Szia Dzoli! Én most itt vagyok Skopeloson, sokkal jobban jársz ezzel, mint Polyhcronoval. Az tipikus turistahely. Ellenben Skopelos egy gyönyörű, autentikus sziget, tele különböző stranddal, és településekkel. Mi is itt vagyunk Agnontasban, ami tényleg túl nyugis, de robogóval ~ 10 - 15 perc a főváros.
Szia Kaczor!
ha jól olvasom, Te most kinn vagy Szkopeloszon. Ahogy kivehető az írásodból, busszal mentetek. Akkor Agmontasban vagytok. Mi most tervezzük, hogy foglalunk valamit, de ahogy fentebb is írtuk, nem tudjuk, hogy ez a sziget legyen vagy Polychrono. Kérlek, segíts. Mennyire van ott élet? Ha az ember esténként nem akar otthon ülni, akkor csak Szkopelosz, a főváros van, mint lehetőség vagy közelebbi települések is jók erre.
Gyümölcshöz, zöldségféléhez hol lehet hozzájutni, milyenek az árak. Agmontason milyen üzletek vannak? mennyire van ott élet?
A beszámoló a dátum szerint 2006-os. Ez tényleg arra az időre vonatkozik, vagy friss, mostani.
Most regisztráltam a fórumon, ezért sok dologgal nem vagyok tisztában.
Sürgősen segítségre lenne szükségünk. Nyaralásunk helyszíneként Polychrono vagy Szkopelosz jöhet szóba (nagyon korlátolt az időpont). Javaslatokat, illetve véleményt kérnénk.
Az Aeolus utazási irodával mennénk. Szkopeloszon a szállásunk Agmontas faluban lenne. Attól tartunk, hogy ez nagyon nyugis lenne nekünk. Esténkét szeretünk sétálni, bemenni a "nyüzsibe". Ott ez valószínű nem oldható meg. Tartunk az áraktól is. Illetve olvastunk 2015-ös beszámolót, mely szerint többször volt felhőszakadásszerű eső.
Ami Polyhcronot illeti. Sartin voltunk, az nem jött be. Túl sok volt a magyar.
Ott mennyire van esti élet. Hosszabb, 11 éjszakás turnusra mennénk.
Segítsetek a döntésben!
A szigeten van valami uralkodó szélirány (Pl. Pargán délelőtt alig volt szél meg hullámzás, de kb délután 1-től minden nap menetrendszerűen megjött a szél és a hullámzás. vagyis snorizni délelőtt volt jó) ?
Illetve mit mikor érdemes megnézni (olyanra gondolok, hogy pl délelőtt, mert akkor jó fotózni,stb.) ?
Mikor Pocahontas posztolt a neten délelőtt, nem értettem, hogy mért nem a kompon vannak már. Ráadásul nem Volosból, hanem egy mellette fekvő üdülőfaluról rakott fel képet. Ez így nagyon hosszú és fárasztó út lehetett. Bizakodunk, hogy sofőreink nem követik el ua. a hibát és a reggeli vagy a de.-i kompra szállunk fel. Egy kicsit imádkozunk is, hogy így legyen.
Akkor most mégis van magyar idegenvezető Agnontasban?? Amúgy köszi az infókat.
Egy rõvid õsszefoglaló!Az utunk hosszúra sikeredett ahogy mâr 8rtak az utazasi irodanak is nagy resze volt ebben.MI is rendeltunk motort az Ildikoêktól és hoztåk is időben korrektek!egy 200 cc kimco Van magyar idegenvezetó Mihåly talyekoztatott mindenrlõl bennunket.A sziget szep kicsit dragabb min az atlag de van olcsobb bolt a fõvārosban food market.MIotorral minden elérhetõ gyorsan a legmesszebb levõ hely is 1oran belul.
13. utunk lesz Görögországba.
A tapasztalatainkat figyelembe véve én 18:00-ás indulást tervezek, hogy 12:00-ás kompot elérük. Ezzel az indulással 10:00 környéki volosi érkezés van tervezve, és ebbe benne van az időeltolódás is (érkezés a Görögországi 10 óra).
Uhh hat ez nem hangzik tul jol! Azt lehet tudni,hogy milyen napon,hany orakkor honnan es mivel indultak? Csutortokon indulunk Budapestrol kocsival.. 3-4 ora korul terveztuk az indulast,hogy biztos elerjuk a reggeli kompot..nagyon nem szeretnenk ugy jarni mint ok.
Pocahontas fórumtárs kért meg rá, hogy írjam be ide is, mert ő valamiért nem tud belépni.
"A reggeli kompot sajnos lekestük, igy azzal mentünk ami delutan 5kor indult, addig Nea anchialosba tettek ki.
A hajo eloszor kikot skiathoson,s ami a ráadás,elmentunk allonisosra majd utána visszafele tettek ki minket skopeloson
Este tízre értünk ide
Legyszi ird meg a fórumon!oda nem tudok belépni
Wifi jó,térerő nulla igy viberen beszélünk.
A szoba nagyon pici de nagyon ízléses
Tiszta
Van torolkozo
Hajszarito
Agnondas nagyon pici, de baratsagos"
Ahogy én láttam pár képet ami küldött a tenger is tökéletese, nem látszódik nyoma a tavalyi sárlavinának