Én az Apollon travel-el megyek,pontosabban a Budavár Tours-on kereszmtül.
Õk is nagyon kedvesek és kérdés nélkül az Atlasz Prémiumot írták be,"vicces" lenne az fak.programok helyett orvosra költeni :)
Fõleg,hogy én önellátó leszek :D:D
ezek szerint a Vassalos jó hely,én is ott leszek....
Üdv. itthon Hadeni!
A Viarosról nekünk azt mondták, hogy kb. 250-300 méterre van a parttól és hogy nem vészes a feljutás, akkor ezek szerint füllentettek?
Sziasztok!
Én úgy gondolom, hogy inkább legyen kicsit magasabban a szállás, minthogy olyan helyre kerüljek, ami gusztustalan.
Bridzs mi is úgy néztük, meg azt is mondták, hogy 2-300 méter a part. Legalább eddzünk is nyaralás közben!
Ezek a hegyen lévõ apartmanok nem túl jók a víz melettiek sokkal jobbak korábban részletesen kitárgyaltuk miért.
Mikor mi voltunk megismerkedtünk eligazításon egy jó gazdag házaspárral akik egy fenti szállodában voltak jó magasan (de még nem annyira mint az említettek)
Hát voltunk náluk, volt úszómedence meg porta, de a szállodai szoba kis lyuk volt a mienkhez képest (kb kollégiumi szoba), oké, hogy viszonylag remek kilátással, de olyan meredek úton lehetett feljutni odáig, hogy állandóan taxit kellett hívniuk bevásárláshoz máskép nem tudtak felmenni.
Elég meredeked ám az utcõák ott egyszer mentünk fel a kisbusszal a templom mellett, hát azt hittem repülön ülök és mindját hátradõl a busz.
Aki rám hám hallgat biztos nem választ tengertõl messzi szállást hiába mutat jól a katalógusban.
Teljesen más egy parti apartman saját nxyuigágyakkal árnyékos résszel mikor pl ebéd elõtt vki leugrik 10 percre megmártózni a vízbe vagy ha megszomjazik simán felsétál az öt perc múlva a hútõböl issza a lehûtött italt. Fentrõl ezeket mind meg kell godolni esti fürdõzésrõl nemis beszélve.
És a vízpoarti szállások egyáltalán nem gusztustalanok éppen ellenkezõleg,
Érdemes elolvasni amiket Kvalcsi, Vojandi, Hapci vagy akár én írt róluk konkrétan. Mi szállásunk pl 10-bõl 9 pont volt sztem.
A Viaros valóban kicsit messzebb van a parttól, mi a vassalosban voltunk és a viaros attól még egy kicsit feljebb van. A távolság nem vészes, mondjuk teli hassal nem is leányálom, de simán kibírható és a viarosról sok jót hallottam, pontosabban csak jót.
Mi is az Apollonon keresztül mentünk csak éppen egy fehérvári utazási irodánál foglaltuk le a szállást és nekünk õk intézték az utat.
Akinek nem Atlasz biztosítása van az vagy kössön még most vagy pedig számoljon kb plusz 200 euroval, ha vki beteg lenne. Lényegében sztem majdnem mindegy milyen betegségról van szó, egy kislánynak pl ha jól tudom 160 euroért szedte ki a tengerisün tüskéit a talpából. Az árak sztem elég egy szinten mozognak. Ja igen, az orvos csak angolul és görögül beszél ha minden igaz.
Ígérem teszek fel képeket, de mi fakultatívra nem mentünk, mert a betegség miatt nagyon sehova se mehettünk, így is kimaradt 2-3 nap strandolás sajnos.
A képek kb jövõ hét elejére várhatóak, mert a héten még orvoshoz járunk meg egyéb elintéznivalók vannak.
Na majd leteszteljük a Viarost....
Breki mindenkinek mások az igényei,mást tartanak fontosnak egy nyaralásnál, nekem pl. momentán meg se fog kottyani a hegymászás, vagy egy hosszabb séta (munkámból kifolyólag rengeteget menetelek:-)), de biztos, hogy szuper jók lehetnek a part menti apartmanok is, ahogy azt te is említetted. Adelinda szerintem meg nem a part menti apartmanokra gondolt, mikor azt írta, hogy gusztustalan....
Hadeni jobbulást kívánok én is!
Gyüjtöttél infót a discoról?
Köszi Bridzs, Te megértetted mit írtam! Természetesen, nem a part menti szállásokról beszéltem, nem is mondhatok véleményt róluk, mert még nem jártam Tolon.
Úgy gondolom a magasságtól mi sem ijedünk meg.
Hát egy kicsit! Imádok utazni, ha lehetne mindig csak a világot járnám. : ) Amit kint töltünk az 8nap 7 éj, de mindennel együtt 10-11 napot számoltunk, mert hazafelé Olaszországnak szeretnénk jönni. És Te kivel, mivel és mennyi idõre mész???