Sziaszok,
van esetleg valakinek tapasztalata az athéni reptéren a csomagmegőrző működéséről ? Non stop? (a honlap szerint elvileg az, de máshol meg azt olvastam, hogy nem...) Kb. mennyi idő lehet a lerakás illetve a felvétel?
Nagyon örülök az ilyen hírnek, én már pár hónapja megvettem 30 ezerért Athénba a jegyet, de kérlek írd meg minden ilyen akciójukat. Sajnos nem engedett feliratkozni hírlevélre vmiért a rendszerük, majd próbálkozom újra.
De mivel másnak is szervezek utazásokat, ezért örülök az ilyen akciós híreknek, szóval KÖSZI!!!
Nagyon örülök az ilyen hírnek, én már pár hónapja megvettem 30 ezerért Athénba a jegyet, de kérlek írd meg minden ilyen akciójukat. Sajnos nem engedett feliratkozni hírlevélre vmiért a rendszerük, majd próbálkozom újra.
De mivel másnak is szervezek utazásokat, ezért örülök az ilyen akciós híreknek, szóval KÖSZI!!!
Szia csz75!
Igen. Valamikor május vége felé iratkoztam fel, és azóta elég gyakran kapom a hírlevelet. Sok érdekes uticélt láttam már eddig.
Üdv. czoki.
Nem akarlak idegesíteni, főként nyaralás után,- mert valószinűleg csak akkor fogod olvasni,- de a mai napon lehetett Athénba 26.600,-Ft ért a MALÉV-nál jegyet venni.
Drukkolok Neked, hogy még legyen ilyen akciójuk.
Csak azért írtam meg, mert Te kérted,hogy aki tud ilyet az értesítsen.
Üdv. czoki.
Ui. remélem nem sértettelek, vagy bántottalak meg. Nem szenyázni akarok.