Helló Bebe!
Mi 2012-ben laktunk a bungalókban. Ha jól emlékszem, akkor pont neked írtam erről a szállásról kicsit bővebben, valamikor a múlt hónapban.
Nem akarlak elkeseríteni, de ott a bungaló meg a stúdió, az egy és ugyanaz, ezek 2 fősek.
A 4 fős, 2 szobás apartmanok pedig a nagy emeletes házba vannak. Azok 2 éve is sokkal jobb állapotban voltak. Szóval, ahogy írod, ha már az idei utasok is panaszkodtak az állítólagosan kijavított stúdiókra, hát ……… ki tudja, vajon milyen mértékűek lehettek azok a felújítások.
Tisztelet a kivételnek (van azért ilyen is), de bizony sokszor azt lehet tapasztalni, hogy amit mondanak az utazási irodákban, azt bizony osztani kell kettővel, és kb. az fedi a valóságot. Persze, hogy szeretnek mindent kicsit feltupírozni, hiszen az, az érdekük, hogy minden szállást eladjanak.
Andi
Sziasztok szeretnék érdeklődni h volt e már vki vagyis szállt e már meg vki az Alexandrion Apartmanban Sartin?Felszereltsége?mi található benne?mi szeptember végén megyünk párommal és remélem nagyon jó lesz
Szia Bebe!
Én sem akarlak elkeseríteni,de pont ma olvastam a facebook Sarti
Görögország zárt csoportjában,hogy perrel fenyegetik az egyik(nem tudom
ki lehet-e írni az ut.iroda nevét,így nem teszem) irodát a kiérkezett
utasok,mert áldatlan állapotok vannak a Sarti Beach ap.Hotel bungallóiban.
Leszakadt tükörről,penészes függönyről,állandó fekália szagról írnak és hogy
még áram sem volt ,nemhogy hűtő.
Jelzem,nem voltunk még ezen a szálláson,de elkeserítő,amit írtak.
Csak azért írtam le Neked,hogy járj utána,mert én is azt vallom,hogy
úgyiscsak aludni jár az ember a szállásra,de ez azért már sok(k)!!!
Mégegyszer,nem saját tapasztalat,de itt a fórumon szerintem senki sem
szeretné,hogy a fórumtárs pórul járjon és tönkremenjen a hónapokig várva
várt,megérdemelt pihenés,amiért egész évben dolgozott!
Most olvastam én is, amit Beszter megemlített. Hát mit mondjak, elég durva. Ezek alapján nem, hogy nem újítottak fel semmi a bungalókban, hanem azóta még sokkal jobban leromlott az állapota, ezeknek a stúdióknak. Mi már 2 éve is szerencsésnek mondhattuk magunkat, mert egy kis ismerettséggel a legjobb állapotú stúdiót kaptuk. És azért ott is lett volna némi kis felújítandó dolog. Hallgattunk is mélyen erről, mikor a szomszédaink sorolták, hogy milyen gondok vannak a szobáikban. Nálunk legalább működött a rezsó, jó volt a hűtőnk, nem volt gond a fürdővel.
És persze sokan úgy vagyunk vele, hogy úgy is kevés időt tölt az ember a szálláson, hiszen a nap nagy részét a parton tölti, de azért sokaknak igaza van abban, hogy egy ilyen jellegű kellemetlenség tönkre teheti a nyaralást. És bár tisztába kell lenni az ár-érték aránnyal, de még úgy gondolom, ezért a kicsi pénzért is elvárható némi kis színvonal legalább. Az, hogy egy utazási iroda ilyen szállásadóval is szerződést köt egy egész szezonra, azzal csak magát minősíti. Kár értük, pedig ők régen egy igen színvonalas, jó iroda voltak, többször is utaztunk velük.
Szóval Bebe, ha még nincs befizetve a szállásotok oda, akkor én a ti helyetekben, villám gyorsan keresnék egy másik helyet.
Utazás közben a kocsiban, volt egy kis időm olvasgatni. Ezt találtam a hétvégi tűzről.
„2014.06.15, 9:10-kor jött a hír, hogy tűz ütött ki a Sithonián. Egy keskeny sávban az erdő gyulladt ki az Armenistis kemping előtti területen. A tűz megfékezésén tudósítónk szerint jelenleg 1 tűzoltóautó és 2 repülő gondoskodik.
A tűz nem nagy kiterjedésű, jelenleg nem fenyeget lakott területet, azonban a hamarosan feltámadó erős szél nehezítheti az oltást.
A forgalomban az oltási munkálatok kisebb fennakadást okoznak, de útlezárás jelenleg nincs.
A délelőtt folyamán több hidroplán is vett fel vizet a Sarti öbölböl.
Közvetlen jelei is vannak Sartiban a közeli tűznek: pernye és hamuhullás tapasztalható.
