Termeszetesen minden attol fugg honnan nezzuk. Bocsi, most lattam, hogy az idei idopont kimaradt, ugyanugy szeptember elejen megyek. Tehat ugyanarra az idopontra.Persze millio lehetoseg van... en csak osszehasonlitasnak szantam, hogy nem mindig az az olcso, ami annak van hirdetve. De pl. a Transavianal vettem jegyet Pragaba, az eredetileg tervezett idopontra 135 euro lett volna retur Rotterdambol, 3 nappal korabbi indulassal 85 euro lett.Itt mar en is meggondoltam es gyorsan modositottam. Raadasul olvastam korabban, hogy a Ryanair azt tervezi, hogy megszunteti a Bp.-Szalonki jaratot.Persze, nekem kulfoldon dolgozokent masak a lehetosegeim anyagilag... de ertem, hogy az otthoni fizetesnel nem mindegy, meg a par 1000 FT-os kulombseg is sokat szamit.
oké, de érted...szeptemberre nem veszünk ilyenkor fapados jegyet, és végképp nem veszünk repjegyet irodánál, mert akkor nem a fapados (vagy akármilyen) jegy a drága, hanem az iroda haszna nagy.
így pedig amiket írtál semmiképp sem összehasonlítási alap.
Mar bocs, de aki lefoglalta/befizette mar az utazasat az is ugyanugy most vette meg barmikorra a jegyet.(Szerintem!!!!!!)Ha meg nem erted mire gondoltam, akkor inkabb ne szolj hozza!Koszi!
nyilván más is teszi rosszul, de attól még érvelni ezzel nem lehet.
de hagyjuk ezt tényleg, tök meddő.
viszont, hogy valami érdemleges is legyen: aki szezoneleji korfura vágyna: pl. április 9-16, ryan, oda-vissza szűk 18 euró bergamoból, oda pedig pestről 19ezer magyar pénz, szintén oda-vissza. feladott csomag nélkül, de normális méretű kézipoggyásszal.
vissza pár órás átszállás csak, tök ideális; odafelé egy nappal hamarabb kell menni, így belefér bergamo felkeresése is, ami egy álomszép város, felsővárossal, siklókkal, hangulattal.
Mar bocs, de aki lefoglalta/befizette mar az utazasat az is ugyanugy most vette meg barmikorra a jegyet.(Szerintem!!!!!!)Ha meg nem erted mire gondoltam, akkor inkabb ne szolj hozza!Koszi!
Ha ezt úgy érted (és szerintem így), hogy irodánál, komplett nyaralást fizetett be, akkor kár összehasonlítani a két dolgot, mert ők többnyire teljesen más árakkal dolgoznak, mint amiket te magánemberként kapsz/látsz repjegyre - és az egész "pakk" olcsóbb csak last/first minute lehet.
Ha úgy érted, hogy az ember csak repjegyet vett, akkor ideális esetben tudja, kb. mennyiért érdemes (mert hosszú ideje lesi az árakat, olvas fórumokat, tapasztalatokat), és megérte neki, vagy fogalma sincs ilyenekről, csak megvette, és vagy szerencséje lesz, vagy nem (lehet, nem is érdekli az ár).
(És ne haragudj, de kicsit kedvesebben, ha lehet, mert veled ellentétben rollo igen sok hasznos tanácsot és tapasztalatot leírt már azoknak pl, akik Magyarországról (!) szeretnének/terveznek repülni.)
Sziasztok! Repülőn 1 éves babáknak kell fizetni jegyet? Ők ölben ülnek vagy külön ülésen?
Babakocsit fel lehet vinni tudom.
Poggyászt mennyit lehet? légitársaság függő?
kajcsit, italt nekik se lehet felvinni?
Kétéves korig nem kell külön jegyet venni, ha ölben ülnek a babák; ha külön ülést szeretnétek nekik, akkor már igen.
A babakocsit egészen a repülő ajtajáig lehet vinni, azaz veletek lehet az ellenőrzések során és a váróteremben is. Az ajtóban elveszik és leszálláskor kapjátok vissza.
A poggyász légitársaság-függő, a chartereken a feladott poggyász 15-20-23 kg szokott lenni teljes árú jegy fizetésekor, 2 év alatti gyerekeknek 10 kg, ha nem tévedek. A kézipoggyász 8-10 kg fejenként (meg kell érdeklődni a légitársaságtól vagy az utazási irodától, ha azzal mentek). Lehet nagyobb bőröndbe is pakolni, mert az összsúly számít, csak ne legyen 32 kg-nál nehezebb, mert azt már vagy nem engedélyezik, vagy elég magas pótdíjat kell fizetni.
Ételt lehet felvinni, folyadékot csak max. 100 ml-es kiszerelésben, külön, lezárható zacskóban elhelyezve. A Liszt Ferenc repülőtéren elég szigorúak a rendszabályok, esetleg meg is kóstoltatják veletek még a bébiételt is. Mi sosem utaztunk cumisüveggel, így nem vagyok biztos abban, hogy az nem lehet 100 ml-esnél nagyobb, de biztosan jönnek majd tapasztaltabbak, akik ezt pontosan tudják. Tízéves gyerekkel ezek a dolgok lassan már történelemnek tűnnek...
