Sarti fanok!
Ha valaki éppen kint van és olvassa soraimat, akkor legyenszíves szánjon meg minket, és postázzon már nekünk egy kis jó időt a bolgár tengerpart felé. Mert már második napja esik itt az eső, és már kicsit unjuk ezt a helyzetet.
KÖSZI!
Brokaandi
nagyon szépen köszönöm a válaszod. Elolvastam az említett oldalon az írásod. Nagyon szépen köszönöm, hasznos információk. Most már csak azt szeretném megtudni, hogy előre megtudható-e, hogy hol leszünk elszállásolva? Az apollon azt írta, hogy majd a kinti ügyintézőjük tud tájékoztatást adni érkezéskor.
jó nyaralást!
Üdv. Kata
Köszi Kata! Jó lenne a nyaralás, ha megjönne a jó idő végre! Remélem nem ilyen ramaty időnk lesz végig.
Igen, azt majd csak kint fogod megtudni a megérkezésetekkor, hogy melyik szoba lesz a tietek az Anna házba. Majd érkezéskor az Apollonosok kinti idegenvezetője Leó, vagy az Anna a buszon felolvassa, hogy ki melyik szobát kapja meg.
Ha majd otthon leszünk, és megadsz nekem egy e-mail címet, akkor szívesen küldök neked egy fényképes beszámolót a környékről.
Szia: Andi
Bár nincs jelentősége, de rosszul írtam az előbb az egyik idegenvezető nevét, nem Annának, hanem Áginak hívták. Azt hiszem az a rész, ahová mentek, pont majd hozzá tartozik. Mert Leóé egy ideje már az ófalu, oda kocsival viszi el az utasokat, mert az ottani szállásokat a busz nem tudja megközelíteni.
Viszont titeket, meg pár házzal arrébb az Apostolosokat, tuti be fog vinni a busz az utca egy részéig, onnan már 10-15 m és ott is a ház. Szóval nem kell majd sokat gyalogolnotok a csomagokkal.
Sziasztok! Mit gondoltok egy éjszakára lehet szállást találni Július elején Sartin? Van előre foglalva szállásunk 1 hétre, de mi egy nappal hamarabb lemennénk, hogy elkerüljük a pénteki csúcsforgalmat. Szerintetek megér egy misét??
A Sarti Beach Aparmanhotelben kell lenni 2 fős stúdiónak- nem bungalow-, mivel mi is fizettünk be augusztusra ide 2 főre . Ennek a főépületben kell lennie a földszinten. Amikor 3 éve ott szálltunk meg a 4 ágyasokban, akkor láttunk is kivűlről pár ilyen teraszt, gondolom ezek a stúdokhoz tartoztak. De belülről nincs róla sehol kép. Minket is érdekelne, mert 1 db 4 ágyas és 1 db 2 ágyasra van befizetve. Ennek az ára is más mint a bungallónak.
Érdeklődnék - mert itt szinte mindenre van válasz -, hogy próbálta -e már valaki a kajak túrát (fakultatívként)? Tud -e esetleg néhány mondatban róla mondani valamit? Meddig tart, milyen messze mennek, mennyire nehéz (tudom, hullámzás/szél függvénye is nagyban), csak profiknak ajánlják, vagy abszolút amatőrök is kipróbálhatják?
Egészen biztosan tudtok majd 1 éjszakára is szállást foglalni.
Mi tavaly nyáron Az Azalea hotelben Sarti újabb részén foglaltunk még 2 éjszakát , de a tulaj azt mondta hogy 1 éjszakára is kiadná a szobákat, tehát szerintem nem kell aggódnotok. Az Azalea hotel a focipályától egy picit arrébb van, az ófalu irányába.És nem mellékes hogy 3főnek 40 euró volt 1 éjszaka.Mellesleg a part kb.80 méter távolságra volt az apartmantól.
Biztosan fogtok találni megfelelőt.
Kellemes nyaralást, üdv:Judit!
Mi utánatok megyünk 1nappal, már mi is nagyon várjuk!
Szia Borkaandi,
én is szeretném megköszönni a sok hasznos infót, amit kaptunk tőled Sartiról, Pestről csak felhőket tudnék küldeni per pillanat... De szívemből kívánom, hogy kisüssön ott a bulgár tengerparton a nap, és gyönyörű, banánérlelő meleg legyen és ti is sokkal jobban érezzétek magatokat!!! Mi majd csak júli 21-én megyünk a Vrachakia House-ba, arról tudsz esetleg valami közelebbit?
Jó pihenést! És süssön már az a NAPOCSKA rátok!
üdv
Eduso
esetleg van bővebb információja valakinek Athos hegy hajókirándulás programmal kapcsolatban? Ment már valaki úgy egyénileg, hogy a kikötőben hagyta a kocsit, és ott vett jegyet a hajóra? Mert úgy látom 20,- EUR -ért van hajóra jegy a neten, de a fakultatívos buszos sem sokkal drágább, viszont kényelmesebb....talán...
köszi,
Eduso
Szia Andi!
Én nagyon szívesen küldenék Nektek jó időt,de sajnos
itt(somogy megye) is hűvös van,esik az eső!
De ezek szerint újra nyaralsz!?
Megnéztem a fotókat a Grigorisról.Soha ilyen szerencsétlenül
nem nyúltam még mellé foglalásnál.
Igazából a fürdő és a "parkosítás" zavar csak.
Végre sikerült rábeszélnem anyuékat,hogy lépjenek ki a taposó
malomból és tartsanak velünk,hogy megmutathassam nekik az én
imádott Sartimat,erre tessék. Én is azt vallom,hogy úgyis csak
aludni járunk az apartmanba,de ez a fürdő!!!???Sírni tudnék!
Senki ne értsen félre,ennyi pénzért nem luxus szállodát várok,de
azért emberibb körülményeket a fürdőben.
Holnap megyek befizetni a maradék összeget az irodába,rákérdeztem,
hogy ez komolyan így néz e ki most is!?Állítólag holnapra meginfózzák
az Apollontól.De vigyem ezeket a fotókat,bár úgysem tudnak tenni
semmit,hiszen az összes hely elkelt.
Én pedig mivel itt most kiadtam minden bánatomat már tudom mit
teszek!
Júli.18-án párommal,gyerekeimmel,nagyszülőstül elutazunk Sartira,
elfoglaljuk a szállàst a Grigorisba és "CSAKAZÉRTISJÓLÉREZZÜKMAGUNKAT"!!!
Jajjj Andi majdnem elfelejtettem!
Csodaszép napos,meleg,strandolós,kirándulós időt
kívànok Nektek!!
Jó pihenést,felejthetetlen,sok szép emlékkel teli nyaralást Nektek!
Szia:Beszter
Köszi Andi az információkat! Nagyon várjuk már! Az email címem: farkas.katalin74@gmail.com Előre is kösz majd a képeket! Üdv. Remélem az időjárás is jóra fordul.