A tüzet sikerült elszigetelni, most már csak a tűz környékét hűtik, hogy ne éledjen fel újra.
Délben megerősítették, hogy a tüzeket villámlás okozta. Az éjszakai villámlások több fát is kidöntöttek, a száraz avar pedig könnyedén begyulladt.
Jelenleg 50 ember dolgozik a helyszínen, a hivatásos tűzoltók mellett több önkéntes szervezet is segíti a munkálatokat.”
Helló Beszter!
Neked is találtam valamit. De lehet, hogy láttad te is, ezeket a fotókat. Kiakadtam ezeken is egy kicsit. Jól gondoltuk (ti is, meg mi is), hogy bizony eléggé ki lett centizve az első turnusokra a ház átadása. Tény, hogy a görög nép nem a roham tempójáról híres, de azért kicsit durva, hogy ilyen körülmények között érkeztek az első utasok a Grigoris házba. Úgy látszik, abban is igazunk lett, hogy a nem létező konyhabútor a modern design része. Úgy tűnik, még is csak jól láttuk, hogy a fürdőben tényleg a „szűz” fal látható. Lehet elfogyott a pénz a házépítés végére? Kíváncsi leszek, majd mire ti mentek, akkora mi lesz a helyzet a házban. Azon már meg sem lepődtem, hogy ebben a házban is csak a II. szint az Apollonosoké, míg itt is az alsó szinten szerb utazási iroda utasai laknak. Nálunk is ez volt a helyzet.
Én már voltam utitarssal nyaralni, akit elotte nem ismertem.
Nagyon jo tapasztalatom van ezzel kapcsolatban.
Én csak azt nem szeretem,ha épp társat keresek és jelentkezik valaki,hogy igen jonne... aztan hezital...
szép aprankent kitalal mindenfele kifogasokat és mind ez ido alatt masokkal is egyeztet nyaralast, majd mire eljonne a foglalas ideje, akkor szembesulnod kell azzal ,hogy a másik utitars már rég lefoglaltatott massal, Te meg lekésel a nyaralásról,amire egész évben gyüjtottél es vartal.
Szoval en is utitarsat kerestem most Paraliara (mentem volna mashova is,ha megkerdezi elotte),de kozben hatam mogott elkezdett szervezkedni, igy ugy dontottem,g inkabb megyek egyedul és kifizetem a felarat.
De legalabb tuti kijutok.
Szoval Paralia és Rena apartman, egyedul,de megyek.
Mi is utitársakat kerestünk az autóba, de amig az előző években 4-en ültünk az autóba, addig mindig volt az ismerősi körben érdelődő. Most hogy csak ketten megyünk egy nagy kényelmes es autóval a"kutyát" sem érdekli a lehetőseg. Pedig szerintem a busz helyett két főnek kiválló lehetőséget nyújtanánk!
Sziasztok!
Köszönöm, hogy itt lehetek!
Mi most megyünk elöszőr Sartira, az Apollon travellel 3 hét múlva. Az Anna apartmannba leszünk. Erről érdeklődnék? Tapasztalatok? Meg az egész hely? Úgy minden érdekel. Nagyon várjuk már!
Jó nyaralást mindenkinek!
Katalin,
Sarti biztosan elvarázsol majd Téged is. Nekem az első tengerparti nyaralásom itt volt. Gyönyörű a környék, hosszú homokos part, de van sziklás, köves rész is, ahol némi víz alatti élővilág is megfigyelhető. Ha Sarti, akkor én Beach-párti vagyok, ez ugyan kiesik és gyalogosan olyan 10 perc legalább a faluközponttól, de nincs akkora nyüzsgés és boltok, éttermek is vannak. Az Annáról nem tudok, de ha visszaolvasol, vagy beírod a keresőbe alul, biztosan kidob néhány találatot. Úgy emlékszem, írtak már róla a többiek.
Kellemes készülődést!
Jutka
ÜDV a FÓRUMON!
Menj vissza a 965-ös oldalra, ott már írtam az Anna apartmanról kicsit bővebben is. Szerintem jó kis ház, laktunk már ott többször is. Mi azt szerettük benne, hogy nagyon jó helyen van, minden könnyen elérhető onnan. A hátsó épületben jóval kisebb erkélyek vannak, mint a főépületbe, és kicsit bénán vannak kialakítva, de ezt a kis kellemetlenséget leszámítva szerintem jó hely az Apollonosok Anna apartmanja a jó fekvésének köszönhetően.
Írtad, hogy most mentek először Sartira. Akartok bérelni kint robogót, vagy kocsit? Ha igen, akkor egy bő hét múlva mikor otthon leszünk megint, szíves küldök neked egy kis ízelítőt a környék gyönyörű öbleiről, és úgy a Sithoniáról általában.
Szia: Andi