Visszaolvastam, de ezt a helyet ha jól látom még ajánlották itt GYRADIKO ÉTTEREM érdemes elmenni Bp. Punkősfürdői strand bejáratával van szemben nagyon jó a gyros igazi görög ízek. Már belépve az illat is Görögországba repít. Itt is szoktak zenés esték lenni.
Mediterraneo | #170704 | 2011-07-22 20:09:26 | Válasz a #170194. hsz-ra
Az ALDI-ban görög napok vannak!
Kapható görög olivaolaj, többféle fajta és kiszerelésű olajbogyó, valamint kencék: olajbogyó-paszta, sültpaprika-krém, padlizsánkrém. Van túróval töltött paprika olivaolajban, paradicsomos zöldbab, töltött szőlőlevél is.
Italok: Ouzo, Retsina, és valami égetett szeszesital, ami a Metaxára hajaz, hasonló üvegben van és a színe is hasonlít.
Sajnos Mavrodaphne sincs, egyéb bor sem, és édességeket se láttam.
A lidl görög hetét már én is nagyon várom, elfogyott a Sartiból hozott mazsolaborom...
Korábban úgy kéthavonta volt, de hogy utóbb mikor, már nem is emlékszem.
Szóval, tudja valaki, hogy mikor lesz megint?
Nem tudja valaki véletlenül, hogy itthon hol lehet kapni görög kávét?
-törölt nick 12762 | #153161 | 2010-10-18 19:13:56 | Válasz a #153122. hsz-ra
Mythost itthon még én sem láttam boltban... igaz, odakint meg Borsodit nem
Ma jártamban-keltemben útbaejtettem egy lidlit, volt retsina is és mazsolabor is. Szerintem a kisebb településeken még kaphatók.
Sziasztok! A Kalocsai Lidl-ben még van Retsina,Tatzikis mogyoró,Mavrodaphne,és még sok más is!Még Santorinis szalvetát is kaptam,hogy még a teríték is Görög legyen!
Köszi Asteri, sajnos ott nem jártunk. Ha esetleg jövő hét elején még lenne időnk, akkor arra kanyarodunk. De azért az jobban kiesik nekünk, mint a gyöngyösi.
De még jó, hogy gyakran vannak görög hetek!