Nem vesztettem el. A sok zsebbe hordástól azt mondták, hogy eléggé rossz állapotban van, így megérett a cserére. Leadtam a régit, és elég volt a lakcímkártya és a jogsi igazolásként.
Ma érkeztünk haza Sartiból.
Megnyugtatásképp a személyivel utazóknak írnám semmi gond nincs vele nyugodtan lehet akadálymentesen utazni sőt volt olyan határ ahol a személyiket el sem kérték csak az útleveleket szedték össze."
Sziasztok, most megyek először Görögországba, és tudomásom szerint útlevél nélkül is problémamentesen eljuthatok, de éppen ma mondta egy ismerős, hogy az utazási irodában azt mondták, hogy szükséges útlevél, de szerintem ez téves infó, viszont azért kikérném a ti véleményeteket is, hogy ki tudhatja rosszul?
Ezt a kérdést átlagosan hetente 3* teszik fel itt. Ha jól számolom, akkor max. 2-3 napot kéne átnézned a legutóbbiig. Amúgy igazad van nem kell útlevél, még ha rákérdeznek akkor se! Azt kell mondani, hogy csak személyitek van, el fogják fogadni.
Igen tudom, csak megtévesztett, hogy egy utazási irodában, ilyen téves információkat adnak.
Egyébként arra sem foghatjuk, hogy egy kezdő kis cégről beszélnénk, mert a grand tours-nál adták ezt az információt...
A személyim október 1-ig jó.
Jövő héten tervezünk Görögországba utazni. Szerintetek lehet még? 1 hétre mennénk... Visszaérkezéstől viszont már csak 2 hónapig érvényes a személyi...
Valaki utazott már majdnem lejárt személyivel?