Mi a Carrefourban vásároltunk be nagyon kedvezo áron. Ha jól emlékszem, akkor ez a bolt Argostoliból Kastro felé tartó fouton van, a korfolgalom után. Ha esetleg rosszul emlékeznék, akkor javítsatok ki
Kefalónia a cél, márcsak azon hezitálok, hogy iroda vagy saját szervezés.
Az utazási költség nagyon drága saját szervezésben, szállást még találtam is.
Bár most olvastam az indexen, hogy a malévnak lesz egy ultra last minute akciója, linkelem:
Szia Atosz,
Szia!
Ha véleményemet írom le, az egyöntetűen a szervezett utaztatás mellett szól. Nem kezdem el taglalni,hogy miért,de én ennek a pártján állok.Sokan mesélnek a saját szervezésű utazásukról,annak lényegesebben olcsóbb létéről. Az igazság az,hogy manapság Kefalóniába utazni a buszos utaztatókkal a legolcsóbb.Régebben nem volt ilyen.Mi mindig repülővel és utaztató irodával mentünk.Hogy nem egy olcsóság az biztos és mi mindig 2 hétre mentünk.Nem csípem ezeket a 11-12 napos utaztatásokat. Mint már írtam neked, ha nincs rá "keret" kihagyok egy évet,vagy keresek egy olcsóbb szintén görög utazást.Rengeteg a lehetőség,vagy bízol a türelmedben. Eviával,Rhodos-szal,Krétával is lehet próbálkozni.Millió szép hely.Vagy gyűjtsz arra amilyennek a kefai utazásodat a jövőben elképzeled.Tudom,nehéz! De érdemes!!
Szia Atosz,
Szia!
Ha véleményemet írom le, az egyöntetűen a szervezett utaztatás mellett szól. Nem kezdem el taglalni,hogy miért,de én ennek a pártján állok.Sokan mesélnek a saját szervezésű utazásukról,annak lényegesebben olcsóbb létéről. Az igazság az,hogy manapság Kefalóniába utazni a buszos utaztatókkal a legolcsóbb.Régebben nem volt ilyen.Mi mindig repülővel és utaztató irodával mentünk.Hogy nem egy olcsóság az biztos és mi mindig 2 hétre mentünk.Nem csípem ezeket a 11-12 napos utaztatásokat. Mint már írtam neked, ha nincs rá keret kihagyok egy évet,vagy keresek egy olcsóbb szintén görög utazást.Rengeteg a lehetőség,vagy bízol a türelmedben.
Cucuka!
Netán a taverna nevét is tudod (vagy pontos helyét), ahol olyan jó áron ettetek?
Köszi a többi infót, Poros és Skala közti sziklás partszakaszt már magam is "felderítettem" a Google Earth segítségével.
Cucuka!
Netán a taverna nevét is tudod (vagy pontos helyét), ahol olyan jó áron ettetek?
Köszi a többi infót, Poros és Skala közti sziklás partszakaszt már magam is "felderítettem" a Google Earth segítségével.
Hello Kónyukám!
Csak nem döntött a "hóvá utazó"bíróság?
kónyu azt láttad,hogy a komp nem is biztos,hogy Kylliniből megy?Van valami Astakos nevű hely is mint lehetséges átkompozó hely
38°32'11.10" 21° 5'7.79"
És az merre van, nézted már? Mondjuk én is utánajárhatok a Google Earth-ön Remélem, nincs túl messze, mert akkor nem ússzuk meg 18 EU-ból/fő oda-vissza
Most néztem: a kompút kb. ugyanannyi lenne mindkét helyről, de míg Astakos ÉK felől közelíti meg a szigetet 2 óra irányából, addig Killiniből DK felől jön a komp kb. 5 óra felől. Ez az utóbbi busszal jóval hosszabb út, de ha mégis erre kényszerülnénk, akkor át kell kelnünk a csodás Rio Antirio hídon, amit ha valaki nem ismerne, érdemes rákeresni a Google-ban. De tudod mit? Belinkelem ide:
Azét jobb lenne a másik irányból.Az szerintem is rövidebb bár ki tudja milyen út van arra?De tudod mit?Menjünk onnan arra még nem jártam,és a hidat lehet megint elaludnám mint mikor Zakhyntosra mentünk
Jajj, szia atoszkám!
Bocsi, de átsiklottam feletted - de igen, már befizettük a 2 hetet, Kristiék szomszédjai leszünk, Ők szegények még nem tudják, hogy éjszakánként tajtrészegen kirgíz népdalokat szoktunk énekelni, és régi görög szokás szerint tányérokat és poharakat vagdosunk fenenagy jókedvünkben a falhoz - na jó, csak vicceltem...poharakat nem, csak tányérokat
Bocsi, hajnali h4 van, és ilyenkor már eléggé fárasztó vagyok