Szia Sancho!
Köszi a beszámolót,nagyon tetszett!Tudod olyan Sancho-s
volt! Értem ezalatt:jövős-menős,bulizgatós,viccelődös és persze
mégis komoly leírásos.
Most nézem csak,hogy akkor mentek Korfura,mint mi Sartira!
Majd gondolok Rád!Vagy integetek a határon!
Igazad van Korfu is gyönyörű,de Sarti az Sarti.
Korfun 1x voltunk,míg Sartira 3x megyünk vissza.
Hiába na,megfertőzödtem!
Üdv:Beszter
Sarti Beach Apartmanról infó:Ott töltöttünk 10 napot,nekünk nagyon bejött a hely...2 család apartmanba,mi bungalowba hárman...Vannak Stúdiók is az apartman alatt,de bárhová kerülhetsz...Nekünk minden megfelelt,nagyon rendesek voltak,ha bármi probléma adódott akkor azt orvosolták rögtön..)Pl: kulcs bent marad,nálunk csak kulccsal lehetett nyitni az ajtót kívülrőlA hely fantasztikus,medence tiszta volt(Nem tengervíz)Ami talán probléma az a felszereltség(Konyhai dolgokra gondolok,de ha kérsz akkor szereznek..mi nagy kést nem vittünk:):)kevés az edény ilyesmi....na meg kicsit lelakott a hely,de maga a part kárpótolni fog mindenért..Mi bebarangoltunk mindent,de mégis az tetszett a legjobban a homokos rész miatt..Igaz ez ízlések és pofonok...Az idegenvezető srác nagyon rendes és segít mindenben..
Üdv Ati
Sziasztok én is megosztanék egy-két infót az utazás rendben lezajlott.Délben indultunk 9:50-re értünkSartira.Magyar-Szerb határ 30 perc.Szerb-Macedon határonon 1 óra.Macedon-Görög határon másfél óra.1 nap kb. 40 eurót költöttünk ketten ebben volt vacsora a Relaxban 2pizza 1 gyümölcssali 2 gyros pitában az Ovelixben 4 gombóc fagyi meg
boltban vásárlás,2 frappé a tengerparton.Ha érdekel majd valakit,hogy mennyiből lehet kijönni akkor megírom.
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni a kint levőktől, vagy a már hazaérkezettektől, hogy mi a helyzet a Samurai gyrossal, és Sassossal. Nekem ez volt a kedvenc helyem, ha átruccantuk Sartira.
Titi Sassos motorkölcsönzője maradt, de a Samurai gyros megszűnt, helyette a tengerparti sétányon egy új, igazán hangulatos vendéglátóhelyet nyitott, melynek a neve Zanzibar.
Helló Sancho!
Ha valaki, hát én hidd el, hogy nagyon megértem, amit érzel. Hiába nyaraltunk sok szép helyen Sartin kívül is, Sarti akkor is egy különleges, megkülönböztetett helyet foglal el a szívemben.
És ahogy írod, most már anyukád után apudat is sikerült „megfertőznöd” Sartival. No sikerült őt rábeszélni néhány görög ételre? Elhiszem, hogy vágyik vissza az egész család. Ki tudja, hátha összejön még, és mint írod, lehet dupláztok az idén.
Korfun is vannak szép helyek, de hangulatát tekintve teljesen más, mint a Chalkidiki félsziget. Egészen biztos vagyok benne, hogy jól fogjátok érezni magatokat ott is. Voltatok már ott? Ha nem, akkor írj, és szívesen segítek, mit merre érdemes megnézni. Bár szerintem, amilyen alapos vagy, biztosan utánanéztél már mindennek, és komplett útitervvel mész ki nyaralni.
Múltkor elfelejtettem rákérdezni, sikerült rábukkannod Lenka Lionkára?
Szia: Andi
Köszönöm szépen és örülök, hogy tetszett a beszámolóm Tudod megpróbálok minden évben mindent megjegyezni, hátha tudok segíteni valakinek és az én bénázásaimon tanulva, ők már könnyebben veszik az akadályokat Próbálom viszonylag szórakoztató formában leírni a történéseket, hogy ne legyen csak egy száraz útleírás. Persze van ami épp akkor nem volt humoros, de egy kis idő elteltével minden változik Majd integetek én is a határon Szerintem mi egy picit előbb leszünk ott, mert a komp miatt, meg a távolság miatt is reggel fél 6-kor indulunk. Korfun még nem jártam, Sartin viszont már háromszor voltam és nagyon bízom benne, hogy még leszek párszor Majd én is gondolok rád és majd iszom egy Mythost az egészségedre Jó utat és csodás nyaralást kívánok!