Szeretném a segítségeteket kérni, ha lehetséges.
A nyáron július vége -augusztus eleje között szeretnénk Pefkochoriba nyaralni!
Régen. kb '92-93 -ban már volt szerencsém 2hetet ott nyaralni, nosztalgiából is visszamennénk. Azóta gondolom rengeteg minden megváltozott, főként az árak
Voltam már párszor Görögországban nyaralni, de főként a szigeteken, ahova persze repülővel mentünk. Nagyjából ismerem a légkört.
Viszont, ahogy böngészem az utazási irodák ajánlatait, egyszerűen nem találok érdemleges ajánlatok. Pefkochoriba egyáltalán, de még Kassandrára is alig.
Valaki tudna segíteni szállásügyben?
Apartman lenne a legideálisabb, persze szolíd áron, ha ez lehetséges.
Van ilyen egyáltalán.
Olvasgattam a fórumot, de elég hamar elkeseredtem, az ajánlott linkeken is pl. ahol mindenki olcsón szállt meg eddig http://www.iolivillage-halkidiki.com/, horribilis összegek szerepelnek.
2 fős aparman / 16 700 HUF / éj ???? Ezt nem mondanám túl jónak.
10 napra durván 84 000 HUF/fő és ehhez még nem számoltam az utiköltséget!Ennyiből mentem 2 éve Krétára 1hétre/repülővel/illetékkel együtt igaz augusztus végén
Tud valaki javasolni valami alternatívát? Utazási irodát, bármit, ami segíthet olcsóbb szállást foglalni az üdülőfaluban, esetleg a környékén?
Én rendszeresen járok ide, vannak kint kapcsolataim, de még most nem tudtam elérni őket. Én június elején megyek, akkor tudok konkrét szállásárakat mondani lletve kapcsolatokat is. Ugyanakkor tudnod kell, hogy a görögöknek is ekkor van szabadságos időszak, így a falú gyakorlatilag teltházban szenved és 50-80 euró körül mozognak a 2 fős apartmanok. ( hát igen mióta te ott voltál azóta a falú mintegy háromszorossá nőte ki magát, szinte rá se ismernél, de azért megőrizte szépségét, ugyanakkor felkapott hely lett így sajnos az árak is az égbe szöktek ) Ha nem vagy feltétlen időhöz kötve akkor a Tui-nál érdemes aug 26.- körültől foglani mert akkor 10000 körül jön ki az ár Ioliba, 14 nap után 2 nap kedvezmény. Ilyenkor kellemes az idő, jó meleg a tenger
Még annyit Tanisz, hogy a kinti árak azon a honlapon drágábbak mintha idehaza foglalnád le: http//backend.aleph.hu/travelmax/public_html/ajanlat_detail_pup.php?iid=2&id=84900&pid=2&spg=2
(remélem működik)
Süni | #135092 | 2010-05-19 22:10:21 | Válasz a #135073. hsz-ra
Szia !
A Terra-reisen iroda szállásait több utazási irodánál is befizetheted. Sajnos főidényben, amikor Ti szeretnétek utazni, 2 fő részére 16.700 Ft/éjszaka. Viszont 4 fő részére 19.580 Ft/éjszaka. Esetleg valakivel nem tudnátok társulni ? Ha kocsival utaztok, nyilván az utazási költség is jobb lenne ha megoszlana. Vagy ha lehetőség van rá, aug. 28-tól ha két hétre mentek, 2 éjszaka nem kell fizetni, és az első héten 11.520 Ft, második héten 8.640 Ft egy éjszaka 4 fő részére. Az a gond, hogy mindössze 1000 Ft a különbség a 2 fős és a 4 fős apartman ára között.
Az Ioli apartman véleményem szerint nagyon szép, rendezett. A főidényben sajnos a Kassandrán elég magasak a szállás árak.
Sajnos eléggé időhöz vagyunk kötve, csak július 24 és augusztus 7-8 között tudjuk megszervezni, szóval mindenfeléképpen csúcsszezonban!
Számítottam is erre, sajnos.
Arról tudsz valamit, hogy az IOLI VILLAGE apartmanokban milyen a 4 fős apartman? Két külön szoba, vagy 1 szoba és a konyhás-nappalis részben van két ágy?
Még max az jöhetne spórolás szempontjából szóba, ha megfelelne az igényeknek.
Aztán lehet összeszorítjuk majd a fogunkat és bevállaljuk a magasabb árat és a két külön studio-apartmant, ha tényleg annyira megéri és persze ha nincsen más
Amúgy a görög válság miatt lesz annyi ember ott mint szokott? Bár biztos ezt nem lehet előre tudni.
Mégegyszer köszi!
Amúgy a link nem működött, de sikerült belőle kisilabizálni, hogy mi is lenne az, a terra raisen ajánlatát akartad belinkelni ugye?
Igen, eszembe jutott a 4 fős apartman, hisz úgyis 4en mennénk, csak hát nem tudom, hogy az két külön szoba-e vagy sem?! Ugye a párok miatt!
Erről van valami infótok?
Süni | #135096 | 2010-05-19 22:38:09 | Válasz a #135095. hsz-ra
A 4 fős apartman: Az előszobából nyilik egy 2 ágyas hálószoba, egy nappali konyhával, és itt két ágy van. Az előszobából nyilik a fürdőszoba, vagyis úgy van megoldva, hogy nem kell átjárni a konyhán, szerintem két pár nem zavarja egymást. A hálószobának egy kisméretü, a nappalinak egy nagyméretü terasza van.
Közben találtam ezt a címet, itt is lehet érdeklődni kiadó szobákról.
Eléggé rugalmasak vagyunk, Kassandra a lényeg. Pefkochori a nosztalgia miatt jutott eszünkbe, vagyis azért ragaszkodnánk hozzá, de annyira nem, ha van egyéb alternatíva!
Autó van, bárhova el tudunk jutni!
Természetesen, akár menetközben is beszámolhatok, valószínű a kinti ékezetnélküli betűhasználattal meg kell küzdeni Nektek is. Van kint egy jó kis internet café hely a főuton a benzinkút mellett a falú tulsó végén.
Alakul a szálláslehetőség, vagy az Ioli lesz Pefkochoriban, vagy a Fourka-n úgyszintén az Ioli. A héten valószínűleg le is lesz foglalva, ha minden jól megy.
Valakinek van valami infója Fourka-ról?
Milyen hely, a partja milyen, mekkora a nyűzsgés?