Szia Plesigabor! Lehet, hogy idén Karpatos lesz osztogatva tombolán repcsis apartmanos kombóba? Nem bánnám!!!! Majd írj egy kis beszámolót légyszi, ha hazajöttetek. Szerintem mást is érdekel. Üdv. rebus
Szia Rebus. Nem tartom elképzelhetetlennek, h idén nagyobb arányban kapnak helyet a tombolások Karpathoson. Igyekszek írni beszámolót, de fotókat mindenképp osztok meg. A Karpathos.hu-n rendeltünk könyvet a szigetről, remélem hasznos infókkal szolgál majd. Egyedül a fakultatív utak csekély száma nem tetszik, de keresgélek önálló utazási lehetőségeket, vagy angol nyelvű fakultatívokat. Nézegettünk kocsi ill. motor bérlési lehetőségeket is, ha lenne még 2 ember aki beszáll hozzánk akkor mindenképp jól jönnénk ki.
Sziasztok!
Életünkben először most utazunk IBUSZ tombolával. Július 25-e körüli indulással repülő+ apartman. Már nagyon izgulunk hova utazunk bár imádjuk Görögországot, mindennek örülni fogunk.
Velünk utazik a másfél éves izgő mozgó kislányunk is, kicsit félünk hogy bírja a repülő utat végigülni. Van valakinek ezügyben tapasztalata vagy javaslata?
Szép napot!!
Valaki utazik a július 4.i héten repülő, apartman kategóriában? Ahogy most nézem a last minute utak választékát Zakintos a legesélyesebb. Mondjuk azt pont nem szeretnénk, de ha mégis így lesz, hát üsse kavics.
Szia Minike 08! Mi is jÚlius 4.-ei héten utazunk repcsis apartmanos kombóban. Zakintost én sem nagyon szeretném, mert már 2012-ben ezt kaptuk. Kefalónia Karpatos lenne a favorit. Plesigabor Karpatost kapta. Én is néztem a lastminute utakat, valóban Zakintos a legesélyesebb, de bízzunk benne, hogy nem az lesz. Üdv: Rebus
Ha így van,még jó,hogy kizártuk Zakinthoszt.Én most éppen-merthogy ez azért szinte naponta változik-Krétát és Karpathoszt szeretném...de még van kb 3 hét,a juli 18-i héten megyünk
Szia Miskolciutas! Idén úgy néz ki, van esély Karpatosra is. Mostmár egy kicsit izgulok, hogy mit kapunk. Tavaly a legtöbben Krétát kapták, ezért majdnem biztos volt, hogy szeptember elején mi is azt kapjuk. Be is jött. Most viszont július elején megyünk, így viszont teljesen kiszámíthatatlan, hogy mi lesz az uticél.
Meg azt is néztem, hogy ezek a last minute utak nem nagyon változnak, mert egy hete ugyan azok a szabad apartmanok, szobák vannak. Vagy nem ezt kell nézni?
Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy maximum mennyi tombolát lehet venni? Pl. 2 család 2*4 fő esetén, lehet 8 db-ot venni? És egy helyre sorsolnak minket?
Előre is köszi.
Kedves Kaposandi, én úgy tudom, hogy max. 9 főt tud együtt utaztatni az Ibusz a tombolával, egy helyre. Tehát szabad a pálya Azt is meg lehet mondani, hány apartmant/ szobát szeretnétek a 8 főre.
Ha még nem olvastad volna esetleg: a Beszámolók menüpont alatt található néhány élménybeszámoló a szigetről. Érdemes elolvasni őket, még ha némelyik nem is éppen friss. Valamint csak ajánlani tudom ebben az esetben is a Tripadvisor fórumát, ahol elsősorban individualista utazók írnak tapasztalataikról.
Illetve, igaz, hogy angolul, de jó pár okosság Karpathosról:
Minike,mi tavaly Krétán voltunk Debreceni indulással...lehet,hogy azt is nézik-mondjuk logikus lenne,hogy azért a keleti országrészen lakók menjenek Debrecenből