Kétéves korig nem kell külön jegyet venni, ha ölben ülnek a babák
a csártereket nem ismerem, de egyéb, menetrendszerinti járatok esetén ez sajnos tévedés. a csecsemők 'szállítása' díjköteles, és nem választás, h ölben vagy nem ölben, mert a csecsemődíjért cserébe csak ölben szabad. a díj mértéke légitársaságonként változó (megnéztem: wizz-nél 25 EUR, de ha ennél olcsóbb a felnőtt díja, akkor a csecsemő díj azzal megegyező; ryanair-nél 30 EUR, lufinál a felnőtt jegyár 10%-a-illetve, náluk pl. utazhat külön, de teljes áru jeggyel).
A Liszt Ferenc repülőtéren elég szigorúak a rendszabályok
ez alapvetően egyébként nem reptérfüggő, a szabályozás nemzetközi. más kérdés, melyik reptér mennyire tartatja be-ebben bud a középmezőnyben van.
Lehet nagyobb bőröndbe is pakolni, mert az összsúly számít
ezt nem teljesen értettem, mire írtad. ha esetleg a kézipoggyászra, nos, ott nem csak a súly számít, hanem az engedélyezett méret is-sőt, elsősorban az.
végül pedig: úgy van ahogy mondod, semmilyen likvid anyag nem lehet egyenként 100 ml-nél nagyobb, és összesen nem lehet több, mint 1 liter. mindezt egy átlátszó, zárható, elviekben 20X20-nál nem nagyobb méretű tasakba, szatyiba, bármibe kell tenni (egyébként: efféle készséget lehet kérni a reptéren a szeku előtt; nálunk-jelenleg legalábbis még-ingyen).
Hú de profi valaki, csak nem előre tervezgetitek a babás repülést?
Kilenc évvel ezelőtt biztosan nem volt csecsemődíj a chartereken, mi akkor utaztunk először és utoljára úgy, hogy ölben ült a gyerek. De még a megboldogult Malévnál sem emlékszem csecsemődíjra, bár lehet, csak elkerülte a figyelmem. Gondolom, a fapadosok találták ki először elszámolható extra költségként, amit aztán egyre többen átvesznek, ahogy "haladunk a korral"... S azt én is írtam, hogy ha külön ülést akar valaki a gyereknek, azért teljes árú jegyet kell venni.
Mivel kisgyerekkel valószínűleg mindenki a lehető legkevesebb időt akarja eltölteni repülőkön és reptereken, kevésbé valószínű, hogy az olcsóbb jegy kedvéért fapados átszállójegyet váltana valaki, bár természetesen nincs kizárva, hiszen nagyon csábító tud lenni egy 1000 Ft-os jegy. Ezért én elsősorban a mi jó kis magyar repülőterünkre gondoltam, amiről sokan írták, mennyivel szigorúbb, mint a görög repterek, s mi is pontosan ezt tapasztaltuk a biztonsági intézkedések terén. Itt többször volt részünk motozásban, Görögországban még egyszer sem történt ilyen velünk, pedig ugyanannyiszor jöttünk vissza, mint ahányszor elmentünk. Még az athéni reptéren sem futottunk bele ilyesmibe, a szigeteken meg sokszor vicc a biztonsági ellenőrzés. S a kérdés most elsősorban Görögországról szólt, hiszen a kérdező oda szeretne utazni, s az "Utazás gyerekkel" topikból jöttünk át, ahol már váltottunk pár szót.
A súlyt úgy értettem, hogy ha mondjuk két felnőtt és két gyerek utazik, akkor a négy főnek összesen mondjuk 2x20+2x10 kg a feladott poggyászkeret, de a 60 kilót nem kötelező négy csomagba elosztani, hanem lehet pl. 2 db 30 kilós bőrönd is, mert ha a család együtt utazik, az összsúly számít, hiszen nem a gyerekek fogják cipelni a saját csomagjaikat. S bizony nem mindegy, mennyi bőrönd van az embernél, ha közben két kisgyerekre kell odafigyelni.
Egyébként pont azért nem rajongok én sem a fapadosokért, mert legtöbbször tőlük indul az extra költségek bevezetése, s hiába "opcionális" a szolgáltatás, ha az embernek mindenféleképpen szüksége van rá, aztán a foglalás végén csak néz az ember, hol is az a pénz, amiről az első pillanatban még úgy tűnt, meg lehet spórolni... De ez csak az én magánvéleményem, természetesen tiszteletben tartom a másokét, mert vannak, akik tényleg a fapadosokkal járnak jól.
egy átlátszó, zárható, elviekben 20X20-nál nem nagyobb méretű tasakba, szatyiba, bármibe kell tenni (egyébként: efféle készséget lehet kérni a reptéren a szeku előtt; nálunk-jelenleg legalábbis még-ingyen).
