köszi a választ. megnéztem, és pont téma volt a medúza egy frissen hazajöttnél. Igazából mi Olympic Beach-re megyünk, csak Paraliat egyszerûbb volt leírni . ott pedig remélem a háló majd segít és nem találkozunk velük.
A posta utasõr biztosításával vigyázni kell,mert legtöbb orvos nem fogadja el.Akinek az van annak kp.ban fizetni kell, amirõl a doki számlát ad és azzal tudod a biztosítón bevasalni.(vagy nem ) Valószínû hogy gyors, pontos fizetés miatt nem fogadják el.A többi biztosító mind jó.
Ez biztos, az utasõr biztosítással? Eddig mindig azt kötöttünk, akkor nem javaslod?
Tapasztalatból írtad, hallottad valakitõl a fentieket? Ha igaz, akkor idén másra váltunk majd!
Ez biztos, az utasõr biztosítással? Eddig mindig azt kötöttünk, akkor nem javaslod?
Tapasztalatból írtad, hallottad valakitõl a fentieket? Ha igaz, akkor idén másra váltunk majd!
Tavaly Stavrosban voltunk,és ott az idegenvezetõ mondta hogy a környéken nincs olyan orvos aki elfogadja! Két éve Sartin azt mondta a doki hogy valószínû hogy egy fityinget sem kap az ellátásunk után a biztosítótól!
Szia Anikó!
Mi mindig innen válsztunk biztosítót. Régebben, mi is a postait vettük igénybe, de már Pargára is az innen választott Uniqua biztosítással mentünk. Végignéztük az összes lehetõséget és ez az, ami a legkevesebbért a legtöbb szolgáltatást adja. Ráadásul ez idõtakarékos megoldás, mert online intézhetõ. A fizetést egy banki megbízással átutalhatod, és mailben kiküldik a kötvényt, csak alá kell írni és kész. Sehova nem kell menni. Ezt mindenhol elfogadják. Klikkelj az
utasbiztosítás szóra!
Üdv: Josza
Köszi Josza! Átnéztem az oldalt, de még át fogom alaposabban, és a párommal együtt. Aztán majd megbeszéljük, hogy melyiket válasszuk.
Nekem az AXA is tetszett, és a fiamnak ott van egészségkártyája, ezt is meg akarom érdeklõdni majd!
Noss, én és a barátom aug. 18-án indul,unk Asprovalta-ba és a Nikos Apartmanházban fogunk "lakni". érdeklõdnék, hogy milyen is Asprovalta, mit érdemes megnézni, hol kéne partyzni és hogy a legfontosabb: mennyire van a szállás a parttól ha vki tud válaszolni csak 1 kérdésemre is annak nagyon örülnék . Ha esetleg van vcmi tippetek azt is szívesen vennénk
Elõre is köszi szépen!!!
Shagira,
máskor legyél szíves normálisan megnyilvánulni a fórumon, felesleges a feltûnõsködés, akkor is észrevesszük, ha akkora betûméretet használsz, mint mi.
Van Asprovalta topik is, olvass bele, biztos találsz választ. Ha nem, még mindig felteheted a kérdéseidet, biztos lesz, aki szívesen felel rájuk.
http://www.hellasz.hu/forum/viewtopic.php?t=33
Noss, én és a barátom aug. 18-án indul,unk Asprovalta-ba és a Nikos Apartmanházban fogunk "lakni". érdeklõdnék, hogy milyen is Asprovalta, mit érdemes megnézni, hol kénepartyzni és hogy a legfontosabb: mennyire van a szállás a parttól ha vki tud válaszolni csak 1 kérdésemre is annak nagyon örülnék . Ha esetleg van vcmi tippetek azt is szívesen vennénk
Elõre is köszi szépen!!!
Nem szeretnék bután meghalni... Miért is mentek oda, ha szinte semmit sem tudtok róla?
Noss, én és a barátom aug. 18-án indul,unk Asprovalta-ba és a Nikos Apartmanházban fogunk "lakni". érdeklõdnék, hogy milyen is Asprovalta, mit érdemes megnézni, hol kénepartyzni és hogy a legfontosabb: mennyire van a szállás a parttól ha vki tud válaszolni csak 1 kérdésemre is annak nagyon örülnék . Ha esetleg van vcmi tippetek azt is szívesen vennénk
Elõre is köszi szépen!!!
Nem szeretnék bután meghalni... Miért is mentek oda, ha szinte semmit sem tudtok róla?