Több fajta kedvezmény létezik; a teljesség igénye nélkül: fiataloknak, nyugdíjasoknak, csoportoknak, nagycsaládoknak, elővásárlási, stb. de ezek egymással nem vonhatóak össze.
Igen, látom hogy sokfajta kedvezmény van, de ezek mind az International lines-ra vonatkoznak. Az országon belüliekre más érvényes, de az nincs fent a honlapon.
Azt gondoltam, hogy több kedvezményt nem lehet összevonni. Csak pl. ez a korkedvezmény miatt olcsóbb lenne.
Én úgy csinálnám, hogy előzetesen ajánlatot kérnék egy helyi irodától, hogy tisztában legyek az alap árral, de a jegyet nem venném meg elővételben, mivel egyszerüen felesleges, minimális az esély arra, hogy az adott járat fullos legyen. A jegyet ténylegesen ráérsz az indulás előtt helyben megvenni és akkor ténylegesen is tudsz alkudozni a kedvezményekről, az előzetesen kapott árhoz képest csak olcsóbban jöhetsz ki.
Én nem ismerem azt a társaságot, de nem hiszem hogy gond lenne bármivel is. Időben kell érkezni és meg lehet találni mindent. És szerintem tökéletes ha ott veszed a jegyet.
Jó lehet az a gyorshajó, itt Krétán sajos csak Heraklionba van.
Én beírtam mikor akarunk menni vele, és úgy írta ki az időpontot és az árat is.
Egyébként úgy találtam rá, hogy a www.gtp.gr oldalon beírtam a ferry shedules-ba hogy honnan hova akarok menni, és kidobta mik a ehetőségeim, és privátban megkerestem az oldalt. Így nem akasztanak le rólam fizetéskezelési ktg-et
Sandra!
Úgy látszik csak repülő megy Chaniába, de szerintem ne keseregj, mert az Aegean Airrel még olcsóbban is jársz és hamarabb ott vagy
Én beírtam mikor akarunk menni vele, és úgy írta ki az időpontot és az árat is.
Egyébként úgy találtam rá, hogy a www.gtp.gr oldalon beírtam a ferry shedules-ba hogy honnan hova akarok menni, és kidobta mik a ehetőségeim, és privátban megkerestem az oldalt. Így nem akasztanak le rólam fizetéskezelési ktg-et
Szia Firkamano!
Ez az oldal nagyon jó, eddig nem ismertem.
Nagyon jó tippet adtál.
Köszönöm.
Nem csak repülő van, az Anek Lines-nak van minden nap Chania-Athén kompjárata, mi azt használjuk mindig. Csak arra akartam írni, hogy gyorshajó nincs. (csak Heraklionba, az is nemrég óta) 9óra az út meg jó lenne kipróbálni. De igazából ez is megfelel, jót alszunk legalább.
Az Olympic-nek is van Chania-ra, mi velük jöttünk tavaly. Az Aegean-t meg nem ismerem, de az mintha drágábbnak tűnne.
Ma este vesszük meg a kompjegyet a seajets-nél.
Írtam a csajnak, hogy Augusztus 15-én át tudom venni délután a jegyet náluk? Nyitva lesznek?
Remélem hogy hamar válaszol.
Dehát csak nyitva vannak ezek szombat délután nem?