Vagy lehet venni dm-ben, 10-es csomag, szabványnak megfelelő, így már otthon normálisan bele lehet pakolni, és esztétikus az egész. Persze nyilván a megfelelő kiflis zacskó is megfelel a célra, nekem volt igényem erre, főleg, hogy nem egy őrületes összegről van szó. (Nem emlékszem már pontosan.)
Megtalálása nem nehéz, repülő is van a doboz oldalán.
azt én is írtam, hogy ha külön ülést akar valaki a gyereknek, azért teljes árú jegyet kell venni
na de éppen ez az, hogy ez ált. nem így van! a lufinál, igaz, van olyan opció, h teljesáron lehet ültetni a csemetét külön székre; de általában nem, és nem csak fapadosoknál nem, de pl. a klm-nél sem-csakis ölben (utóbbinál ráadásul egy év a határ, onnan már teljes árú jegy játszik).
sokan írták, mennyivel szigorúbb, mint a görög repterek, s mi is pontosan ezt tapasztaltuk a biztonsági intézkedések terén - ja, hogy volt előzmény, értem-értem, így már érthető.
hozzátéve apróbetűsként, h ez esetben úgy érzem-mindenféle és erőteljes görög elfogultságom ellenére is -, h a görög biztonsági ellenőrzés túl laza, és nem a pesti túl szigorú.. )
súly: megin' kötözködnöm kell. így ilyen szabály nincsen. senkinek sem ajánlom, h ebben a szabályban bízva a családi csomagok 'összsúlyát' nézze. vannak esetek, és valóban nem is kevés, mikor ez műkszik (újra: felteszem csártereknél ez igen gyakori lehet, ezt nem tudom), de ez a menetrendszerinti járatoknál nem egy általános érvényű szabály. pl., a lufi rendre ragaszkodik az egy utas/egy csomag rendhez (németek, na ), mások meg egyáltalán nem. sőt, ez még akár az agenttől is simán függhet, aki felveszi a csomagot (mondjuk rajtuk amúgy is sok múlik egyébként, de ez már egy másik történet). tehát: javaslom, h akinek ez a dolog számít, repjegy után/előtt/közben erre kérdezzen rá, h az ő esetében is működik-e így!
hiába "opcionális" a szolgáltatás, ha az embernek mindenféleképpen szüksége van rá, aztán a foglalás végén csak néz az ember, hol is az a pénz, amiről az első pillanatban még úgy tűnt, meg lehet spórolni
én értem a véleményed, de igen, én abszolút másként látom ezt. hogy is mondjam...pl. egy autóvásárlásnál se jut eszedbe a reklámokban jelzett árat 'hiányolni', ha kerül még az autóba ez is, az is. hiszen tudod, h a reklámokban az adott felszereltségű modell szerepel, az kerül annyiba-ha neked szükséged van még másra, vagy kényeztetnéd még magad mással, akkor azt megfizeted-vagy nem fizeted meg, ízlés/pénztárca/álmok/stb. dolga ugye.
na vhogy így van ez itt is. ők nem azt mondják, h x árért két hétnyi csomaggal, ablak mellett, csokiropikolával elvisznek a-ból b-be; hanem csak annyit: azért az x-ért elvisznek a-ból b-be. gyorsan és biztonságosan.
(valamint: és azt sem mondják, h a-ból b-be az összes jegy annyi; csak azt, h létezik annyiért..)
viszont nyilván: abszolút helytálló az, ha valaki erre azt mondja, h köszi, én megyek inkább azokkal, akiknél mindez alapban van-ahogy lehet olyan autómárkát is választani...
sztem ez a választás szabadsága, amivel éljünk.
(egyébként nem volna baj, ha nem csak az jönne le, h rollo állandóan a fapadosokat 'védi'.
nem védem én őket, megérik azok a pénzüket-éppen úgy, ahogy a többiek is. nem vagyok irányukban elfogult, nem vagyok érzelmi konteksztusban- mondjuk a wizz-re mostanság kifejezetten haragszom ; egyszerűen csak, elfogadva-és vmilyen szinten megismerve- a működésüket, használom őket. amíg lehet, ahol lehet és amerre lehet. )
(nem tervezek, csak tudod, írtam is anno neked, h van wizz-es hitelkártyám, és tavaly sokszor foglalgattam másoknak; és előjött a picibabás kérdéskör is. )
persze, csak gondoltam jelzem, h még az uccsó utáni pillanat se lesz késő. )
...csak amikor rájön, hogy biza a másfél literes kóla nem fér bele a zacsiba, és egyébként is a kisolló rossz helyen van a táskában, meg a fránya öv is becsipoghat a kapun áthaladva... És akkor őrületes vetkőzés, pakolás, kapkodás, sorfeltartás, és egyébként is miért ilyen szenya a biztonsági... Rosszabb esetben hazafelé tetézve azzal, hogy "te érted, mit mond ez? én nem beszélek ilyen nyelven..."