gyertek! mar egyre olcsobb kirandulasokat talalunk. fele annyiert mint a telepitett idegenvezetonel. Nissirosra sajnos nem jutunk el az iden, mert Rodoszbol indulna csak es mindenki 60 euroert vinne el+vedd meg a jegyet a buszra ami elvisz a vulkanhoz, es mindenre van 3 orad. hat ez kilove. majd jovore.
Ma esett az eso egesz delelott! Nagy volt, mert szakadt, de kozben sutott a nap. Nagy fekete felhok voltak! Utana persze a paratartalom 100% lett.
Tovabbi szep napot mindenkinek!
Richard | #150971 | 2010-09-01 18:21:30 | Válasz a #150963. hsz-ra
ejj! ne keseríts el minket! Korfun is megkaptuk az esőt, pedig addig vagy 3-4hónapja nem esett. Akkora vihar volt mint itthon az a bizonyos augusztus 20-ai.
szóval esőről, felhőről és rossz időről nem szeretnénk hallani!
itthon úgyis 12fok van...
amikor én kint voltam akkor is volt egy este, amikor ronda felhők jöttek még áramszünet is volt a szállodában :DDD, de aztán nem lett belőle eső szerencsére.
Ettől független egy nyári zápor főleg szeptemberben már kialakulhat ott is.
Richard szerintem ne aggódjatok , fázni biztosan nem fogtok :DDD.
Jó utat nektek és pihenést,
U.I: engem is vigyetek !!!! :DDD
Üdv.
Timike
Richard | #151032 | 2010-09-02 11:18:16 | Válasz a #151013. hsz-ra
ha nem vagy több 23kg-nál, akkor gyere, belegyömöszölünk az egyik bőröndbe
Üdv Falirakiból!
Lassan letelik a 2 hét, vasárnapi indulunk haza! Bejártuk az egész szigetet, valami mese szép. Water Park, Rodosz, Lindos stb. minden csodás. 40 fok napközben, de a hideg sörökkel elviselhető.
Majd otthon részletessebben beszámolunk, persze képekkel. 900 ból kell majd szelektálnom!
Még 2 nap strandolás, punnyadás aztán vissza a szürke 7köznapokba!
Felhőket az elmúlt 2 hét alatt csak tegnap láttunk. Amilyen gyorsan beborult, olyan gyorsan kitisztult az ég. A szél viszont brutál módon dönget. Vigyázni kell, mert a frissen érkezők nagyon hamar le tudnak égni!
Szerencsésen haza értünk, de hogy minek!?
Majd ha rávesz a lélek, akkor majd töltök fel képeket és beszámolok részletesen!
40 fokból 15-be!!! grrrrrrrrrrrrrr..........
Igen a hazatérés mindig nehéz, én még bőgtem is egy nagyon kicsit a reptéren :DDD.
Aztán amikor már itthon vagyok akkor örülök .
Meg várom a következő nyarat h mehessek )).
Nem tudom, hogy valaki már csinált e olyat, hogy Krétán volt egy hétig és utána komppal vagy repülővel átment Rodoszra és ott is volt egy hétig :DDD. Tudom kicsit "elmebeteg" ötlet, de a szigetkombinációs topikban nem írtak ilyen variációról.
Elvileg megoldható lenne, végülis nincs messze " annyira" egymástól a két sziget.
Egyáltalán nem buta ötlet, mert megvalósítható szerintem.
Régen a Jorgos travelnek volt ilyen kombinációs útja, hogy 1 hét Kréta, 1 hét Rodosz. Abban az időben olyan utakat is árult, hogy 1 hét kelet, 1 hét nyugat-Kréta, vagy 1 hét Kréta, 1 hét Santoríni. Sajnos manapság nem igen vannak ilyen szervezett utak.