Hát én elkezdtem nézni, azt mikor összejött az orosz Ljubival már kész voltam, tudtam ugyis mi lesz vége...
nem teccett görög érzés számomra nem sok volt benn, se téma se filmanyag nem volt jó, rossz minõségû film
Nem teccett a dimitris sem, olyan szolványos volt, ennél szásszor jobb focisták, szinészek meg közemberek vannak
nekem a a görög lagzi = a görög mozival
Mivel ez egy vadonat új film, szerintem még nem... s a Goggle-n sem láttam nyomát. De ez a véleményem nem jelent semmit...! Legjobb, ha odakint érdeklõdöd meg, ha már úgy is kimész...! Jó utat!
Júli 11.-én szerdán, 22.05-kor Trilógia címmel láthattok a Duna TV-n egy 2004-ben készült, 162 perces görög filmet. A tartalom alapján nem tûnik rossznak.
Ha valaki lemaradt volna, vagy kimaradt egy-két rész, illetve meg szeretné megint nézni, vagy esetleg rögzíteni akarja a Spektrumon ismét megy a Görög népek, görög ízek sorozat, ma délelõtt volt, azt hiszem holnap ismétik a maiakat este felé, szombaton meg már a következõ két rész lesz amit jövõ hét szerdán és csütörtökön ismételnek.
Jó szórakozást mindenkinek.
Sziasztok! Én a múltkor láttam a TV újságban, hogy valamelyik csatornán ment a Családom és egyéb állatfajták címû film Gerald Durrel könyvébõl. Sajnos azt a csatornát én nem tudom fogni.
Nem tudja valaki, hogy hol lehetne megvenni ezt a filmet, vagy hogy juthatnék hozzá? Nagyon megköszönném!!!
És amit még nagyon régen keresek, az egy réges-régi sorozat, a Ki fizeti a révészt? Valaki hallott már róla, hogy kapható-e valahol??
Melyik csatornán láttad? Külföldin?
Az 1989-es vagy a 2005-ös változat lehetett?
Én úgy tudom, az újabbat (BBC-s) nem adták még le Magyarországon - és talán nem is fogják. De lehet, hogy rosszul tudom.
Engem is érdekelne, nagyon kíváncsi lennék rá. A youtube-on fent van a 2005-ös film elsõ 20 perce két részletben. Nagyon jónak tûnik!
Arról nem beszélve, hogy micsoda korfus felvételek vannak benne...