
Szia Aladina!
Parália nagyon szép hely, jól válsztottatok. Igaz este tényleg nyüzsis hely, de megtaláljátok a számotokra megfelelõ szórakozást. Sok helyre lehet menni kirándulni, ne hagyjátok ki Katerinit sem.Katerinibe érdemes taxival bemenni-ha többen mentek kb.3 euro borravalóval-, de a jegyet még a visszaútra a paráliai buszmegállóban vegyétek meg 1.10 euro.Visszafelé a taxi drága, mert a katerini taxi a visszautat is felszámolja.Nézzétek meg a piacot. Érdemes ott vásárolni,mert olcsóbb, mint Parálián. Pl. egy szoknya ott 5-6 euro, Parálián az üzletben 12 volt.Piac: szerda és szombat.Persze alkudni is lehet.A piactól nem messze van egy gyönyörû park, nézzétek meg, csodálatos. Most készülök feltenni róla képeket. Egy félnapos program, de nagyon élvezetes és tanulságos. Üdv:Babi
  Aladina | #22896 Üzenet | 2007-03-16 12:26:33 |
Sziasztok!

Köszi mindenkinek az infót! Azért választottuk Paralia-t, mert kirándulni is szeretnénk és innen közelebb vannak pl. a Meteórák. Sarti volt a másik célpont, de onnan kb. 370 km icon_sad.gif Azt kibírni 40 fok melegben... nem lehet kellemes. Katerinit nem hagyjuk ki, a kalózhajós kirándulást sem szeretnénk és az Olympic beach-et is megnézzük. Várom a további infókat mit érdemes mindenképpen megnézni, hol olcsóbb a kaja...stb. icon_smile.gif Köszi elõre is!

Üdv. mindenkinek: Aladina
  Estella | #22897 Üzenet | 2007-03-16 12:57:47 |
Szia Aladina!

Nem tudom, hogy a parton szeretnétek több idõt tölteni vagy inkább kirándulni. Mert Skiathos szerintem csodaszép hely, igaz én még nem voltam, de hozzáteszem 2 éve bánom, hogy kihagytam...
Az Istenek hegyéhez több ismerõsöm robogóval ment, szerintem az is jó muri, ráadásul nem vagytok idõben senkihez sem kötve...
És Thesszaloniki is kb.60km-re van...szerintem ott is érdemes körbenézni...szóval van látnivaló bõven!!! icon_wink.gif
  Babi15 | #22898 Üzenet | 2007-03-16 13:01:32 |
Szia Aladina!
A Szkiathoszi hajókirándulást sem szabad kihagyni, ez az Észak-Szporádok egyik gyöngyszeme. Igaz korán reggel, 6 órakor indul az út, ha szervezett programra mentek és kb. este 10 - fél 11-re értek vissza. Fergeteges parti van a kb. 3 órás hajóuton oda is meg vissza is. A kapitány gondoskodik róla. Agaliopoliszban szálltunk hajóra, ami Volosz mellett van.Kukunari üdülõfalunál kiköt a hajó, itt lehet strandolni. Ha a móló bal oldalánál belenéztek a vízbe, láthatjátok az elsüllyedt hajókat. Nem tudom, miért nem emelik ki. Olyan tiszta a víz, hogy szabad szemmel látható. A busz+hajó fejenként 40 euro volt. Mág egyszer visszamennék oda.Babi
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 98 99 100 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu