Kedves Anita!
Igérem egy két szót írni fogok és ha nagyon szeretnétek és Kriszta is benne van vagy Ági akkor röviden levázolom neki és megkérem őket hogy pár szót irjanak a Macedón tranzit útról.De más nevében nem igérhetek meg hát gondolom nekik is meg van már a dolguk.
Ha nem akkor pedig jelentkezünk ha hazaértünk és akinek igértem valamit azt be is fogom tartani.
Üdv:Robi
Most olvastam a Campus club utazási iroda honlapján a következőt:
Kötelező utasbiztosítás Macedóniába
2009.06.02.
A Macedón Nagykövetség tájékoztatása szerint ismét kötelező belépési feltétel a magyar állampolgárok számára a meglévő utasbiztosítás. A hitel- és bankkártyához tartozó biztosítás nem elegendő.
Úgy örülk neki mikor dupla biztosítássak utazgatok a világba!
Egy kicsit berágtam most,de hát mit tehetek a vita elkerülése érdekében hétfőn kötök egy másikat is
Ez már tavaly szeptembertől kötelező!
Engem nem hoz zavarba, mert el sem indulok utas biztosítás nélkül. És valahol jogosnak tartom (és minden országban jogosnak tartanám!). De ez az én véleményem.
Kedves Csutek !
Csak az már egy kicsit sok amikor az ember fizet életbiztosítást+ van a bankkarimhóz egy balasetbiztosítás,de nem vele van hanem + kölcséget fizetek rá mert bármikor kimehetek a Szerbekhez és akkor most mehetek még egy BBP is kötni hétfőn.
Úgy beleszek bitosítva hogy csak na
Kedves Csutek !
Csak az már egy kicsit sok amikor az ember fizet életbiztosítást+ van a bankkarimhóz egy balasetbiztosítás,de nem vele van hanem + kölcséget fizetek rá mert bármikor kimehetek a Szerbekhez és akkor most mehetek még egy BBP is kötni hétfőn.
Úgy beleszek bitosítva hogy csak na
A bankkártyához járó biztosítást nem a bank szolgáltatja, hanem egy biztosító, amelyikkel a bank szerződésben áll. Én bementem a Cib-hez és kértem, hogy adjanak igazolást a biztosításomról, amely a kártyámhoz jár. Meg is csinálták gyorsan és nincs rajta, hogy ezt a banktól kaptad. Rajta van a biztosító neve és az adataim, az érvényesség és egy kétnyelvű (angol-magyar) szöveg, így az a b..kó határőr sem tudja majd, hogy milyen biztosítást mutatok be neki. Amúgy ez egy teljes értékű utas és balesetbiztosítás.
Tomi01!
Ez a biztosítás, minden dombornyomott kártyához jár. Ez baleset; - utas és poggyászbiztosítás. A határ átlépéstől számított 30napig érvényes.
Olvasd el a biztosító honlapján, hogy milyen értékű, hány százalékban és mire szól a biztosítás. Úgy tudom, ha baj történik akkor neked kell rendezni a biztosítás összegét, és ha jogosult vagy Rá, akkor majd itthon visszakapod az árát.
Ha pl. belelépsz egy tengerisünbe és ezért dokihoz kell menned, na az a költség a tiéd, ezt nem fogja fedezni ez a kártyás biztosításod.
Kötelező utasbiztosítás Macedóniába
2009.06.02.
A Macedón Nagykövetség tájékoztatása szerint ismét kötelező belépési feltétel a magyar állampolgárok számára a meglévő utasbiztosítás.
A hitel- és bankkártyához tartozó biztosítás nem elegendő.